Incidenti, neredi i poslednice

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zasto nije bezao,na vreme. Nije mi ga zao...jer je pucao.
Prvo, on je pucao tek kasnije kad su ga po tvojim recima bili, sutirali, palili jedno 3-4 minuta.
Ko zna koga taj sve nosi na dusi jos od 90tih godina.
Da budem iskren, malo si me razocarao sa ovom recenicom. Ne mozes po jednoj osobi da ocenjujes sve, ne mozes na osnovu 90tih da pricas da je on nesto radio. A sta ako nije? Sta ako je on bio jedan od onih koji nisu tukli nego cak propustali ljude da se izvuku iz guzve kad su ih drugi pendrecili (i to sam vidjao tih ludih 90tih)
Ne mozes tako da generalizujes a jos manje da osudjujes.

Još jedan herojski podvig čuven strastvenih navijača, malih huligančića! Verovato su saznali da je tetka jednog od navijača Vojvodine, koji se nalazio u toj prostoriji, udata za policajca pa su hteli da se obračunaju sa murijom koja sve više širi svoje grane i među običnim svetom. :lol: E huligančići, huligančići, pa zar ste počeli da strahujete i napadate u hordama izloge... da vas možda nije strah svog odraza u njima? :roll: :lol:
A shta rade ti isti navijachi Vojvodine tj. "Firma" idu njih 70 i biju jednog lika ili njih 15 dve devojke koje su nosile zvezdin shal!

Sa zakasnjenjem....ispricacu vam ono cega nije bilo na TVu,bar ja nisam video.

Bio sam na Severu protiv Hajduka. Moje misljenje je da je onaj pandur dobio sta je zasluzio. O,da,da...svi vi dusebriznici. A zasto...?

prvo sam kao i svi pomislio da se biju neki klinci izmedju sebe,neki shabani.Nisam znao da prebijaju pandura u civilu.
I tako su ga bili i sutirali i palili ,jedno 3-4 minuta...onda je pandur izvadio pistolj. Nisam mogao da verujem sta gledam. U tom trenutku jos nisam znao da li je pandur ili neki drugi manijak sa pistoljem na stadionu. Bio sam na nekih 30ak metara od mesta dogadjaja.Shvatio sam da je vrag odneo zajebanciju oko tuce i da moze biti mrtvih...stajao sam i gledao jos malo i onda je mangup poceo da puca. Kazu u vazduh. O,daaaa ! Tribina je pod kosinom,tako da je u tim slucajevima "vazduh" relativna stvar. A sta da je pogodio krov,pa rikosetirao,pa ubio nekoga?
Onda ostanem jos malo,nisam odmah jurnuo kao sto masa zna da jurne i vidim da je ovom mamlazu panduru ispao okvir (sarzer) iz pistolja. Bar se meni tako ucinilo. To su primetili i ostali i dok je on trazio gde mu je ispao okvir,jurnuli su opet na njega.
AU majko moja! Mislim da je tada prokleo dan kada je rodjen. To je bilo takvo batinanje,da ja to u zivotu svom nisam video ni na filmu i ne zelim. Batinalo ga je i sutiralo njih nekoliko,a to je gore nego kada te sutira njih 50, jer kada je masa onda ne mogu normalno ni da te sutnu od guzve. Tu je krenulo sutiranje niz tribinu,lomljavina,pesnice,stolice po glavi,baklje...ma ne dao Bog nikome.
Sve to traje nekih 7-8 minuta,a od zandarmerije ni traga!
Mamlazi su koristili onu njihovu taktiku "pusti stoku neka se puobija medjusobno,pa cemo mi na kraju"...u ovom slucaju nisu znali da je njihov covek taj koga prebijaju. Tako da je taj pandur zrtva "taktike" svojih kolega degena,koji su se zajebali u proceni.

Posle udje zandarmerija,tamo ovamo...opet malo stolica i ja izadjoh napolje. Nisam hteo da rizikujem da jos neki budak izvadi pistolj i prosvira mi glavu. A, i trebao sam da se vidim sa jednom ribom. :D
Stolice su stolice,kamenje je kamenje,pesnica je pesnica...a metak je nesto drugo.

p.s.
A Generalu Tesicu,mom bivsem staresini iz Garde a sada komadantu Zandarmerije cast i pozdravi sila je od coveka,ali mu nije trebalo da se bakce po muriji. Mada ******...***** drzavu gde si bolje placen kao komadant gomili bilmeza koji se zovu Zandarmerija,nego kao zamenik komadanta jedne od elitnih jedinica u nasoj vojsci.

Pozdrav svim mojim Ciganima! :)
Gde si ti do sad' brate ??? Poz Delijo!

Mali osvrt na emisiju footbal holligans inter. na diskaveriju ...

Godinama nas britanski novinari blate govoreci o nama kao ratnim zlocincima,divljacima itd
Deni Dojer (aka huligan) je dosao da napravi emisiju , ustase su predstvaljeni kao junaci i branioci bla bla....Najjaci lik je Bogdan bbb koji bi nas tukao kako kako neko rece '' casual kacektom "" :)
Dosao je u Bg , cigani su ispali smekeri i odbili ga... Grobari su prihvatili da odrade intervju kao zajebanciju - utoke , gudra ,silovanje.. A kako se tek usrao posle price o Paranagalu- steta sto su isekli taj dio ... :) Boli nas kita da se predstavljamo kao huligani , ko ustase i zabari -samo kenjaju. Otici cemo i mi i na to prvenstvo u fudbalu (jednoM) ,pa cemo da vidimo tu torcidu,bbb,ultrase i druge kurtone... ..

NOVI SAD - Masovnu tuču u klubu „Kontrast“ u kojoj je u nedelju četrnaestoro mladih povređeno, izazvali su navijači - tvrde menadžeri ove diskoteke, iako policija nije zvanično potvrdila tu informaciju. Kako tvrde u „Kontrastu“, negde oko 3.10 sati, u klub je upalo petnaestak huligana sa bakljama i počelo da napada goste, da uništava i pali inventar. Novosađani Bojan Č. (20) i Nemanja Đ. (23) teško su povređeni i zadržani su na odeljenju neurohirurgije, dok su ostali povređeni pušteni na kućno lečenje. Incident u „Kontrastu“ poslednji je u nizu navijačkih ispada neposredno pre i posle utakmice Vojvodina - Crvena zvezda.

Za samo 24 sata to je bio treći navijački incident u gradu. Noć ranije, uoči derbija Vojvodine i Zvezde, huligani su upali u prodavnicu „Firme“ kod stadiona „Karađorđe“, prodavcu razbili glavu, a bakljama zapalili opremu. Na samoj utakmici, saopštila je policija, „delije“ su na istočnoj tribini izlomile i uništile stotinu plastičnih stolica, a jedan navijač je izvređao policajca koji je snimao utakmicu.

http://www.blic.co.yu/vojvodina.php?id=23796

Nagradno pitanje:
navijaci ili horda koju treba tuci?

A shta rade ti isti navijachi Vojvodine tj. "Firma" idu njih 70 i biju jednog lika ili njih 15 dve devojke koje su nosile zvezdin shal!

Aj prrekini da se siris!!! Napisi inicijale barpetorice firmasa koji su to radili... Ja
ti mogu napisati inicijale ili nadimke bar petorice cigana iz Veternika(NSCZ)
koji su vadili utoke u tuci jedan na jedan!!!
Vi cigani nikad ne gubite tuce... Sto zbog lazi, sto zbog utoka...
Spavaj gari...

Ma uvek vi imate izgovor za sve, za sva sranja koja pravite. Uvek je neko drugi kriv. Ali tu priču možete da pričate nekom drugom, ali vam retko ko može verovati i da hoće.

Ma daj bre, sta se cimas oko tog??? pa opste
je poznato da cigani ne gube tucu, a i kad izgube vide 70 proivnika...
Mogu da posaljem bar pet nadimaka ili inicijala novosadskih cigana koji su izvlacili utoke u tuci jedan na jedan!!!
P.S.
Izvinjavam se ako se pojavi par mojih istih ili slicnih poruka, jer mi se komp zapucava...
ULTRAS ZA ZIVOTA...
A NE P**KA!!!

Tkvi smo, i takvi cemo ostati..u globalu...
Svaka cast onim navijackim grupama koje menjaju svoju tribinu na bolje...

Aj prrekini da se siris!!! Napisi inicijale barpetorice firmasa koji su to radili... Ja
ti mogu napisati inicijale ili nadimke bar petorice cigana iz Veternika(NSCZ)
koji su vadili utoke u tuci jedan na jedan!!!
Vi cigani nikad ne gubite tuce... Sto zbog lazi, sto zbog utoka...
Spavaj gari...

Bravo...
Pa poznato je da oni ne gube tuce...
Izvini ali najjaci su!!! :shock:

Ma daj bre, sta se cimas oko tog??? pa opste
je poznato da cigani ne gube tucu, a i kad izgube vide 70 proivnika...
Mogu da posaljem bar pet nadimaka ili inicijala novosadskih cigana koji su izvlacili utoke u tuci jedan na jedan!!!
P.S.
Izvinjavam se ako se pojavi par mojih istih ili slicnih poruka, jer mi se komp zapucava...
ULTRAS ZA ZIVOTA...
A NE P**KA!!!

vosa.jpg

Back