@sambek.......da li jos uvek postoji "sekcija" na petrovaradinu, ili bilo gde u gradu da je termin pon-sre-pet?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@sambek.......da li jos uvek postoji "sekcija" na petrovaradinu, ili bilo gde u gradu da je termin pon-sre-pet?
Nešto smo leprosy i ja sinoć ćaskali pa smo odlučili da pitamo trenere za savet. Kako trenirati taekwondo sam? Na primer, imaš dva slobodna sata, niko od društva i trenera nije slobodan, odeš na Đačko i treniraš. Moji takvi treninzi ne liče mnogo na taekwondo, više su kondicioni i za snagu. Pitanje je koliko ima smisla raditi forme sam, nožne tehnike, udarci i blokovi u kretanju...ma razumete šta hoćemo da pitamo!
Gde se održava turnir u Sloveniji, u kojm mestu?
Hvala na odgovoru. Ma malo me pokolebala ona lenština leprosy hahaha Šalim se naravno.
Da da da da da da....
Nikom ja ne valjam...
Da se nadovezem na Falcon-ovo pitanje:Koliko je stvarano vazan individualan trening?Da li je i nama takva vrsta treninga potrebna kao npr. u kosarci. Koliko je bitan svakodnevni trening sa trenerom i 2-3 puta nedeljno sa ostatkom tima. Ipak je ovo individualan sport...Valjda ste skontali da sta zelim da priupitam.
TAEKWON
hvala svima, sada sam tek nasao internet na akademiji, sta da vam kazem, broj clanova nije nesto velik ali je zato kvalitetan, i znate ko ce doci da uzme medalje na naredna takmicenja!!!! pozz svima od tkd kluba "policijska akademija"
hvala svima, sada sam tek nasao internet na akademiji, sta da vam kazem, broj clanova nije nesto velik ali je zato kvalitetan, i znate ko ce doci da uzme medalje na naredna takmicenja!!!! pozz svima od tkd kluba "policijska akademija"
Svaka čast za sinoćni trening sambek...jako, brzo i maštovito. Ekstra!
Sto se tice @leprosy pitanja, koje bas nisam najbolje razumeo, ali individualan rad je jako vazan, pogotovu sada otkad imamo samo dva treninga nedeljno, naravno svi znate zbog cega.
sambekjosipotvimiodolio:Vezbati, vezbati i samo vezbati. Treninzi su tu da ucis nove stvari , da te treneri koriguju ono sto si vec radio i slicno