Servant of God
Iskusan
- Poruka
- 5.244
Eh, ti si daleko otisao. Pa kao da se Bog mnogo pita u svetu gde smo izabrali da sluzimo Sotoni. Pa Bog nam samo udovoljava...da se On pita, tacnije da Mu mi dopustamo da se On pita druga bi pesma bila, ovako, mi smo ti koji ''znamo sta je najbolje'', mi smo ''najpametniji'' i radimo po kako mislimo da je najbolje. Ako zelis da zivis po Bozjoj volji, uzmi krst i sledi Ga.Drzave nisu nista drugo nego podjele teritorije izmedju nekolicine koji vladaju planetom.Drzava nastaje samo zato sto je neka struktura ljudi dovoljno establirala na odredjenoj teritoriji te je iz pohlepe ista struktura ljudi odlucila da postane vladajuca i da zbaci do tada vladajucu strukturu.Ako je Bog rekao kako treba da se vodi drzava onda je granice drzave trebao utvrditi prirodnim zakonima a ne ostaviti da te granice utvrdjuju i mjenjaju ljudi.Zbog drzavni granica i postoje ratovi,neravnopravna drustva (ljudi u americi zbog bogatstva nemaju ista prava kao ljudi u africi),izrabljivanja itd.Interesantno je da bog podrzava drzavnu strukturu.
Dakle, ljudi su ti koji odlucuju da li ce da postuju Boga ili Sotonu, bar ovaj kratak zivot koji imaju,...Bog im je predlozio sta je za njih najbolje na njima je da izaberu.