argumentovano
Poznat
- Poruka
- 7.284
To je ta?Ниси знао да постоји аутокефална албанска православна Црква у Албанији ?
Decani joj pripadaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ta?Ниси знао да постоји аутокефална албанска православна Црква у Албанији ?
Pa, i nije glavna poruka, ali, ima smisao i bičevanje i pasija.
Pozdrav.![]()
Шта си очекивао ? Да Дечани имају црквено појање на мађарском ? Па њима долазе албанске школе у посету. То што ти имаш погрешно мишљење о православљу то је већ друга ствар.To je ta?
Decani joj pripadaju?
Oni lupetaju da su cuvari srpstva, ne ja, ja znam da su im samo pare bitneШта си очекивао ? Да Дечани имају црквено појање на мађарском ? Па њима долазе албанске школе у посету. То што ти имаш погрешно мишљење о православљу то је већ друга ствар.
Нисмо почели о томе.Oni lupetaju da su cuvari srpstva, ne ja, ja znam da su im samo pare bitne
Ta nece valjda svu silnu imovinu na kosovu tek tako dati
Postace veliki cuvari albanstine
Njihov instagram nalog, manastira decaniНисмо почели о томе.
У преводу - твој извор је trust me, bro
Скрећеш причу кад цуре аргументи. Јеси размишљао да промениш корисничко име ?
Ниси ти видео аргументе, само пишеш оно што се теби чиниOni lupetaju da su cuvari srpstva, ne ja, ja znam da su im samo pare bitne
Ta nece valjda svu silnu imovinu na kosovu tek tako dati
Postace veliki cuvari albanstine
Valjda treba da verujem pre tebi nego svojim ocima?Ниси ти видео аргументе, само пишеш оно што се теби чини
Имаш ли ти неке доказе за своје тврдње ?Valjda treba da verujem pre tebi nego svojim ocima?
Argumentum ad hominem.Valjate jezicima velike reci a to prate bedna dela
Pitao sam AI o ikakvim čudima ili dokazima božanskog obraćanja Ellen G. White i kaže da ih nema. Boli bato, boli što nema kod "Gospodnje glasnice" čuda i ostvarenih proročanstava. I u nje kao i u "poslanika" Muhameda je ona sam sebi svedok. Nema drugih svedoka ni najava kod drugih proroka.
A sto si pitao AI,bolje bi ti bilo da pitas papu u vezi toga,odgovor ce svakako biti realniji i kompletniji...Preveden odgovor postavljen na Google, gde je AI odgovorio:
Iako nijedna moderna kršćanska denominacija ne replicira savršeno najranije oblike kršćanstva, Istočna pravoslavna crkva i, u manjoj mjeri, Katolička crkva, često se smatraju najbližima u smislu očuvanja temeljnih doktrina i praksi iz prvih stoljeća. Ove crkve održavaju apostolsko nasljeđe, sakramente i liturgijske tradicije koje su ukorijenjene u drevnoj crkvi.
Evo detaljnijeg pregleda:
Apostolsko nasljeđe:
I Pravoslavna i Katolička crkva tvrde da svoju lozu vodstva prate do izvornih apostola, ključnog elementa ranokršćanske strukture.
Očuvanje doktrine i liturgije:
Ove su crkve zadržale dosljednije pridržavanje izvornih vjerovanja, sakramenata i liturgijskih praksi uspostavljenih u ranim stoljećima, za razliku od mnogih protestantskih denominacija koje su se pojavile kasnije.
Istočna pravoslavna crkva:
Istočna pravoslavna crkva, posebno, smatra se očuvanjem vjere i praksi rane Crkve s minimalnim promjenama, naglašavajući svoj kontinuitet s izvornom Crkvom koju su uspostavili Isus i apostoli, prema pravoslavnim izvorima.
Katolička crkva:
Katolička crkva, iako prolazi kroz neke povijesne promjene, održava snažnu vezu s drevnom Crkvom, posebno u svojoj liturgiji i sakramentima.
Važno je napomenuti da je samo "izvorno kršćanstvo" složen pojam, budući da je rano kršćanstvo bilo raznoliko i razvijalo se tijekom vremena. Međutim, ove dvije tradicije općenito se smatraju najbližima u smislu očuvanja ključnih aspekata te rane vjere.
Šta ja imam sa papom?! Meni je poglavar Gospod Isus Hrist/od.A sto si pitao AI,bolje bi ti bilo da pitas papu u vezi toga,odgovor ce svakako biti realniji i kompletniji...![]()
Pa sta onda pitas AI za takve stvari,sto ne pitas Hrista u Bibliji ?Šta ja imam sa papom?! Meni je poglavar Gospod Isus Hrist/od.
Vestacka Inteligencija nije Bog niti ce ikada biti,To je samo program koji su napravili ljudi da ispunjava ljudske zapovediNe
To Bog govori misle?