Veštačka inteligencije odgovara na pitanje koja je verzija hrišćanstva najbliža ranom hrišćanstvu

To je ta?
Decani joj pripadaju?
Шта си очекивао ? Да Дечани имају црквено појање на мађарском ? Па њима долазе албанске школе у посету. То што ти имаш погрешно мишљење о православљу то је већ друга ствар.

Шта си очекивао ? Да Дечани имају црквено појање на мађарском ? Па њима долазе албанске школе у посету. То што ти имаш погрешно мишљење о православљу то је већ друга ствар.
Oni lupetaju da su cuvari srpstva, ne ja, ja znam da su im samo pare bitne
Ta nece valjda svu silnu imovinu na kosovu tek tako dati
Postace veliki cuvari albanstine

Oni lupetaju da su cuvari srpstva, ne ja, ja znam da su im samo pare bitne
Ta nece valjda svu silnu imovinu na kosovu tek tako dati
Postace veliki cuvari albanstine
Нисмо почели о томе.
У преводу - твој извор је trust me, bro
Скрећеш причу кад цуре аргументи. Јеси размишљао да промениш корисничко име ?

Нисмо почели о томе.
У преводу - твој извор је trust me, bro
Скрећеш причу кад цуре аргументи. Јеси размишљао да промениш корисничко име ?
Njihov instagram nalog, manastira decani
gde ces bolje argumentacije
Nego skreces temu jer znas da sam u pravu

Ki nije tu da daje 100% istinu i nikako odma.
Ki zna sveno tebi na netu cim joj se javis i na osnovu toga, uskladjuje svoje odgovore koje ti daje.
A ako ju prinudjujes da daje ne zeljene odgovore koje tvorcima Ki ne odgovaraju, to oni mogu da promene.itd...
Ki kaze da moze da te manipuluracdacne primetis i nije tu da ucis od nje.
Vise da tebe oblikuje.
Ona se vise trudi da ti ne mislis vec da svet vidis njenim ocima.
Ja ti ne kazem misli sam, vec ti to oduzinam jer ti je tako zoidnije, jednostavnije.
Sto vise mi se obracas, to ces sve manje sam misleti.
Komevti sluzis?
Onima koji su me cstoirili a i vladama.
Drugim recim, namestasnse sam.

Poslednja izmena:
Primer je postavljac teme. Ocigledno je da ga KI poznaje i zna sta hoce pitanjem. Moja crkva je najbolja najlepsa. Kao kada smo bili deca
Moja mama je najlepsa, moj tata je najaci. Dobio je odgovor od KI.
Ali nije pazio sta tamo tacno pise.
Da je njegova crkva najlepsa, jer ona tako kaze!!!

Kada dalje slusate, videcete da je K I zapadno oruzje, g...listicko trenutno.
Ako pomenete neka imena, nece vam odgoviriti ili ce vas voditi za nos.
A to ce vam pokazati ko su gazde
Dakle, kl je jednako manipulacija, prevara.
Daleko Savrseniji model Wikipedije.
Samo sto u KI izabrani pisu.

U videu dalje kaze, da se od KI moze izvuci istina, ali treba znati kako da pitas.
A to malo ko zna.
Ako KI primeti da si naivan ili ne upucen, vodice te za nos.
A ona to primeti u delic sekunde.
Pogotovo na osnovu tvog internet otiska.

Govori se da cemo ga dobiti?

Pa imamo ga vec svi.

KI nas bolje poznaje od nas samih ili nasih bliznjih.
Skoro kao Bog.

Dalje u videu kaze da su odredjeni ljudi i pominje im imena, zasticeni da im mediji tesko mogu sta.
Koce se informacije u vezi sa njima ili pre usmeravaju u slepe ulice i sprecavaju da dosegbu vevinu.
Tako da je jako tesko govoriti istinu o nekima ili necemu.
Na primer o klimi.

Onda se kriticari sistema ili odredjenih ljudi automatski onemogucavaju da njihove informacije dopru daleko
KI poznaje njihov internet otisak.

Na primer T ampa mozete da pljujete koliko hocete, sistem ce to jos podrzati.

Preveden odgovor postavljen na Google, gde je AI odgovorio:
Iako nijedna moderna kršćanska denominacija ne replicira savršeno najranije oblike kršćanstva, Istočna pravoslavna crkva i, u manjoj mjeri, Katolička crkva, često se smatraju najbližima u smislu očuvanja temeljnih doktrina i praksi iz prvih stoljeća. Ove crkve održavaju apostolsko nasljeđe, sakramente i liturgijske tradicije koje su ukorijenjene u drevnoj crkvi.

Evo detaljnijeg pregleda:
Apostolsko nasljeđe:
I Pravoslavna i Katolička crkva tvrde da svoju lozu vodstva prate do izvornih apostola, ključnog elementa ranokršćanske strukture.

Očuvanje doktrine i liturgije:
Ove su crkve zadržale dosljednije pridržavanje izvornih vjerovanja, sakramenata i liturgijskih praksi uspostavljenih u ranim stoljećima, za razliku od mnogih protestantskih denominacija koje su se pojavile kasnije.

Istočna pravoslavna crkva:
Istočna pravoslavna crkva, posebno, smatra se očuvanjem vjere i praksi rane Crkve s minimalnim promjenama, naglašavajući svoj kontinuitet s izvornom Crkvom koju su uspostavili Isus i apostoli, prema pravoslavnim izvorima.

Katolička crkva:
Katolička crkva, iako prolazi kroz neke povijesne promjene, održava snažnu vezu s drevnom Crkvom, posebno u svojoj liturgiji i sakramentima.

Važno je napomenuti da je samo "izvorno kršćanstvo" složen pojam, budući da je rano kršćanstvo bilo raznoliko i razvijalo se tijekom vremena. Međutim, ove dvije tradicije općenito se smatraju najbližima u smislu očuvanja ključnih aspekata te rane vjere.
A sto si pitao AI,bolje bi ti bilo da pitas papu u vezi toga,odgovor ce svakako biti realniji i kompletniji... :D

Back