Pozdrav svima
stigoh napokon da vam se javim jer ova guzva oko Kup-a me je umorila ali ne zalim se jer imam lepe vesti za sve nas i vas ha ha.
Naime, imamo prijavljene goste iz Maroka, Alžira, Bugarske, R Srpske, BiH, Hrvatske i Slovenije, a cekamo i Mađare, Čehe i Austrijance, tako da se spremajte biće fajta do mile volje.
Umalo da zaboravim, zaboravite ona pljuvanja, to nas ne rusi, naprotiv, daje nam snagu i volju da istrajemo u nasem radu i da stvorimo sto vise takvih "nikakvih" kao sto smo moj najstariji ucenik i ja. Ima nas dosta koji smo ucinili da taekwondo nađe put do srca mnoge dece i to moram napisati ovde: Vranjes Tanja, Vranjes Tatjana, Teldjesi Ignac, Martinov Saso, Kondić Dejan, Kosanović Nebojša, Erić Svetlana, Stanivuk Nikola, Lukic Marin, Mladenov Velimir, Sljivar Milanko itd. Pored svih nas koji smo imenovani ovde tu su jos mnogi klinci koji rade i treniraju, a ovi "nikakvi" navedeni ovde vode klubove i sekcije u kojima živi i razvija se duh taekwondoa i tvorca Choi Hong Hi-ja, koji je svim svojim instruktorima ostavio u amanet "Ne ubijte taekwondo".
Ovim putem sve vas molim da sledite njegov put, njegovu ideju, ne obazirite se na one koji pokusavaju da nas skrenu sa tog puta. Uzvratite im sa jos vecim i kvalitetnijim radom i prikazivanjem jos boljih tehnika, jer vi cete jednog dana biti oni koji ce, na neke nove generacije, prenositi ono sto vas mi ucimo.
Za one koji su zavrsili srednje skole, koji zele da studiraju, usavrsavaju se i zele da to bude u oblasti taekwondoa, u Novom Sadu na TIMS-u ima smer "Trener taekwondo", sto znaci da smo i tu napredovali i postajemo prisutni i u akademskom zivotu ove nase zemlje.
Dosta vise od mene cujemo se