ITF Taekwon-do

Posle svakog treninga, posle svakog takmičenja a pogotova kada ukapiram, skontam, naučim i uspem da uradim nešto novo, nešto više, nešto bolje, ovaj taekwondo mi se sve više i više sviđa.
Jako me raduje što ćemo ponovo da krenemo sa treninzima i subotom :)

Odlicno! Vec odavno sam primetio da nedostaje jedan trening. Bila je stvarno velika pauza 4 dana (cet.-uto.) :D.

...Mogli bi nedeljom za izgrbavimo i zenba...?

Nebi bilo loshe.... ;)

ovo nije tacno. nije mi jasno kako mozete tako lako da pricate o stvarim koje ne poznajete, nego ste samo culi da je to tako... Najeksplozivniji sportisti su dizaci tegova( cucanj preko 400kg, mrta dizanja preko 400, bench preko 400 ). Njih na 30-40m sprintu ne stizu ni sprinteri;). Sta je to napucavanje? Zasto ne kreatin? Zasto uopste spominjes testosteron kad se smatra dopingom...
Uglavnom stoji ovo sto si rekao, ali samo u slucaju da ce u teretani trenirati kao i svi ostali. Ali ako ima znanja, teretana moze samo da pomogne, kao sto pomaze svima u svijetu. I teretana, i dodaci ishrani.

pozdrav sportski

gde sam ja bio kada je ovo bilo aktuelno...

trebali ste reci coveku kome da se obrati sto se tice pohovanih delfina i slicno... :)

V1peR slobodno se obrati meni ako mislis da nismo upoznati sa

pravilnom ishranom ( raznovrsnost, dnevni unos: proteina, masti, uh, vitamina, kalorija itd)
i nista bez pohovanih delfina :)
teretanom ( od tegova do suvog cardio treninga, intenzitet, vremenski razmak
izmedju treninga-odmor, kao potreban ali ne i dovoljan uslov za
uspeh itd. )
suplementima ( od vitamina i minerala pa sve do, ne daj boze, AAS-androgeno
anabolicki steroidi; naravno PWM, post workout meal -citajte VVS- veoma vazna stvar :) )

pa nam, ako bude bilo potrebno, daj neki savet i sa te strane, svaki je dobrodosao!

mozemo voditi otvorenu diskusiju ovde u ovoj temi, nece biti off topic jer ce sve biti u korist taekwon-doa ali, posmatrano sa te strane, atletskog dela ove vestine.

sportski pozdrav

Radi, treniraj, idi na seminar, na takmičenje, pravi sajt....pa ljudi imate li vi dušu...hahahaha. Šalu na stranu, mislim da ću sledeći vikend postaviti jedan deo, čisto da vidite i ocenite dizajn...bićete obavešteni...

gde sam ja bio kada je ovo bilo aktuelno...

trebali ste reci coveku kome da se obrati sto se tice pohovanih delfina i slicno... :)

V1peR slobodno se obrati meni ako mislis da nismo upoznati sa

pravilnom ishranom ( raznovrsnost, dnevni unos: proteina, masti, uh, vitamina, kalorija itd)
i nista bez pohovanih delfina :)
teretanom ( od tegova do suvog cardio treninga, intenzitet, vremenski razmak
izmedju treninga-odmor, kao potreban ali ne i dovoljan uslov za
uspeh itd. )
suplementima ( od vitamina i minerala pa sve do, ne daj boze, AAS-androgeno
anabolicki steroidi; naravno PWM, post workout meal -citajte VVS- veoma vazna stvar :) )

pa nam, ako bude bilo potrebno, daj neki savet i sa te strane, svaki je dobrodosao!

mozemo voditi otvorenu diskusiju ovde u ovoj temi, nece biti off topic jer ce sve biti u korist taekwon-doa ali, posmatrano sa te strane, atletskog dela ove vestine.

sportski pozdrav

rekoh da necu vise pisati, ali bih zelio da stavim potpis ispod ovoga sto si napisao, samo sto bih odvojio suplemente od AAS, jer to dvoje nista zajednicko nemaju, vise nego litar soka i AAS.

Eto to je to od mene, ja samo odreagovah, jer vjerujem da je mnogo lose da neko ko se danas bavi sportom suplementaciju zove hemijom, ili misli da je ista losa po nas organizam...

poz

Pozdrav društvo! Bio sam na seminaru kod Sahjonim Kim-a, u Prnjavoru u Republici Srpskoj. Znači, vredelo je otići, oduševljen sam Master Kim-ovom veštinom, znanjem, tehnikom, energijom, razgibanošću...stvarno je velika čast učestvovati na njegovom seminaru, velika korist za svakoga ko želi da ovlada veštinom. Akcenat seminara je bio na borbenim tehnikama tako da ako je neko imao želju da sparinguje samnom neka razmisli još jednom hahaha

Pozdrav društvo! Bio sam na seminaru kod Sahjonim Kim-a, u Prnjavoru u Republici Srpskoj. Znači, vredelo je otići, oduševljen sam Master Kim-ovom veštinom, znanjem, tehnikom, energijom, razgibanošću...stvarno je velika čast učestvovati na njegovom seminaru, velika korist za svakoga ko želi da ovlada veštinom. Akcenat seminara je bio na borbenim tehnikama tako da ako je neko imao želju da sparinguje samnom neka razmisli još jednom hahaha

Gde da zakazem???Posto nikako da ja stignem na red.I kad stignem isteraju nas iz sale.:D
Do sada sam prisustvovao samo jednom seminaru Master Kima,ali se iskreno nadam da nesto nece iskrsnuti i da cu moci odraditi seminar u februaru.Moj utisak je isti kao i Falcon-ov. Lik je lud!!!!:D Naravno mislim to sa pozitivne strane. Znaci u njemu mozete videti sve ono sto bi i sami zeleli da postanete.Uostalom, uzmite ucesce na seminaru i uvericete se sami.

Dragi prijatelji taekwon-doa evo i mene posle nekog vremena. Za vikend sam bio u Slavonskom Brodu gde sam imao cast i privilegiju da budem "sudac" , kao i da upoznam Master Peter Sandersa VII DAN taekwon-doa, zatim VI DAN Hapkidoa, kao i V DAN Moosoola, zaista impozantan covek,inace iz Holandije. Pokusacu da ostavim nasu zajednicku fotku, ako uspem po @Falconeovim instrukcija. Nemojte da vas buni njegov dobok sa juzno-koreanskom zastavom, jer je to hapkido oprema, da ne pomislite da sam ja promenio stranu ;)
Master Sanders 1.jpg

e pozdrav svima pošto mi je komp bio u kvaru nisam več duže vrenmena nisam se pojavljivao na forumu, a vidim da sve funkcioniše kako treba pa ćisto da se javim sad će polaganje nemojte da se opuštate a za raspust nastavite da trenirate,ovom prilikom pozivam sve zainteresovane klubove da spreme demonstracije jer će biti potrbno a javiću kad i gde javite ko je zainteresovan

Back