Izdajnici iz DSS-a bi da nas vrate u 90-te!

Ako Velja i "mackar" Voja pobedi na izborima ,novinari su najebali sto su mu kresali jadne ovce.

mislim da ćeš 12.maja ujutru u krevetu ugledati konjsku glavu:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

godfather15flippv9.jpg

Koje '90 .Pa ti sad gledas dnevnik ono ulje 110 din (samo pre mesec 94din) i ima ga u neogranicenim kolicinasma kad odes u radnu 148din. Isto kao kod crvene fukare samo sad nismo pod sankcijama i ratovima nego nas odrase lopovi iz DS i korupcija. Sve je bolje samo da se pohapsi ova lopovska druzina , covece pa kod njih niko nema ispod 5-6 miliona eur. (sem Borisa , njega ce drugari da zbrini kad ga potrose).

Milanovic i tadasnji RTS su bili mala deca naspram medija tipa CNN,BBC,NBC itd koji su nastali da bi manipulisali.Vase NWO gazde su najveci manipulatori ovog sveta dvostrukih arsina nudeci sebe kao ''spasioce'' covecanstva.

Apsolutno se slažem!

Pre nekoliko meseci je pala milionita žrtva u Iraku, naravno od kada je na njihovo tlo stupila USA demokratija. Ali ih to ne sprečava nama ser*endaju o ljudskim pravima i njhovim kršenjem u Srbiji. Ali da se izrazim šumadisjki - Marš bre stoko bezrepa.

Pa DS je sve to ukinuo 2000. godine kukavče crni.

Consiglieri, ti kad nisi na forumu igraš GTA i uzimaš nickove kako napreduješ u igri: bio si SHOGUN, sad si consiglieri, uskoro ćeš biti Don, pa Capo, pa na kraju možda i Boss.:lol:

Velis ukinuo, svojim dilerima otvorio menjacnice da se ne smrzavaju po ulici, steluju kurs dinara kako im odgovara , gorivo , ulje , ljekovi, hleb , mlecni proizvodi skacu mjesecno jednom kao po pravilu nesecam se kad sam usao u prodavnicu a da nesto nije poskupelo. Pogledaj samo primer ulja na vestima 110 u radnjama samo za 148 , podseca li te to na neka vremena. Samo novine ne pisu,jesi li lud pa da ih proglase za antidemokracke i ugase. Benzin svaki mesec promeni cenu 2 puta jednom skoci za 5-6 din a onda pojeftini za 1-2 :lol: .

Moja komsinica od 74 godine je skoro isla na estetsku hirurgiju . Pala zena i slomila kuk (starost sta ces) odvedu je u bolnicu ,nema druge mora operacija.Ali ima caka gospoda kad su dosli uveli novo pravilo zamena kuka je estetska hirurgija i ona se kao takva placa. Tako da sada znate nisu usi, nos ,sike , lipostrikcija samo estetika sada i babi kad ugrade kuk i to spada pod estetiku. Ma sve nam je krenulo 2000-te taman covek pomisli ode crvena bagra ka oces sjase murta da uzjase kurta.

Da znas, stvarno nam je bilo super do 2000te bili smo na nivou Svajcarske, i onda ovi sve zasrase.

Ko je rekao kako je bilo pre 2000 samo sam mislio da ce posle 2000 biti bolje. A ne da ce doci lopovi za koje glasaju ljudi koji ne smeju da priznaju da su trebali da promene misljenje vec na prvim izborima. Glasas brate pa kad vidis da lopovi kradu menjaj i hapsi,bar dajes primer ovim koji dolaze sta ih ceka.Ovako oni misle opet ce stoka glasat za mene samo da ih podsetim na 90-te. Proce i oni i drugi i treci Srbija ostaje.
Ti si bas neki komedijas , javi se u DS klub Goranu Vesicu i Canku sredice ti neku emisiju na Pinku . Secas se kako je Canak svirao na klaviru , e brate i posle 11 ce da bude filharmonija u Bacvanskoj taman su renovirali blok 7 u zabel znali ljudi gde ce...

Ko je rekao kako je bilo pre 2000 samo sam mislio da ce posle 2000 biti bolje. A ne da ce doci lopovi za koje glasaju ljudi koji ne smeju da priznaju da su trebali da promene misljenje vec na prvim izborima. Glasas brate pa kad vidis da lopovi kradu menjaj i hapsi,bar dajes primer ovim koji dolaze sta ih ceka.Ovako oni misle opet ce stoka glasat za mene samo da ih podsetim na 90-te. Proce i oni i drugi i treci Srbija ostaje.
Ti si bas neki komedijas , javi se u DS klub Goranu Vesicu i Canku sredice ti neku emisiju na Pinku . Secas se kako je Canak svirao na klaviru , e brate i posle 11 ce da bude filharmonija u Bacvanskoj taman su renovirali blok 7 u zabel znali ljudi gde ce...

I ja sam mislio da ce biti bolje i donekle se slazemo. Ali opet da se nije desio 12.mart i da je Djindjic ostao na vlasti mislim da bi bilo mnogo, mnogo bolje.Ovako ostaje ti da glasas za manje zlo.Mada moras priznati da je ipak ono pre 2000te bilo katastrofa i neuporedivo sa bilo kojim vremenom.

I ja sam mislio da ce biti bolje i donekle se slazemo. Ali opet da se nije desio 12.mart i da je Djindjic ostao na vlasti mislim da bi bilo mnogo, mnogo bolje.Ovako ostaje ti da glasas za manje zlo.Mada moras priznati da je ipak ono pre 2000te bilo katastrofa i neuporedivo sa bilo kojim vremenom.

Djindjic ? Ko ga je namestio , ko ga je ubio , kome je to odgovaralo , sta bi bilo , ko je od ljudi oko njega kriv (gde su Goran Vasic, Beba , zasto su izbacili Cedu ...) , koje znao sta se sprema, sta je on sam radio i u cemu je sve ucestvovao . Mnogop je tu neodgovorenih pitanja a on je odavno ubijen .Imali su vremena da pdgovore na bar vecinu pitanja,zasto nisu neznam?! Covek je mrtav nebih o njemu . A da se slazemo slazemo se, zlo je na vlasti treba ga maci. I sve posle njih koji sa nasim zivotima i dobrima budu postupali kao ovi i oni pre njih,samo tako mozemo postici da "oni" rade za nas. Menjaj i neces pogresiti.

Антисрпска коалиција нас је управо вратила у време Велике Албаније. Вероватно им је циљ да нас провозају уназад до времена кад смо били под Турцима.
Ja sam već napisao da su dve velike srpske greške u istoriji bile pružanje otpora Turcima 1389 i ustanak 1804. Ih, gde bi nam danas bio kraj da smo deo velike Turske...

Ja sam već napisao da su dve velike srpske greške u istoriji bile pružanje otpora Turcima 1389 i ustanak 1804. Ih, gde bi nam danas bio kraj da smo deo velike Turske...

Neslazem se sa tobom samo u delu da smo deo Turske, ali u ostalom da,trebao Je KNEZ LAZAR da zajedno sa Muratom pokori EVOPU ,pa nek crknu dusmani,ovako mi branili hriscanstvo,bili 500 godina u ropstvu, a oni slobodno porobljavali i pravili kolonije po svetu:-x

Srbi su poznati kao narod kod koga su prodju imale iskljucivo pomahnitale budale zeljne ratovanja i osvajanja iako sami Srbi nisu sposobni da osvoje ni jednu bitku osim da slave sopstveni poraz, kada bolje razmislim...ova zemlja nista drugo nije ni zasluzila...ubiti Djindjica i jos dobra vecina naroda likuje na svirepim ubistvom covjeka koji je mogao pomoci Srbiji kao nijedan hohstapler i lazni patriJota koji ju je doveo u sranje u kome se nalazi, pa to moze samo u drzavi glupih ljudi.

Srbi su poznati kao narod kojim rukovodi crnororski olosh...od Slobe i starijih ********* tipa deda Kapichic itd.
Gde god je na chelu neke organizacije crnogorac to je u startu osudjeno na propast,genetski neki defekt izgleda.Tipichan primer: deda Miljan jednom rukom unishtio fudbal.
Zbot toga i sve loshe u politici kod nas-od kada su se ti polu ljudi doselili u tudje stanove u BG temo josh 45. iz neke crnogorske vukoyebine.

Ili najvece crnogorsko crveno djubre koje je sudilo Drazi..Milosh Minic beshe?
Ta protuva je ista ona koja je podpisala zbaranu povratka Srbima na kosovo 45.
I posle nam potomci takvih polu pripitomljenih zivotinja prosipaju nebuloze da smo sami krivi shto su im pretci bili nesposobne bitange.

Djindjic ? Ko ga je namestio , ko ga je ubio , kome je to odgovaralo , sta bi bilo , ko je od ljudi oko njega kriv (gde su Goran Vasic, Beba , zasto su izbacili Cedu ...) , koje znao sta se sprema, sta je on sam radio i u cemu je sve ucestvovao . Mnogop je tu neodgovorenih pitanja a on je odavno ubijen .Imali su vremena da pdgovore na bar vecinu pitanja,zasto nisu neznam?! Covek je mrtav nebih o njemu . A da se slazemo slazemo se, zlo je na vlasti treba ga maci. I sve posle njih koji sa nasim zivotima i dobrima budu postupali kao ovi i oni pre njih,samo tako mozemo postici da "oni" rade za nas. Menjaj i neces pogresiti.
Namestila ga je DB, ubili ga Legija&Co, a odgovaralo je "tehnickom" premijeru.

Da opet imamo najveću inflaciju u istoriji, da kupujemo benzin mešan sa vodom po ulicama, da čekamo u redovima za najosnovnije životne namirnice, da imamo dva kursa deviza, dilere po ulicama, da nam plate budu 5 eura, da živimo ispod svakog ljudskog dostojanstva, a da za sve to vreme brbljamo o kosovskim mitovima i sedimo u 1389. godini. I sve to, zamislite, sa najvećim političkim pigmejima u istoriji ove zemlje - SPS-om, protiv koga su i sami ustali 2000. godine.

Jel tebe opet hvata...?! Već je bilo nekih redova za ulje neki dan, nestašica je priličnog broja lekova, još uvek živimo ispod ljudskog dostojanstva, samo smo poslednjih godina još više ponižavani, za onih 5 (ne eura, vidiš da nemaš pojma) smo mogli da kupimo više nego za sadašnjih 9000 din. (misliš da ih je malo sa tolikim platama?) nezaposlenost je mnooogo veća, lečenje se plaća (sve više), dilera ima na ulicama mnogo više, samo ne diluju marke... o Kosovu brbljaju oni koji misle da nakupe poene na izborima, o EU isto tako... , kako koji. A nismo više pod sankcijama kao onda. Pa koji im je sad izgovor? I za tu "etiketu", koja bi trebalo da se malo štedljivije lepi bilo kome, treba imati dokaza ili ići na odgovornost! A ko je i kakav pigmej, još bi se dalo prodiskutovati! A 1389. je upravo u toku! Ni jedna stranka koje su trenutno aktuelne ne zadovoljava moje kriterijume, ali to nije rezlig da ih nazovem onako kako bi trebalo nazvati nekog drugog... (ko razume, shvatiće)

Rat je rat, a ukidanje nezavisnosti sopstvenoj državi KATASTROFA!

Srbija je zavisna drzava. Moze da nam radi ko sta hoce. Otimaju nam teritoriju, stacioniraju svoje snage u nasoj zemlji, salju nam neke misije, postavljaju nam uslove oko svega i svacega, izivljavaju se nad nasim gradjanima prilikom izdavanja viza... A mi jos cutimo i molimo Boga da se na tome zavrsi. Sve cemo prihvatiti, samo da nam glava bude na ramenima.
Najvecu nezavisnost u svojoj istoriji Srbija je imala kada je bila Republika u sastavu Jugoslavije. To je bila prava i realna nezavisnost, a ne ova koja je samo formalna i to ne na celoj teritoriji Srbije.

Šta reći na ovo. Tipična zamena teza.

Nije zamena teza, već je postalo monotono to plašenje babarogama. To ne više pali ni kod male dece. Uostalom, niko ništa nigde ne može da vrati, prosto zato što je vreme drugačije. Valjao bi za promenu neki pravi argument (pa makar i nedovoljan), ako ko ima sposobnosti da misli svojom glavom, a ne da ponavlja nabubano, kao papagaj.

Back