Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.220
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Civilizovanost se meri:Најпре дефиниши "цивилизованост" и његове параметре.
Tvoj odgovor je zamena teza.Svi delovi sveta su deo jedne zemaljske civilizacije.
Evropa je samo bila mesto gde se skoncentrisalo bogatstvo iz eksploatisanih kolonija.
Sada toga više nema.
Nema ni jeftine energije za konkurentnost privrede.
Plus je useljeno više miliona novih Evropljana koji su doneli svoje tradicije i svetonazore.
Ostao je samo prašnjavi muzej nekadašnje slave.
Dolazi im vreme kao 1987. u SFRJ
Ne, nego neumitni sled događajaTvoj odgovor je zamena teza.
Zamena teza.Ne, nego neumitni sled događaja
Kojih teza?
Civilizovanost se meri:
-stepenom zaštite ljudskih prava
-stepenom vladavine prava
-stepenom ekonomske razvijenosti
-stepenom zaštite životne sredine
Netačno.
Zašto je netačno?Netačno.
Zato što su postojale civilizacije koje su bile razvijenije od današnjeZašto je netačno?
Opet zamena teza. Mi diskutujemo o stepenu civilizacijskog razvoja među zemljama u današnjem svetu.Zato što su postojale civilizacije koje su bile razvijenije od današnje
Ne diskujemo.Opet zamena teza. Mi diskutujemo o stepenu civilizacijskog razvoja među zemljama u današnjem svetu.
Diskutujemo i činjenica je da je EU najcivilizovaniji deo sveta.Ne diskujemo.
To nije istina.Mada i dalje stoji da je SFREU prešla u mod priprema za drang nah Osten.
Totalitarizam je tek na početku.
Očekujemo da se ponove vesele tridesete.
Nije .Diskutujemo i činjenica je da je EU najcivilizovaniji deo sveta.
To nije istina.
Koji deo sveta je najcivilizovaniji?Nije .
Tvoja tvrdnja je glupost.SFREU je totalitarna tvorevina koja ugrožava demokratiju u zemljama članicama, a uveliko priprema ratnu privredu
Koji deo sveta je najcivilizovaniji?
Tvoja tvrdnja je glupost.
Hoćeš da kažeš da je Južni Sudan podjednako razvijen kao Danska?Ceo svet je danas jedna civilizacija.
Ne.Hoćeš da kažeš da je Južni Sudan podjednako razvijen kao Danska?
Danska je civilizovanija zemlja od Južnog Sudana jer je ostvarila veći stepen civilizacijskog razvoja.Ne.
Hoću da kažem da pripada istoj zemaljskoj civilizaciji.
Nebitno.Danska je civilizovanija zemlja od Južnog Sudana jer je ostvarila veći stepen civilizacijskog razvoja.
Bitno je. Ti ne znaš šta znači reč "civilizovanost".Nebitno.
To nije istina.No tema i nije standard građana nego to što se vremena tog lepog života bliže kraju.
Znam.Bitno je. Ti ne znaš šta znači reč "civilizovanost".
To nije istina.
Ne znaš. Bitno je.Znam.
Nebitno je.