Izdajnici iz DSS-a bi da nas vrate u 90-te!

ja mislim da masno lazes. a ti daj neki novinski clanak koji potvrdjuje tvoje navode.

Moram da se izvinim, nije u pitanju Milanoviceva kcerka, nego Vojvodiceva. ali, to ne umanjuje Milanovicevu krivicu, znao je sta ce se dogoditi. Evo, citaj.

Te noći je dežurni novinar u redakciji kulture bila Natalija Sinanović, ćerka Dušana Vojvodića, zamenika glavnog urednika. Došao je u redakciju kulture, porazgovarao sa ćerkom. Natalija se malo unervozila. NJene reči neću nikada zaboraviti, bile su: "Nemojte ništa da me pitate, dovoljno ste veliki da shvatite šta ovo znači. Samo mogu da vam kažem da ja neću biti u ovoj zgradi za vreme uzbune" - reči su Petra Jakonića, montažera, koje su mogli da čuju gledaoci filma "Anatomija bola".

Te noći sirene su se oglasile nešto posle 21 časa.

- U 21 i 20 vidim da Dušan Čukić, Milorad Komrakov i ostali odlaze sa šoferima. Oko pola deset sretnem šefa mobilnih kamera koji takođe odlazi. Pitam ga gde će, a on kaže da su preseljeni u Hilandarsku. Oko 21 i 40 sretnem mog planera koji mi kaže da su i oni preseljeni u Hilandarsku. To mi je bilo dovoljno da ne ostanem u Televiziji. Počnem da ubeđujem ekipu u kojoj nas je bilo petoro da napustimo zgradu. Pošto sam najstariji, rekao sam im da mogu da im naredim da izađu i objasnio da ću snositi odgovornost ako se nešto desi. Najmlađi kolega Deletić i ja pošli smo u jedan klub s tim da se vratimo u pola sedam ujutro da predamo smenu. Rekao mi je da ide kući. Ustvari, prevario me je. Obišao je krug i vratio se u zgradu. Iskopali su ga posle tri dana - priča Slavko Aleksijević, snimatelj koji je bio na dežurstvu u noći masakra, i koji je, kako kaže, zahvaljujući nekom svom "špurijusu" - predosećaju, u 23 i 5 izašao iz zgrade.

Dušan Munitlak, otac stradale šminkerke Jelice, koji i sam radi u RTS, ispričao je sudiji Simiću iz Komiteta za ratne zločine da je čuo da je u 1 i 40 po ponoći javljeno da će RTS biti gađana. Munitlak tvrdi da mu je sudija odgovorio da i on ima informaciju da je javljeno u pet do dva.

Borka Banković, majka ubijene Ksenije, rekla je da joj je snimatelj koji je s Tatjanom Lenard bio u Budimpešti u noći bombardovanja RTS, ispričao da je Lenardova zvala Beograd upozoravajući da će za sat vremena bombardovati zgradu i da je tražila da se ljudi evakuišu. Porodica Banković javno je zahtevala i da se proveri da li su tačne priče po kojima je Dragoljub Milanović, direktor RTS, s posla otišao u 1 i 25, te da je poneo i svoje papire, kao i to da li je tačno da je parking ispred zgrade ispražnjen nekoliko dana pre bombardovanja, i to da li je istina da posle 18 sati u RTS nije bilo stranih novinara.

Da opet imamo najveću inflaciju u istoriji, da kupujemo benzin mešan sa vodom po ulicama, da čekamo u redovima za najosnovnije životne namirnice, da imamo dva kursa deviza, dilere po ulicama, da nam plate budu 5 eura, da živimo ispod svakog ljudskog dostojanstva, a da za sve to vreme brbljamo o kosovskim mitovima i sedimo u 1389. godini. I sve to, zamislite, sa najvećim političkim pigmejima u istoriji ove zemlje - SPS-om, protiv koga su i sami ustali 2000. godine.

Narod ce izabrat kojim smerom ce da idu , sad na izborima . Mislim da je sasvim jasno ko ce i gde ce nas odvesti .

Zanimljivo mi je bilo gledationu debelu svinju iz Jagodine na Utisku Nedelje . E Srbijo sta si docekala .

Da opet imamo najveću inflaciju u istoriji, da kupujemo benzin mešan sa vodom po ulicama, da čekamo u redovima za najosnovnije životne namirnice, da imamo dva kursa deviza, dilere po ulicama, da nam plate budu 5 eura, da živimo ispod svakog ljudskog dostojanstva, a da za sve to vreme brbljamo o kosovskim mitovima i sedimo u 1389. godini. I sve to, zamislite, sa najvećim političkim pigmejima u istoriji ove zemlje - SPS-om, protiv koga su i sami ustali 2000. godine.

Ovo ti tek sada jasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jesul to stvarno dss rekli il ti ds platila da reknes da su rekli

Pa cak i da nije ratni profiter . Takvi ljudi kazu : Tad nije bilo hleba , ali ono sto je bilo bilo je nase !

Problem je sto u Srbiji ima trecina ljudi koja nije zavrsila ni Osnovnu Skolu ...

Najgore je sto takvi kazu: Imao sam bednu platu, nisam nista radio, nisam putovao, nisam imao nista, ALI... nisu ni drugi imali.
Oni vise vole da SVI bedno zive, nego da neko ima, ne daj boze, vise. :-(

A lencuge i nesposobne zovu postenima. Takav im je i gazda. Trut. :roll:

di si videla i u svet da je neki naucnik doktor milijoner.pare imaju samo lopovi polupismeni odrasli na ulicu i znaju kako se vara muva otima.lova je povezana sa moral a pametan covek je valjda i human i nece drpiti ono sto nije njegovo.sigurno ces reci da je ona lopovska dinastija karic sposobna i pametna.

Докле бре више ћете да испирате мозак са тим да ћемо да се вратимо у 90-ете (откуд нам времеплов?) ако не гласате за ДС? Јесте било лоше 90-тих, али како можемо да се вратимо тамо? Још никоме није успело да се врати у прошлост. Као, нема ништа од ЕУ, НАТО, нема трговине, пара, бла, бла, бла итд... Зашто не можемо да тргујемо и да развијамо економске односе са остатком светске популације (6 000 000 000 људи)?

Докле бре више ћете да испирате мозак са тим да ћемо да се вратимо у 90-ете (откуд нам времеплов?) ако не гласате за ДС? Јесте било лоше 90-тих, али како можемо да се вратимо тамо? Још никоме није успело да се врати у прошлост. Као, нема ништа од ЕУ, НАТО, нема трговине, пара, бла, бла, бла итд... Зашто не можемо да тргујемо и да развијамо економске односе са остатком светске популације (6 000 000 људи)?

ne sikiraj se.samo nas lazu.para nema veze spolitiku.jesil vido stize lova za autoput za bor.to se samo figurativno kaze da cemo u devedesete. da se malo narod podprasi.

Ljudi kako vas ne smori da otvarate ovake teme?? Ima ih 10ine na ovom forumu,zasto ponovo otvarate nove teme sa istom tematikom?? A jos ne mogu da skapiram zasto se ljudi u na ovm forumu toliko primaju,jedni vicu Vracamo se u 90te,EU nema alternativu drugi Srbija ce biti Beogratski pasaluk,razne teorije "Velike" Srbije,Madjarske,Bugarske,Albanije treci ratni zlocini,izajice,masakri,zar ne vidite da su to sve lazi politicara,tv,novina kako bi podigli rejting stranke,gledanost,tiraz i plasiraju lazi kako bi sto duze ostali u fotelji (politicari) i imali pristup novcu koji ce da dzoraju!! Mi se nista ne pitamo u svetu,mi smo mala zemlja svejedno je ko ce biti na vlasti kako velike sile odluce i kako im bude u interesu oni ce tako raditi,ako su Amerikanci zacrtali da budemo na pasaluku bicemo, pa makar bile i demoNkrate na vlasti!! Zato pomirite se sa sudbinom i uzivajte u svojem zivotu, yebes politiku svi oni imaju jednog gazdu,eventualno dve i kako gazda kaze tako ti je svidelo ti se to ili ne!!

Ne mora neko da te pita da bi nesto rekao ili se pobunio.A i sigurno nece da te pita da li si zadovoljan.Do sada ste valjda u svom zivotu nesto naucili,dok ne trazis neces ni dobiti.Niko se nece setiti da ti sam nesto ponudi.Za sve moras da se boris:za posao,za platu,za status u drustvu,za ljubav,za svoju porodicu...Tako isto moras da se boris i za svoju zemlju.Samo neki su to prevideli.
Pogotovo moras da se boris i branis kada te napadaju.Kada cutis i trpis biva samo jos gore.Nije mi jasno zasto deo populacije u Srbiji ne zeli da se brani?Kao da je ovo sto nam se desava neka elementarna nepogoda,pa su se scucurili u svojim jazbinama i cekaju da oluja prodje.Ali oni ne samo da cekaju da oluja prodje,oni kao da navijaju za oluju da sto vise razrusi i unisti.Mazohizam u najgorem obliku.

Ne mora neko da te pita da bi nesto rekao ili se pobunio.A i sigurno nece da te pita da li si zadovoljan.Do sada ste valjda u svom zivotu nesto naucili,dok ne trazis neces ni dobiti.Niko se nece setiti da ti sam nesto ponudi.Za sve moras da se boris:za posao,za platu,za status u drustvu,za ljubav,za svoju porodicu...Tako isto moras da se boris i za svoju zemlju.Samo neki su to prevideli.
Pogotovo moras da se boris i branis kada te napadaju.Kada cutis i trpis biva samo jos gore.Nije mi jasno zasto deo populacije u Srbiji ne zeli da se brani?Kao da je ovo sto nam se desava neka elementarna nepogoda,pa su se scucurili u svojim jazbinama i cekaju da oluja prodje.Ali oni ne samo da cekaju da oluja prodje,oni kao da navijaju za oluju da sto vise razrusi i unisti.Mazohizam u najgorem obliku.

Pa, zar se nismo dosad borili i evo sta dobismo.
Pametni ljudi se bore vestom diplomatijom, jakim saveznicima, a mi se inatimo i kukamo kako je sve nepravda, kao mala deca. Najzalosnije je sto nekome to nikad nece doci iz dupeta u glavu, kao da su im transplantirali Slobin ili Tomin mozak. Kao da je nastupila kolektivna amnezija.

Da to sve što si naveo biće ukoliko pobedi DS - Tadić i ekipa!

Зашто не можемо да тргујемо и да развијамо економске односе са остатком светске популације (6 000 000 људи)?

E ova ti je najbolja junace....HAHAAHAH...ostatak svetske populacije je za tebe 6 miliona ljudi...predpostavljam da su to ona plemena po Africi, Australiji i Indiji koja zive po vukojebinama.. :D:D...njima cemo da isporucujemo jabuke na taljigama.

Back