Italija ima veći BDP od Rusije

• Začetnik teme Začetnik teme PA8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nekako se ipak stiče utisak iz rusofilskih pisanija da smatraju Rusiju "taticom" odnosa, a Evropu nekim ko će biti pregažen u svakom smislu.

Pa se moramo podsetiti ko je mnogoljudniji

A deluzije je rasplamsala i ova lažna mapa koju su raubovali u pubertetu

Pogledajte prilog 1716363
Дечко, написах ти већ да је Европа континент, као Азија. Него спушти мало и тај континент који поредиш са једном државом на Еквадор, немо си толико провидан :lol:

To poređenje je kretenizam. EU nije konfederacija. EU je više od toga. EU je daleko jača od Rusije.
Твоје поређење је на нивоу детета од 5 година. А ти настави да понављаш мантре типа "деда има већи од бабе", само то и умеш. Само, досадило ми је да се расправљам са папагајем, па ћеш даље морати сам.

Твоје поређење је на нивоу детета од 5 година. А ти настави да понављаш мантре типа "деди је већи од бабе", само то и умеш. Само, досадило ми је да се расправљам са папагајем, па ћеш даље морати сам.
Tvoja argumentacija je na nivou deteta od 3 godine.

EU je daleko jača od Rusije.

.ЕУ је безначајна геополитичка структура под контролом В. Британије.
1000000916.jpg

To nije dokaz da je EU beznačajna geopoliticka struktura pod kontrolom Velike Britanije.
.
Како ти видиш доказ безначајности?

Решавају се кључна питања архитектуре безбедности и даљег устројства света, а "моћна" ЕУ седи на клупи за резервне играче и у међувремену се са Британијом спрема за рат са Русијом.

Мсм, где ти живиш?

.

.Како ти видиш доказ безначајности?
To je tvoj problem.
Решавају се кључна питања архитектуре безбедности и даљег устројства света, а "моћна" ЕУ седи на клупи за резервне играче и у међувремену се са Британијом спрема за рат са Русијом.

Мсм, где ти живиш?
To nije dokaz da je EU beznačajna geopoliticka struktura pod kontrolom Velike Britanije.

Људи, морате са демагозима само конкретно. Најпре тражите дефиниције, факторе, параметре, па се о томе расправља. Ако се са тим сагласите, тражите им истраживања. Онда се расправља о томе да ли су истраживања релевантна и валидна,па тек онда се иде даље у причу. У супротном само слушате папагаја који понавља нешто што је неко други рекао, а њему се свидело како то звучи.

Kako nije? Koji deo sveta je najcivilizovaniji?
Svi delovi sveta su deo jedne zemaljske civilizacije.

Evropa je samo bila mesto gde se skoncentrisalo bogatstvo iz eksploatisanih kolonija.
Sada toga više nema.
Nema ni jeftine energije za konkurentnost privrede.

Plus je useljeno više miliona novih Evropljana koji su doneli svoje tradicije i svetonazore.

Ostao je samo prašnjavi muzej nekadašnje slave.

Dolazi im vreme kao 1987. u SFRJ

Back