taekwon-kornjaca
Početnik
- Poruka
- 21
ja ne mogu da odem na www.itfsoko.org.yu ?! sta se desava sa sajtom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taekwon-kornjaca:ja ne mogu da odem na www.itfsoko.org.yu ?! sta se desava sa sajtom?
Danas naidjoh na ovaj forum i optimisticki krenuh da citam vase postove od pocetkaStadoh kod 10og... Anyway, treniram WTF (ne, nije What The ****
), cisto da se "predstavim" i imam jedno pitanje. Obicno dobijam negativan odgovor, al da cujem i vase misljenje: da li ima svrhe vezbati udarce (tehniku i/ili jacinu) sa tegicima oko gleznjeva? Ili se ne isplati rizikovati povredu kolena?
Kako uopste povecati snagu udaraca, kojim (dodatnim) vezbama i tehnikama?
Hvala unapred.
Koga zanimaju koreanske reci (taekwon-do izrazi) moze da se zabavi na sajtu http://mulhuddart-itf.com/koreanTerminology.html (uradjeno je engleski-koreanski).
Zar treba da gladujemo?!!!! Zar nije bolje da nabacimo sto vise kg (misica)? Zar nije bitnije da dobro radimo (pa da pobedjujemo u svim kategorijama), nego da gledamo da smrsamo pa da se tucemo sa klincima...Povedite malo računa o kilogramima jer je za vas bolje da ste u nižoj a ne u višoj kategoriji...
Zar treba da gladujemo?!!!! Zar nije bolje da nabacimo sto vise kg (misica)? Zar nije bitnije da dobro radimo (pa da pobedjujemo u svim kategorijama), nego da gledamo da smrsamo pa da se tucemo sa klincima
Taekwon!!!!!
Ne dernjam se ja na forumu i normalan sam. Inace ja sam Danilo Vunjak i imam pitanje za tebe : koliko je pametno da uzimam tegove (planiram da uzmem 7 ili 10 kg) ili da se zadrzim na sklekovima i zgibovima?Sta se ti dernjas na forumu? Jesi ti normalan?
Valjda je bolje kako "ja i samo ja" kaze
Ne dernjam se ja na forumu i normalan sam. Inace ja sam Danilo Vunjak i imam pitanje za tebe : koliko je pametno da uzimam tegove (planiram da uzmem 7 ili 10 kg) ili da se zadrzim na sklekovima i zgibovima?
P.S. Mislim da ne mogu biti u nizoj kategoriji :-(
Taekwon!
ovaj..nisam chitao sve postove pa ako je negde spomenuto izvinite,ali da li ima neki Taekwondo klub u Zajecharu???
ovaj..nisam chitao sve postove pa ako je negde spomenuto izvinite,ali da li ima neki Taekwondo klub u Zajecharu???
Da li treba da se obavi lekarski pregled pre takmičenja? (Pitam pošto vidim da u članskoj karti ima rubrika <sportsko-lekarski pregledi>).I da li sem članske karte treba još kakva dokumentacija? Unapred zahvalan.
Taekwon.
Zar treba da gladujemo?!!!! Zar nije bolje da nabacimo sto vise kg (misica)? Zar nije bitnije da dobro radimo (pa da pobedjujemo u svim kategorijama), nego da gledamo da smrsamo pa da se tucemo sa klincima
Taekwon!!!!!
aha... moram bas pitati, ima jedan moj drug trenera koji nabavlja opremu za borilacke sportove.. moram bas pokusati preko njega da nabavim neshto...
A inace planiram da pocnem kod nas u Sabcu... iskreno nisam siguran tacno kako se zove club.. ali od mojih drugova sam cuo da je extra, a i oni bi isli tako da sam ja za... sad treba ovih dana da se raspitam kako i sta... pa cemo videti...