TheFalcon
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Samoodbrana u stripu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koni1:falcon hvala!!!!
a zna li neko gde se u beogradu mogu kupiti taekwondo patike i koja je cena....???
Hvala,hvala."Komad srnida"TheFalcon:SREĆAN ROĐENDAN našem dragom i najboljem busabomnimu!
BoomTrassJumpToGrass:Pozdrav maso iz Novog Sada!!!!
Ako je neko zainteresovan da trenira u klubu "OLIMP" neka mi pise na PM!!
Inace da li neko moze da mi kaze koja sau sledeca takmicenja i kada??? ja se uvek pogubim na sajtu :razz:
sambekjosipotvimiodolio:Al je Falcone nervozan,ludilo. Dva treninga nije radio borbe i vec poludeo
Al dobro si m rekao.
Taekwon
Svako od nas je individua za sebe i nasi organizmi su navikli na odredjenu vrstu ishrane. Ako treniram svaki dan po 2 sata,ja nemogu da jedem salatu i sargarepu,ja moram lepo da se nakrkam!Pod tim uslovima svaki deo hrane ce naci svoje mesto.Doduse mozes malo korigovati ali ne mnogo.ITF-the next generation..:pozdrav svima,
da i ja nesto malo napisem posle duzeg vremena,
malo sam google-o na temu Taekwon-do i ishrana, koji suplementi, sta , kako , koliko , broj obroka itd i naisao na ove dve super stvari (linkovi dole):
http://mulhuddart-itf.com/Taekwon-DoNutrition.htm
http://www.ais.org.au/nutrition/documents/FuelTaekwondo.pdf (za ovu je potreban acrobat reader)
nakon ova dva pregleda shvaticete da, nazalost, nije sve u jagnjetini itd ( za sambekjosipotvimiodolio: ni u ovcetini
)
vidimo se u utorak,
TAEKWON
sambekjosipotvimiodolio:Dzabe sve to.Sve je u tehnici i treninzima ostalo je sve smece. Ko trenira radi dobro,ko ne trenira moze svaki dan da jede pohovanog delfina-dzaba mu.
TAEKWON
leprosy:Ja sto je uvatio novajlije da maltretira,al sto mene maltretira!Od rane zore!Od kako je ustao....hehehehheehehee
p0z Falcone![]()
Sta predlazes da radimo kuci od vezbisambekjosipotvimiodolio:...Sve je u tehnici i treninzima ostalo je sve smece. Ko trenira radi dobro...
TAEKWON
taekwon-kornjaca:Sta predlazes da radimo kuci od vezbi![]()
Ja radim istezanja i snagu, a naravno i forme. Ponekad radim rucne i nozne tehnike ali to je 1-2 puta nedeljno. Najvise se bojim da ne pocnem raditi pogresno nozne tehnike.