ITF Taekwon-do

Dodatak:
Pozeljno bi bilo da se kuci malo zagrejete-istegnete jer sali necemo imati vremena.Polaganje je iskljucivo u doboku(oni koji imaju). Ne zaboravite knjizice.
Odmarajte!
TAEKWON

Vidim da ti nameravaš da imaš duuuuug nastup čim će da ti fali vremena hahaha Eh kako se stvari menjaju kada MEĆAVA zapreti hahaha.
Ja sam dosta nespreman, u stvari više onesposobljen i pomalo rastrojen, ali ću pokušati...vidimo se sutra junaci.

Ne sumnjam da je Stefan ostao nezapamcen,pa pogledajte :D

Prilozi

• Stefan1.jpg
    Stefan1.jpg
    86,6 KB · Pregleda: 23
Hehehehe Ljudi,Stefn ima 4 godine!Samo nek nastavi da trenira i da se isteze. I posle par godina cika Kim ce biti proslost(sto se istezanja tice) hehhee Klinci sa Petrovaradina su stvarno super. Trebalo je malo vremena da se uspostavi disciplina al' sambek je to resio krajnje pedagoski. Puni su energije i stvarno su hrabri,sto se videlo na takmicenju u Topoli. Milos je odusevio sve prisutne primajuci one nerie i ostajajuci na nogama. :D Petrovaradinci samo sibajte napred!

Hehehehe Ljudi,Stefn ima 4 godine!Samo nek nastavi da trenira i da se isteze. I posle par godina cika Kim ce biti proslost(sto se istezanja tice) hehhee Klinci sa Petrovaradina su stvarno super. Trebalo je malo vremena da se uspostavi disciplina al' sambek je to resio krajnje pedagoski. Puni su energije i stvarno su hrabri,sto se videlo na takmicenju u Topoli. Milos je odusevio sve prisutne primajuci one nerie i ostajajuci na nogama. :D Petrovaradinci samo sibajte napred!

Hvala na pohvalama,takve reci od nekog ko se razume u taekwon-do uvek prijaju. Hva la i u ime mojih ucenika...
Taekwon prijatelju moj dragi

Ohoho djasi mi se,djasvi mi se! Mnogo je preglednije.Svidja mi se sto ima(bice) vise stranica.

"Novi Sad

Fiskulturna sala gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj"
Instruktori: Nenad Vrekić, Velimir Mladenov

utorak, 19:30 - 21:00
četvrtak, 19:30 - 21:00
subota, 14:00 - 15:30 " - idemooooooooo! ;)

Samo jedno pitanje:Jel slika onog cike u gornjem levom uglu mora bas svugde da se stavi? :D

Back