Sa zakasnjenjem....ispricacu vam ono cega nije bilo na TVu,bar ja nisam video.
Bio sam na Severu protiv Hajduka. Moje misljenje je da je onaj pandur dobio sta je zasluzio. O,da,da...svi vi dusebriznici. A zasto...?
prvo sam kao i svi pomislio da se biju neki klinci izmedju sebe,neki shabani.Nisam znao da prebijaju pandura u civilu.
I tako su ga bili i sutirali i palili ,jedno 3-4 minuta...onda je pandur izvadio pistolj. Nisam mogao da verujem sta gledam. U tom trenutku jos nisam znao da li je pandur ili neki drugi manijak sa pistoljem na stadionu. Bio sam na nekih 30ak metara od mesta dogadjaja.Shvatio sam da je vrag odneo zajebanciju oko tuce i da moze biti mrtvih...stajao sam i gledao jos malo i onda je mangup poceo da puca. Kazu u vazduh. O,daaaa ! Tribina je pod kosinom,tako da je u tim slucajevima "vazduh" relativna stvar. A sta da je pogodio krov,pa rikosetirao,pa ubio nekoga?
Onda ostanem jos malo,nisam odmah jurnuo kao sto masa zna da jurne i vidim da je ovom mamlazu panduru ispao okvir (sarzer) iz pistolja. Bar se meni tako ucinilo. To su primetili i ostali i dok je on trazio gde mu je ispao okvir,jurnuli su opet na njega.
AU majko moja! Mislim da je tada prokleo dan kada je rodjen. To je bilo takvo batinanje,da ja to u zivotu svom nisam video ni na filmu i ne zelim. Batinalo ga je i sutiralo njih nekoliko,a to je gore nego kada te sutira njih 50, jer kada je masa onda ne mogu normalno ni da te sutnu od guzve. Tu je krenulo sutiranje niz tribinu,lomljavina,pesnice,stolice po glavi,baklje...ma ne dao Bog nikome.
Sve to traje nekih 7-8 minuta,a od zandarmerije ni traga!
Mamlazi su koristili onu njihovu taktiku "pusti stoku neka se puobija medjusobno,pa cemo mi na kraju"...u ovom slucaju nisu znali da je njihov covek taj koga prebijaju. Tako da je taj pandur zrtva "taktike" svojih kolega degena,koji su se zajebali u proceni.
Posle udje zandarmerija,tamo ovamo...opet malo stolica i ja izadjoh napolje. Nisam hteo da rizikujem da jos neki budak izvadi pistolj i prosvira mi glavu. A, i trebao sam da se vidim sa jednom ribom.
Stolice su stolice,kamenje je kamenje,pesnica je pesnica...a metak je nesto drugo.
p.s.
A Generalu Tesicu,mom bivsem staresini iz Garde a sada komadantu Zandarmerije cast i pozdravi sila je od coveka,ali mu nije trebalo da se bakce po muriji. Mada ******...***** drzavu gde si bolje placen kao komadant gomili bilmeza koji se zovu Zandarmerija,nego kao zamenik komadanta jedne od elitnih jedinica u nasoj vojsci.
Pozdrav svim mojim Ciganima!