- Poruka
- 9.647
Ako Velja i "mackar" Voja pobedi na izborima ,novinari su najebali sto su mu kresali jadne ovce.
mislim da ćeš 12.maja ujutru u krevetu ugledati konjsku glavu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako Velja i "mackar" Voja pobedi na izborima ,novinari su najebali sto su mu kresali jadne ovce.
Milanovic i tadasnji RTS su bili mala deca naspram medija tipa CNN,BBC,NBC itd koji su nastali da bi manipulisali.Vase NWO gazde su najveci manipulatori ovog sveta dvostrukih arsina nudeci sebe kao ''spasioce'' covecanstva.
Pa DS je sve to ukinuo 2000. godine kukavče crni.
Consiglieri, ti kad nisi na forumu igraš GTA i uzimaš nickove kako napreduješ u igri: bio si SHOGUN, sad si consiglieri, uskoro ćeš biti Don, pa Capo, pa na kraju možda i Boss.![]()
.Da znas, stvarno nam je bilo super do 2000te bili smo na nivou Svajcarske, i onda ovi sve zasrase.
Ko je rekao kako je bilo pre 2000 samo sam mislio da ce posle 2000 biti bolje. A ne da ce doci lopovi za koje glasaju ljudi koji ne smeju da priznaju da su trebali da promene misljenje vec na prvim izborima. Glasas brate pa kad vidis da lopovi kradu menjaj i hapsi,bar dajes primer ovim koji dolaze sta ih ceka.Ovako oni misle opet ce stoka glasat za mene samo da ih podsetim na 90-te. Proce i oni i drugi i treci Srbija ostaje.
Ti si bas neki komedijas , javi se u DS klub Goranu Vesicu i Canku sredice ti neku emisiju na Pinku . Secas se kako je Canak svirao na klaviru , e brate i posle 11 ce da bude filharmonija u Bacvanskoj taman su renovirali blok 7 u zabel znali ljudi gde ce...
I ja sam mislio da ce biti bolje i donekle se slazemo. Ali opet da se nije desio 12.mart i da je Djindjic ostao na vlasti mislim da bi bilo mnogo, mnogo bolje.Ovako ostaje ti da glasas za manje zlo.Mada moras priznati da je ipak ono pre 2000te bilo katastrofa i neuporedivo sa bilo kojim vremenom.
Ja sam već napisao da su dve velike srpske greške u istoriji bile pružanje otpora Turcima 1389 i ustanak 1804. Ih, gde bi nam danas bio kraj da smo deo velike Turske...Антисрпска коалиција нас је управо вратила у време Велике Албаније. Вероватно им је циљ да нас провозају уназад до времена кад смо били под Турцима.
Ja sam već napisao da su dve velike srpske greške u istoriji bile pružanje otpora Turcima 1389 i ustanak 1804. Ih, gde bi nam danas bio kraj da smo deo velike Turske...
Jedan tvoj prijatelj reče da je rat sa Austrijom najveća greška. Dogovorite se...Najveća srpska greška je ukidanje nezavisne Srbije 1918. godine.
Namestila ga je DB, ubili ga Legija&Co, a odgovaralo je "tehnickom" premijeru.Djindjic ? Ko ga je namestio , ko ga je ubio , kome je to odgovaralo , sta bi bilo , ko je od ljudi oko njega kriv (gde su Goran Vasic, Beba , zasto su izbacili Cedu ...) , koje znao sta se sprema, sta je on sam radio i u cemu je sve ucestvovao . Mnogop je tu neodgovorenih pitanja a on je odavno ubijen .Imali su vremena da pdgovore na bar vecinu pitanja,zasto nisu neznam?! Covek je mrtav nebih o njemu . A da se slazemo slazemo se, zlo je na vlasti treba ga maci. I sve posle njih koji sa nasim zivotima i dobrima budu postupali kao ovi i oni pre njih,samo tako mozemo postici da "oni" rade za nas. Menjaj i neces pogresiti.
Da opet imamo najveću inflaciju u istoriji, da kupujemo benzin mešan sa vodom po ulicama, da čekamo u redovima za najosnovnije životne namirnice, da imamo dva kursa deviza, dilere po ulicama, da nam plate budu 5 eura, da živimo ispod svakog ljudskog dostojanstva, a da za sve to vreme brbljamo o kosovskim mitovima i sedimo u 1389. godini. I sve to, zamislite, sa najvećim političkim pigmejima u istoriji ove zemlje - SPS-om, protiv koga su i sami ustali 2000. godine.
Rat je rat, a ukidanje nezavisnosti sopstvenoj državi KATASTROFA!
Najveća srpska greška je ukidanje nezavisne Srbije 1918. godine.
Šta reći na ovo. Tipična zamena teza.