Jedan izdržava, jedan održava

Zloćo mislim da malo preterujes u svojim odgovorima.
Situacija je više nego realna. E sad što si ti iz prošlog veka, to je tvoja lična stvar.
E pa ne znam brate šta da ti kažem, hoćete da ebete čim upoznate a opet bi poštenu da ženite, evo ne znam jedino da počnete sa uvozom djevojaka za ženidbe? Šta misliš o toj biznis ideji? 😂😅

Pre jedno desetak godina jedan mudri čovek mi je rekao:

"Postoje dva tipa muškaraca. Jedan koji izdržava, i drugi koji održava."

U početku sam njegovu izreku shvatio kao šalu, ali mi je ostala negde u sećanju. Nakon nekog vremena izađem na dejt sa devojkom (i ne Zloćo @Mean Baby , nisam platio piće) i nakon početnog upoznavanja ona započne temu o sexu. U fazonu zašto ga svi potenciraju, ona na dejt ne izlazi zbog toga, jer već ima nekog za te stvari. U tom trenutku se meni upali crvena lampica i prisetih se gornje izreke. Ustadoh sa stola, platih konobaru svoje piće i uputih se svom domu.
Mogao si nastaviti razgovor snjom, i pitati direktno.Zene nisu razlicite od muskaraca.Rezerva je uvek dobra stvar, pogotovo kada imas nesto novo sa potencijalom, a nisi jos probao. Zene obicno prekidaju sa starom ljubavlju , kada vec imaju novu

E pa ne znam brate šta da ti kažem, hoćete da ebete čim upoznate a opet bi poštenu da ženite, evo ne znam jedino da počnete sa uvozom djevojaka za ženidbe? Šta misliš o toj biznis ideji? 😂😅

Uopšte nisi razumela svrhu teme...
Prvo, ne radi se o meni, ja sam samo naveo jedan moj primer koji je bezazlen, jer se završilo i pre nego što je počelo...
Drugo, gde piše da tražim ženu za brak. A i kad bi je tražio, sigurno tebe ne bih pitao za pomoć...

Tema je da postoje dva tipa muškaraca, i koji po vašem mišljenju bolje prolazi...

Poslednja izmena:
Pričamo generalno...
Ja sam naučio na lakši način...
Hajde, da ne čitam svaki post, da se baziram na uvodni.

Tebi je ' mudri čovek' rekao 'pametnu' misao koja ti je kliknula na dejtu?
Taj čovek je izdržavao ili održavao, na osnovu kakve životne situacije i iskustva ti je udelio savet?
Ti ovom izjavom deliš muškarce na frajere i šonje.
Žene su nekategorisane, postoji samo jedna grupa- nepouzdane, sa podgrupom da su 'lake', neodgovorne, proračunate...

Da li se neko od vas sreo sa normalnom ženom i normalnim muškarcem?

Taj čovek je izdržavao ili održavao, na osnovu kakve životne situacije i iskustva ti je udelio savet?
Žene su nekategorisane, postoji samo jedna grupa- nepouzdane, sa podgrupom da su 'lake', neodgovorne, proračunate...

Vis da nije, jer kad samo sretnes, ne moras ni da budes sa njom, tebi bi bilo dovoljno da se manes ovako glupih generalizacija.
A da ne govorim da te bude sramota bar jednog bivseg partnera, ako ne vise, koji je za postovanje bez obzira ko je tu zaebo.
I onda se pitas gde se krecu ti ljudi (ljudi koji zaista tako misle ne ovi sto se sprdaju)

Svako je napisano shvatio onako kako njemu odgovara.
Moja podela nije na frajere i šonje.

Više je na one koji se više trude, izvode na dejtove, romantični su, idealizuju žene itd. To su sasvim normalni muškarci koji još uvek veruju u "ljubav".
Druga grupa su oni svojeglavi, koji ne razmišljaju mnogo šta žene misle o njima, imaju neki svoj put, više vole raznolikost i opušteno druženje, uzajamno uživanje.
Za mene su i oni sasvim normalni, iako se ne uklapaju u društvene norme, koje se ionako već uveliko menjaju...

Što se tiče žena, od svega što si navela jedino smatram da su proračunate (naravno ne sve), ali većina će prvo pronaći nešto bolje, pre nego što ostavi sadašnjeg, ili će ostati sa njim, iako to nije holivudska ljubav, jer joj odgovara na drugi način.

Back