Nacionalne penzije ucesnicima ratova 90 ih u Srbiji

Ovako s obzirom da su te nacionalne penzije dobijali raznorazni glumci,pevaljke i to red bi bio i da ljudi koji su krvarili za ovu zemlju dobiju nacionalne penzije.ucesnici bilo dobrovoljni bilo mobilisani sukoba 90 ih iako anonimni u smislu da nisu poznate javne licnosti su zaslužili da konačno dobiju neku satisfakciju.
Ja ne želim ništa, ni one smešne "boračke legitimacije". A te penzije za učesnike ratova je predizborna šarena laž režima, niti Vučić stvarno razmišlja o tome a i da kojim čudom odluče da daju nacionalne penzije borcima, država nema toliko novca koliko je bilo boraca naročito 1999. kad je pola Srbije mobilizovano i realno svugde je moglo da se pogine. Kako nekome da daš penziju a nekome ne?
Ni jedna vlast pa ni ova ne brine ni za ratne invalide a tek penzije NIKAD.

E da posto strucnjaci pojedini hejtuju a ne kapiraju ni šta se traži traži se da veterani dobiju nacionalne penzije i da se se ispravi nesto sto je odavno trebalo da se uradi.
vase penzije su otisle na nato, rafale, stanite ispred generalstaba, branite ga sa studentima, 100 miliona vasih penzija je i u toj zemlji/rusenju, a u ekspu su vam i sve ostale beneficije, stanite ispred te kradje, ne dozvolite je, pa da vas podrzimo, inace, slava dezerterima, ne racunajte na nas

vase penzije su otisle na nato, rafale, stanite ispred generalstaba, branite ga sa studentima, 100 miliona vasih penzija je i u toj zemlji/rusenju, a u ekspu su vam i sve ostale beneficije, stanite ispred te kradje, ne dozvolite je, pa da vas podrzimo, inace, slava dezerterima, ne racunajte na nas
Gdine CIA do pre par godina vecina nije imala ništa :)
Tek u zadnjih par godina se ozbiljnije radi na tome

Ja ne želim ništa, ni one smešne "boračke legitimacije". A te penzije za učesnike ratova je predizborna šarena laž režima, niti Vučić stvarno razmišlja o tome a i da kojim čudom odluče da daju nacionalne penzije borcima, država nema toliko novca koliko je bilo boraca naročito 1999. kad je pola Srbije mobilizovano i realno svugde je moglo da se pogine. Kako nekome da daš penziju a nekome ne?
Ni jedna vlast pa ni ova ne brine ni za ratne invalide a tek penzije NIKAD.
Invalidi i porodice stradalih boraca odavno imaju to.
Ko nece ne mora da traži naravno svačije pravo.pricamo o hrvatskoj ,bosni i kosovu.vecina tih su prva kategorija

Zato i tražimo da se uvede to malo bolje.ko je proglašen za invalida etc odavno je mogao to da dobije.
Znam o čemu pričaš. To treba ozbiljno da se regulise a ne da privatno skupljamo za pomoc...
Proglašeni su za invalide ali to što dobiju od države je smešno malo za život i posebno za lečenje. Kad čovek ne može da radi, dao je deo tela za Srbiju, a sa novcem koji dobija za invalidninu ne može da pokrije osnovne potrebe i onda skupljamo novac preko FB, to je sramota

Proglašeni su za invalide ali to što dobiju od države je smešno malo za život i posebno za lečenje. Kad čovek ne može da radi, dao je deo tela za Srbiju, a sa novcem koji dobija za invalidninu ne može da pokrije osnovne potrebe i onda skupljamo novac preko FB, to je sramota
U pravu si.nema potrebe da dodajem nesto.zato sam za to da se to adekvatno resi

gosn meceno, ja sa ciom ne sadim tikve, niti cu, rekao sam samo gde su vase pare i beneficije
vama svaka cast na sluzbi, ali mislite i o ovoj novoj generaciji, kako ona razmislja
Ja se zezam da si cia zato sto si odavno pricao jos da imas americko drzavljanstvo.
Nova generacija?kakve veze oni imaju sa tim glupostima u sta smo mi bili ubaceni?
Nikada da nemaju onakve budalastine koje nas lomile.

Ja se zezam da si cia zato sto si odavno pricao jos da imas americko drzavljanstvo.
Nova generacija?kakve veze oni imaju sa tim glupostima u sta smo mi bili ubaceni?
Nikada da nemaju onakve budalastine koje nas lomile.
borili ste se za zemlju. i ja vam odajem priznanje, ali sada da se daje u miru generalstab? znaci, ne pravi se blesav, razumes ti mene odlicno kada ti kazem gde su vase penzije i beneficije, ja sigurno necu da vam ih negiram, treba da ih dobijete, samo avaj, od izdajnika av-a nema sansi - vi ste ludi ako od siptara ocekujete nesto, a od mene biste dobili koliko juce, makar i bio protiv svih ratova, kao pacifista - moju zemlju ste branili, a ne kurtijevi, aljeka siftara, red je da imate penzije, i beneficije kada kupujete nekretnije, kao u usa, koju ti pomminjes, a ne policija smrdljiva, razni kricci

ti cak i ne znas da vojna lica ovde, USA veterani imaju povlastice kada kupuju nekretnine, a ne policija kao u srbiji koja cuva siptarev rezim, AV-ov! pa umesto da me pljujes, budi mi prijatelj, ja tebi sigurno nisam neprijatelj... aljek je zlo, a ja sam dobar sa tobom, samo tebi tesko iz guzice dolazi u glavu

znas li ti da i na registarskim tablicama pise svakom da je veteran ovde, ako jeste? a vi se bortite za ono sto vam pripada po logici stvari

Poslednja izmena:
imam na poslu veterane, koji su dobili vise od mene, samo zato sto su veterani, znas li i to?
da sam ja veteran, znas li kolika bi mi bila kamata na kupovinu nekrentine?
a vi se sa aljekom siptarom borite za penzije koje vam pripadaju, niste se borili za zemlju neku u kosmosu, nego bre za srbiju!
i ti meni da pricas nesto? pokenjam ti se na rezim av-a siptara

pa auto novi da odem da kupim, kao veteran imam popust ovde, a ne za kucu, koliko ste vi caciji oprane pameti, strasno

Poslednja izmena:
pazi, zovi me pobeguljom, i dezerterom, ja kazem bez stida: slava dezerterima, ali sam bar posten:
ti si branio zemlju kao i ovaj kapetan mark, i treba da dobijes sve beneficije, a ne samo pisljivu penziju, i to ja da placam jer ja nisam krvario gace za otadzbinu, a ti jesi
sasvim je drugo pitanje sto ja mislim da sam bio pametniji i da sam ja u pravu, opet ti trebas da dobijes, a ne ja, popuste na kredite za kola, kucu, prednost kod zaposljavanja itd

to bi i djindjic rekao da je posteno, zar nije? ja ne znam ako se ne razumemo, onda si dibidus caci
ja mislim da sam ja posten, narocito zato jer je postenje na moju stetu, a tvoju korist

pazi, zovi me pobeguljom, i dezerterom, ja kazem bez stida: slava dezerterima, ali sam bar posten:
ti si branio zemlju kao i ovaj kapetan mark, i treba da dobijes sve beneficije, a ne samo pisljivu penziju, i to ja da placam jer ja nisam krvario gace za otadzbinu, a ti jesi
sasvim je drugo pitanje sto ja mislim da sam bio pametniji i da sam ja u pravu, opet ti trebas da dobijes, a ne ja, popuste na kredite za kola, kucu, prednost kod zaposljavanja itd

to bi i djindjic rekao da je posteno, zar nije? ja ne znam ako se ne razumemo, onda si dibidus caci
ja mislim da sam ja posten, narocito zato jer je postenje na moju stetu, a tvoju korist
Ne sudim ja nikom niti bilo koga bilo šta optuzujem.takvo vreme bilo.
Sto bih te zvao pobeguljom?svašta ja se zezam da tamo radis za njih.znam jednog davno smo se upoznali ,davno.on posle otišao u ameriku,oženio amerikanku,dobio drzavljanstvo i radi nesto za neke vase agencije.
Pomislio sam prvo da si ti on:neutral:

Odakle para da se svi poplacaju?

Ti mislis da pare rastu na drvetu?
Зашто онда неки да имају а неки не? Зашто се онда уопште штампа новац и постоји инфлација, да би губио онај ко нешто заради? Човек који ради, заради, уштеди, и притом губи инфлацијом оно што је зарадио, и не треба да ради него треба да чека да и он нешто добије од државе и да се угради у то штампање пара која га је спречила да својим радом стекне финансијску стабилност.

Нема ништа од тога.

Неморална Власт не може донети моралне законе.

Они када су долазили на власт, стрељали су, усељавали се код стрељаних и делили фирме, моћ, власт и привилегије !

Структура се мења само пушком као и 1944.г.

Back