TKD_Mare
Zainteresovan član
- Poruka
- 205
Nazalost, itf taekwon-do trenutno je rasprostranjen samo na prostorima Vojvodine, zao nam je...:sad:
e brate imali slika mojih sa kampa ja nemam ništa još
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nazalost, itf taekwon-do trenutno je rasprostranjen samo na prostorima Vojvodine, zao nam je...:sad:
e brate imali slika mojih sa kampa ja nemam ništa još
Bio jako dobar borbeni trening sinoć...čim vidim sambeka sa štopericom da ulazi u salu znam da ću puzati do kući posle treninga....hahaha
He,he,he.Bice toga jos ne boj se. U svakom slucaju drago mi je da ti se "djasvi"
sambekjosipotvimiodolio:Imam jednu molbu za Falconea ili nekog drugog sa brzim netom, a da taj dolazi na treninge kod mene. Ako neko moze da skine svom treneru sa Youtuba kako Jaroslav Suska radi forme za II i III DAN, dakle Kwang gae,Po un,Ge bek, O jam(eu aum),Chong Jang i Juche. Hvala unapred
Mrzi me da trazim kako se tacno pisu nazivi formi, molim vas nemojte zameriti.
Taekwon
Pohvala i hvala sambekjosipotvimiodolio, ulažeš 200% sebe u ljude koje treniraš!
e nema sta, sambek je odlican trener ne da zna sa ovom decom u ns nego mu svaka cast! imam jedno pitanje, ko je izgubio clansku kniizicu, a treba kopija sta da radim? imam neku knjizicu sa wtf-a, i sa kickboxa pa ako moze ta kopija ili kopija indexa, neke djacke knjizice, zdrastvene,pasosa jel moze nesto od toga?
sambek pravi armiju! xexe sala mala, al' u svakoj sali ima malo istine.
sambek kad treba da se plati za sledecu godinu clanarina? moze li posle januara ili mora pre nove god?
Svi se ucutali...
Zatišje pred takmičenje...