Incidenti, neredi i poslednice

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa vidi nije isto zbog onoga shto sam naveo a inache jbg. mora biti malo prebijanja inache nema tog zara!!
Na osnovu ovoga što si napisao, šta reći osim da je to klasično huligansko ponašanje i da te ne zanima navijanje i klub za koji treba (ko zna iz kojih poriva) da navijaš. I posle je kriva policija kad sprečava nerede i krivi su svi drugi, a samo su huligani ispravni. E zato je sve i puklo kad takvi ljudi prate fudbal.

U redu je da volis svoj tim, ali ne i da pokusas da ubijes druge ljude na racun te ljubavi. Nadam se da ce oni Zvezdini huligani biti kaznjeni, a onog balavog manijaka koji je pokusao da policajcu gurne baklju u usta poslala bih u zatvor i to u neku "zanimljivu" celiju.

Pojedinci isu bas sa tom namerom. Kakve reci koje si pevao u pesmama? To su pesme i tako bi trebalo da bude. Logicno je da dodje do koskanja, uvek ga bude, ali da pokusas da nekom gurnes baklju u usta to je vec ekstremno. Samo mi nije jasno zasto policija kada je videla da je ovaj pokusao da ubije policajca nije pocela da puca u njih a ne u vazduh? Sa manijacima i huliganima tako treba.

Pa niko ne ide na stadion sa namerom da ubije choveka nego da bodri svoj tim a vec kada se zadesi sranje jbg. ne smesh tada stati i pjunuti na sve rechi koje si pevao u pesmama!
E svašta, gospode Bože. :shock: Ne mogu da verujem da ti bukvalno shvataš navijačke pesme do reči. Pa čoveče ta simbolika koja se peva u pesmam je samo simbolika i ništa više. Ne ideš u rat zaboga. U mnogim pesmama se svašta peva pa niko ne primenjuje sve što čuje u pesmama.

Pojedinci isu bas sa tom namerom. Kakve reci koje si pevao u pesmama? To su pesme i tako bi trebalo da bude. Logicno je da dodje do koskanja, uvek ga bude, ali da pokusas da nekom gurnes baklju u usta to je vec ekstremno. Samo mi nije jasno zasto policija kada je videla da je ovaj pokusao da ubije policajca nije pocela da puca u njih a ne u vazduh? Sa manijacima i huliganima tako treba.

zamisli tek da su goli poceli da igraju oko sipke:lol::lol:
sta da radimo sa takvima?:razz:

Vidi...nekim ljudima je Zvezda sve i rechi iz pesama shvataju ozbiljno!!!Shta je tu loshe?Samo kada pogledash onu spomen plochu bude ti sve jasno!!i ti navijachi shto ih vi nazivate hooliganima ce prvi doci na kosovo ako zatreba,prvi ce ici u rat a takvi kao vi ce glasati za Chedomira i pljuvati po navijachima !!!

Eto vidiš koliko si ti navijač kad pominješ odlazak u rat i politiku i političare. Tu klasifikaciju među ljudima koju prosipaš ovde je smešna do suza. Po tebi ispada da onaj ko nije navijač-huligan ne bi išao da brani zemlju. Ima onih koje uopšte ne interesuje sport, nisu ni fizičko radili u školi pa bi išli u rat, preko kojeg ti forsiraš ovu priču o hrabrim huliganima. A još ne videh da je poginuo neki predvodnik u tim huliganskim ispadima. Uvek nastrada neko drugi, neko dovoljno napaljen da ide kao muva bez glave.

Obersturmfuehrer mnogo se bre ti pravish pametan,ja bih za tu Zvezdu dao zivot bez razmishljanja a ti mene da uchish shta je navijanje i shta je navijach.Od 2002 nisam propustio tekmu,i sada se trenutno nalazim na Kosovu (Kosovskoj Mitrovici) sa josh 18. " bandita " kako ti nazivash hooligane i navijache koji su doshli ovde da brane obraz Kosova i Srbije, i koje pljujesh, a kada cu tvoje lice ili lica drugih ljudi koji nisu navijachi videti ovde a?

A shto se tiche FLUIDA,poznato je da su Delije ishle u rat u Hrvatskoj bez mobilisanja i bez nekog moranja nego dobrovoljno sa Arkanom,i ti imash obraza da pljujesh neke ljude sa severa!I samo mi reci josh neshto zar ti nije bilo drago kada je goreo Maksimir i ceo Zagreb??

E baš me briga za politiku koju pokušavaš ti i tebi slični da plasirate putem sporta! Jedostavno me ne zanima takvo viđenje i prljanje sporta. Sport je sport, a rat je rat! Na rat i sve što se dešavalo na ovim prostorima ne gledam kroz sport ni u najmaštovitijim trenucima. Uopšte ne pljujem ljude sa Severa i ne interesuju me takvi likovi koji kroz navijačke pokrete propagiraju mržnju i rat. Neka se lepo organizuju kao oni likovi iz Garde cara Lazara pa neka održavaju mitinge i idu na skupove sa ratnim pokličima, ali neka nama ljubiteljima sporta ostave sport čist i ne prljaju nam ono što nam zaokupljuje pažnju i donosi radost u trenucima dokolice!

sve je u prilogu :):):)

Prilozi

• 10.jpg
    10.jpg
    57,3 KB · Pregleda: 24
E baš me briga za politiku koju pokušavaš ti i tebi slični da plasirate putem sporta! Jedostavno me ne zanima takvo viđenje i prljanje sporta. Sport je sport, a rat je rat! Na rat i sve što se dešavalo na ovim prostorima ne gledam kroz sport ni u najmaštovitijim trenucima. Uopšte ne pljujem ljude sa Severa i ne interesuju me takvi likovi koji kroz navijačke pokrete propagiraju mržnju i rat. Neka se lepo organizuju kao oni likovi iz Garde cara Lazara pa neka održavaju mitinge i idu na skupove sa ratnim pokličima, ali neka nama ljubiteljima sporta ostave sport čist i ne prljaju nam ono što nam zaokupljuje pažnju i donosi radost u trenucima dokolice!
Sve si lepo sastavio ali niko ne prlja nishta,to je tako kako je a i ti kada bi pocheo da idesh na tekme ne bi ushao u nikakvu prepirku samnom !!!

Auu dechko ala si ti geek, a nisi samo ti, ima tu jos geekova.. v for vendetta udri :D
gledaj primer.. dodje siptar medju 5 hiljada srba i snima ... murija ti je za navijace.. kao siptar za srbina.. a ti dechko idi redjaj 5 u skoli.. ako si je zavrsio onda sta chekas upisuj doktorat i bolje da ne prichash o ovakvim temama.. ajde shlus! :evil:

Obersturmfuehrer mnogo se bre ti pravish pametan

ne pravim se :D:D

,ja bih za tu Zvezdu dao zivot bez razmishljanja

u skladu sa ostatkom tvoje poruke.....
za zvezdu ili za srbiju?

poznato je da su Delije ishle u rat u Hrvatskoj bez mobilisanja i bez nekog moranja nego dobrovoljno sa Arkanom,

vidis u tome i jeste problem....
imao si gomilu dobrovoljaca koji su bili sa regularnim jedinicama, a pravojne formacije tipa tigrova su upravo one koje su doprinele da se srbija digne na los glas....
oni su sami pricali da njihove jedinice sadrze ljude od kojih je 90% bilo po nekim zatvorima.....
dakle, nemoj da smaras sa lopovima i pljackasima....

zar ti nije bilo drago kada je goreo Maksimir i ceo Zagreb??

onome ko voli fudbal nikako nije bilo drago.....
onome ko je dzunglu promenio za stadion je bilo drago....valjda se osetio urbano, sto ne mora vise da lomi ananase i gazi banane, vec da ko covek zapali nesto, slomi stolicu i tako to.....

Auu dechko ala si ti geek, a nisi samo ti, ima tu jos geekova.. v for vendetta udri :D
gledaj primer.. dodje siptar medju 5 hiljada srba i snima ... murija ti je za navijace.. kao siptar za srbina.. a ti dechko idi redjaj 5 u skoli.. ako si je zavrsio onda sta chekas upisuj doktorat i bolje da ne prichash o ovakvim temama.. ajde shlus! :evil:
Koji je tvoj problem sinak??? Ne umeš ni rečenicu da sastaviš kako treba, moram tumača da dovodim da dešifruje tvoju "dubokoumnost". Ista taktika ličnog prozivanja kada nema motki i noževa vama huliganima nije strana jer nemate nijedan jedini argument da iznesete ovde, već prosipate takvu demagogiju da je cela politička garnitura vrtić za vas. A čuj ovo "v for vendetta udri"... :lol: :lol: :lol: Pa taj lik koga pokušavaš da podržiš nije izneo nijednu činjenicu koja je vezana za sport i sportsko navijanje. I ti i on ste promašili temu i promašili ste interesovanje prema onome što ovde baljezgate. Čovek pominje neke šiptare... :lol: jesi smešan do bola. Nikad vi nećete ukapirati šta je sport, ostaćete samo izgubljene isfrustrirane duše koje sebe traže u gomili na stadionu skrivajući se među prave ljubitelje sporta i navijače. Izađite odatle ako ste toliki heroji kakvima se predstavljate, Garda cara Lazara treba baš takve junake!!!

Opet ti znaš ko sam ja i šta sam učnio i šta činim u životu? Ti mora da si baš neki vidovnjak. Previše sebi dopuštaš da pišeš o drugima a nemaš pojma ni ko je, ni šta je. Frustracija, šta li je? Kad bi se vi "junačine" skonili iz sporta i pokazali svoje pravo lice, sport bi nam bio za primer bar što se tiče kulture navijanja. Ovako uvek može da se strahuje od nekih huliganskih ispada i incidenata.

Back