ITF Taekwon-do

Marinko jesi li skupio fotografije ili eventualno uhvatio snimak od nekoga sa revije borilackih sportova u Subotici? Ako jesi narezi mi pa cu ti donijeti CDovau subotu.
kuljani koliko imate seniora na takmicenju?

@darkdream
Hvala na cestitkama

Nego sta!! Svi cekamo takmicenje u Topoli, jedino sto mene brine je prevoz! Ali valjda cemo se snaci

A za polaganje nas je TKD_Mare malo iznenadio sa svime tj to sto smo radili sve od pocetka, dok sam docekao Co-Dji vec sam bio nervozan.Uf to je sve zbog Shante, ima da ga nakantam u cetvrtak :)

Kol'ko ja znam po nekom pravilu kad polazes moras da znas sve ono od predhodnog polaganja. To moras da znas, a li ne mora da znaci da ce komisija (ili sta vec) traziti da to pokazes. Posle Sante smo se jedan po jedan zapucavali, mada mislim da je Con Dji ispao extra!:D

Jes da pada kisa al ja odo na trening! Poruka za TKD_Mare i ja i samo ja: AKO MISLITE DA VI ZNATE DA MUCITE, NISTE VIDELI BANETA! U vasim godinama on ce biti mucitelj na kvadrat! Sta mislite od kud ja mogu da uradim spagu?!buhaha :D

leprosy:
Jes da pada kisa al ja odo na trening! Poruka za TKD_Mare i ja i samo ja: AKO MISLITE DA VI ZNATE DA MUCITE, NISTE VIDELI BANETA! U vasim godinama on ce biti mucitelj na kvadrat! Sta mislite od kud ja mogu da uradim spagu?!buhaha :D

haha, niste vi josh doziveli ono sto su bane i mico tako da mozete tome da se nadate uskoro hahaha :lol:

Pa da vas vidim sutra mozda vam i sudim ali mozda odo da montiram tri borilista najebo sam ceo dan sutra na nogama od ujutru pa posle celu noc treba slaviti sutra mi je rodjendan...... poz puno srece na takmicenju

Back