zvezdarac81
Aktivan član
- Poruka
- 1.559
Jos samo moze da me impresionira sexualna tehnika. Izgled i tako to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos samo moze da me impresionira sexualna tehnika. Izgled i tako to...
99% 4umashica su udavache.
Vidim da se ovde stalno vrte teme u kojima se zene predstavljaju kao rospije, dosadne, ruzne, sponzoruse i sl. Pa jos i udavace, Derer bio si kul tip. ccc
E sada, da li ste, zene, nekada bile privucene nekim tipom, a onda nakon nekog vremena, uglavnom to bude par dana, shvatite da je sladak ali ... o zasto su svi isti?
Da li vas gusi njihova potreba da budu dominantni u svemu? Da li gubite zelju za seksom sa njima?
orgazam krece iz mozga?
pa onda se slazemo. seks je u mozgu.
daVidim da se ovde stalno vrte teme u kojima se zene predstavljaju kao rospije, dosadne, ruzne, sponzoruse i sl. Pa jos i udavace, Derer bio si kul tip. ccc
E sada, da li ste, zene, nekada bile privucene nekim tipom, a onda nakon nekog vremena, uglavnom to bude par dana, shvatite da je sladak ali ... o zasto su svi isti?
Da li vas gusi njihova potreba da budu dominantni u svemu? Da li gubite zelju za seksom sa njima?

Mislim da se može izgubiti želja za nekim ko je kukavica, sve radi promišljeno, ispadne prostak, počne da zaobilazi istinu, smatrajući da nikako ne može biti pročitan, samim tim podcenjuje tvoj intelekt, zaslepljen svojim......i td.i td.
Dakle može, koliko god nismo savršeni ili moramo da prihvatimo čoveka i sa manama koje i sami imamo.
Što se tiče udavača na forumu, to nije ništa ružno sem naziva, udavača, ali mislim da je vrlo opasno upustiti se u neku vezu sa nepoznatim ljudima, tako da ne bih to baš shvatila kao cilj učešća.
Ja ne spadam u tu kategoriju iz najprostijeg razloga.
Ljubav svakako čuda čini, taklo da se treba udavati ili voleti ili i jedno i drugo..

Retko.....desavalo mi se kada sam bila mladja,da neko uspe da me impresionira,pa posle shvatim da je to bio prvobitan zanos.

Kanda vazda chekicari$ na pogre$nom mestu. Promeni mochvaru i nemoj odmah da ljubi$ slaDke zhaBce, jer od njih nastaju gorki prinaci.Vidim da se ovde stalno vrte teme u kojima se zene predstavljaju kao rospije, dosadne, ruzne, sponzoruse i sl. Pa jos i udavace, Derer bio si kul tip. ccc
Vidim da se ovde stalno vrte teme u kojima se zene predstavljaju kao rospije, dosadne, ruzne, sponzoruse i sl. Pa jos i udavace, Derer bio si kul tip. ccc

Banshee, i ja žalim vazduh koji troše ti nikogovići. Ista reakcija.
Ima ovde nekoliko zapažanja, ženskih naravno, sa kojima se potpuno slažem. Taisa, da nema ničega lošeg u želji žene da se uda. Problem je u izrazu, tačno. E sada, Derer šta si ti tačno hteo da kažeš ne znam, ali ako si mislio na prirodnu potrebu svakog stvora da nađe sebi srodnu dušu, onda si upotrebio grozan izraz. A ako si mislio da je 99% žena skoncentrisano na udaju da bi se udalo, onda si se izlupetao i pokazao nešto što se meni gadi, da budem iskrena. A pogotovu sa tripom da smo ovde da upecamo muža. Ali nije bitno.
Mi smo vrste koje se ne susreću. 
)) drago mi je, drago...Ma gde su ti dominantni? Ja sam u 90 posto sluchajeva naletala na tipove koji su posle par dana vrtoglavo i nepovratno zaljubljeni i skidaju zvezde sa neba i uchinice sve..blah blah blah....e za takvim brzo izgubim interesovanje....mnogo su njanjavi.... sa nijma ako na vreme to otkrijem ni ne bude sexa..ili bude ali ubrzo to prekinem....tako da,u mom sluchaju to "svi su isti" bude "svi su kenjkavi"... opet kazhem,bilo je izuzetaka,za kojima sam gubila glavu... i da naglasim,nisu to bili extremno dominantni tipovi... ali bih ih mogla nazvati dominantnim![]()