- Poruka
- 9.314
Koliki je BDP(PPP) Rusije i EU?Реални БДП (ППП)
4. Русија
...
11. Италија
https://www.cia.gov/the-world-factbook/field/real-gdp-purchasing-power-parity/country-comparison/
Плакууууу![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliki je BDP(PPP) Rusije i EU?Реални БДП (ППП)
4. Русија
...
11. Италија
https://www.cia.gov/the-world-factbook/field/real-gdp-purchasing-power-parity/country-comparison/
Плакууууу![]()
Koliki je BDP Rusije i EU?
Ne možeš da dokažeš tvoju tvrdnju zato što pričaš gluposti.
https://www.reuters.com/article/wor...ds-aid-to-italy-to-fight-virus-idUSKBN21907M/Dokaži da su Italijani molili Ruse za pomoć.
Čekam...
BDP nije realna slika ekonomske moći.Koliki je BDP Rusije i EU?
U tom tekstu nigde ne piše da su Italijani molili Ruse za pomoć, ali piše da su Rusi molili Italijane:
Da li možeš da nađeš ozbiljnog ekonomskog stručnjaka koji tvrdi da je Rusija ekonomski jača od EU?BDP nije realna slika ekonomske moći.
EU je bez ruskih resursa obična ekonomska nula
EU ne može bez Rusije, Rusija može bez ikoga
![]()
Ja sam rekao "Dokaži da su Italijani molili Ruse za pomoć.Ja nisam ni napisao da su ih molili.
Rusija je najjača na svijetu.Da li možeš da nađeš ozbiljnog ekonomskog stručnjaka koji tvrdi da je Rusija ekonomski jača od EU?
EU je jača od Rusije.Rusija je najjača na svijetu.
Ne treba ti stručnjak za to.
To je realnost.
EU je bila "jaka" dok je od Rusije kupovala energente.
Sad su sa nula moći.
![]()
EU je jača od Obale SlonovačeEU je jača od Rusije.
Rusija je beda.
Rusija je jača od Obale Slonovače.EU je jača od Obale Slonovače
Rusija je supersila br 1
Најпре дедер да расправимо, шта је Русија а шта је ЕУ?Koliki je BDP(PPP) Rusije i EU?
Znaš ti dobro šta je EU i šta je Rusija. Ne smeš da odgovoriš na moje pitanje jer ne smes da priznas da je EU daleko jača od Rusije.Најпре дедер да расправимо, шта је Русија а шта је ЕУ?![]()
Лепо. Него шта си овим објаснио?Evo objasniću ti ja da se Begels ne napreže. Vi ste koristili lažne mape Rusije da insinuirate da je Rusija mnogo veća, a EU tek neki privezak Rusiji.
Ali u stvarnosti je obratno, GDP šengena je tipa 20 puta veći od rusije
Немој ми те Вучићевске форе "зна народ", него пре него што га меримо, кажи шта меримо. Шта је Русија а шта је ЕУ?Znaš ti dobro šta je EU i šta je Rusija.
Ne smeš da kažeš da je EU daleko jača od Rusije.
Nemoj mi te kretenske fore. Ne smeš da odgovoriš na moje pitanje jer ne smes da priznas da je EU daleko jača od Rusije.Немој ми те Вучићевске форе "зна народ", него пре него што га меримо, кажи шта меримо. Шта је Русија а шта је ЕУ?
А да поредимо ППП Краснодарског краја са Немачком? Шта мислиш?Nemoj mi te kretenske fore. Ne smeš da odgovoriš na moje pitanje jer ne smes da priznas da je EU daleko jača od Rusije
Da li smeš da priznas da je EU daleko jača od Rusije?А да поредимо ППП Краснодарског краја са Немачком? Шта мислиш?
Дечкић, да ти помогнем мало пошто видим да се мучиш: Европа је континент, а ЕУ је организација која у свом саставу има више држава. Поредиш трактор са гумом, и скачеш пун ентузијазма јер је трактор већи од своје гуме.Pa, da je pogrešna insinuacija domaćih rusofila da je Evropa minorni privezak Rusije, i da nas realnost uči da je Rusija minorni privezak Evrope.
5 puta više ljudi, 15 puta više para etc.
Да ли смеш да признаш да је ШОС далеко јачи од ЕУ?Da li smeš da priznas da je EU daleko jača od Rusije?
Da li smeš da priznas da je EU daleko jača od Rusije?Дечкић, да ти помогнем мало пошто видим да се мучиш: Европа је континент, а ЕУ је организација која у свом саставу има више држава. Поредиш трактор са гумом, и скачеш пун ентузијазма јер је трактор већи од своје гуме.