ITF Taekwon-do

pozdrav mojim taekwondoistima!
pripreme za 11 Kup su u punom jeku, organizacija je već u velikom zamahu obezbedili smo medalje, pehare, plakate, diplome, kačkete, priveske, majice, trenerke, borilišta, j...(ups9 nismo obezbedili liste za bodovanje Mare pomagaj ja od utorka nisam tu
eto vidite da se uvek nešto zaboravi.. Razmislite i vi šta vi još trebalo pa da mi napišete i jaću da se angažujem. A možete i pomoći ako ste raspoloženi..
taekwon

Imam jednu molbu za Falconea ili nekog drugog sa brzim netom, a da taj dolazi na treninge kod mene. Ako neko moze da skine svom treneru sa Youtuba kako Jaroslav Suska radi forme za II i III DAN, dakle Kwang gae,Po un,Ge bek, O jam(eu aum),Chong Jang i Juche. Hvala unapred
Mrzi me da trazim kako se tacno pisu nazivi formi, molim vas nemojte zameriti.
Taekwon

He,he,he.Bice toga jos ne boj se :twisted:. U svakom slucaju drago mi je da ti se "djasvi"

Kad vidim samek-a sa stopericom meni odma svane! :D Obozavam jake treninge. Posto nas vec pomenuti sambek priprema za 27.oktobar,jedna mala zeljica: Da svaki naredni trening bude zesci! Znaci krljanje dok ne popadamo!!! ;) Znam da ce me neki mrzeti zbog ovoga,ali zelja je to...:D

P.S.Izvinjavam se sambeku za prosli trening...

sambekjosipotvimiodolio:
Imam jednu molbu za Falconea ili nekog drugog sa brzim netom, a da taj dolazi na treninge kod mene. Ako neko moze da skine svom treneru sa Youtuba kako Jaroslav Suska radi forme za II i III DAN, dakle Kwang gae,Po un,Ge bek, O jam(eu aum),Chong Jang i Juche. Hvala unapred
Mrzi me da trazim kako se tacno pisu nazivi formi, molim vas nemojte zameriti.
Taekwon

U subotu idem kuci pa cu ti poskidati. Na YouTube-u sam nasao js nekih tkd snimaka...neki kanadjani...ludi su...:D Donosim to u ponedeljak.

Offtopic:Evo,burazer mi javlja da sam dobio poziv za regutaciju! :D "In the army now..."hehhehhehee

e nema sta, sambek je odlican trener ne da zna sa ovom decom u ns nego mu svaka cast! imam jedno pitanje, ko je izgubio clansku kniizicu, a treba kopija sta da radim? imam neku knjizicu sa wtf-a, i sa kickboxa pa ako moze ta kopija ili kopija indexa, neke djacke knjizice, zdrastvene,pasosa jel moze nesto od toga?

e nema sta, sambek je odlican trener ne da zna sa ovom decom u ns nego mu svaka cast! imam jedno pitanje, ko je izgubio clansku kniizicu, a treba kopija sta da radim? imam neku knjizicu sa wtf-a, i sa kickboxa pa ako moze ta kopija ili kopija indexa, neke djacke knjizice, zdrastvene,pasosa jel moze nesto od toga?

Na zalost primam samo knjizice sa mau taija, wtf i kick box ne podrzavam, tako da na Spens , pa se tamo upisi, pa kopiraj.
A mozes i u krajnjem slucaju danas da izvadis novu kod mene , samo sliku ponesi, a platices za sledecu godinu, kao sto ce se i svima ostalima pisati koji sad placaju, krajem godine.:roll:
Taekwon Claude

pozdrav svima.
vratio sam se iz izgnanstva he he i stizem vam u utorak i naravno odradjujem samo uvodni deo teninga da vidim šta vam je to čika V. spremio i šta ste radili dok me n ije bilo. Ne sumnjam u njega samo sam malčice radoznao. Upoznao sam čoveka u Madjarskoj koji želi da dovede svoj klub na takmičenje tu su jako blizu na 50 km od Topole, a inače imamo prijave iz Makedonije, Slovačke, Austrije pa vi vidite ha ha
molim vas do utorka da znam za sve koji hoće doboke jer već kasnim sa narudžbom
Pozdrav još jedanput i vidimo se u utorak
taekwon

Svi se ucutali...

Zatišje pred takmičenje...

pa da... tisina pred buru...

izvinjavam se sambekjosipotvimiodolio zbog izostanka sa vecerasnjeg treninga ( necu ni da pokusam da objasnim zasto nisam bio prisutan, i onako te ne zanima niti mi verujes...)

zao mi sto 27. necu biti sa vama u topoli... bas mi je zao... :cry:

a jako mi se ide, glupa maturska ekskurzija... gde bas 27.

poslao sam e-mail itf tkd "roma" ili tako nekako,pitao za trening,dal bi mogao da prisustvujem, ali bez odgovora...

nema veze,udobocim se i pojavim tamo i kazem "Taekwon evropo !" :)

...a hteo sam svima da pokazem sta sve znam, da pokazem da imam srca, da pokazem da moja volja moze da bude mnogo jaca od fizicke nemoci, da dokazem da ucim od najboljih !

ima dana, pa bice jos takmicenja al se meni nekako bas ide na ovo ...

zelim da svi date sve od sebe i da pokazete sta sve umete ! zgazite konkurenciju ! mozete vi to !

! ! ! TAEKWON ! ! !

Back