- Poruka
- 5.822
@V for Vendetta-ja jesam za navijacke okrsaje ali ne na stadionima,vec na ulici,ti od nekih huligana hoces da napravis najvece patriote a znas i sam da pola njih cine narkomani,lopovi itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno da treba nas,ako bi se od tebe takvog ochekivalo da neshto uradish za svoju zemlju onda bi smo naje*ali, www.1389.org.yu!!
@V for Vendetta-ja jesam za navijacke okrsaje ali ne na stadionima,vec na ulici,ti od nekih huligana hoces da napravis najvece patriote a znas i sam da pola njih cine narkomani,lopovi itd.
Da brate sve je to lepo ali tucha ne bira ni mesto ni vreme nego kada se neko nekome zameri u kopu to je to.Jeste brate. Kao Englezi. 30 na 30, bez noževa, bez vatrenog oružija i lepota. Mlatite se satima. Tu svako ima priliku da bude huligan, da pretuče ili bude pretučen, a da ne smetaju i ne nerviraju druge ljude...
Da bre ovi tu se prave pametni i odma ko je kriv ....navijachi!!!Ima sluchajeva kada su krivi i navijaci a ima i *** puta kada su krivi panduri i ostala sranja koja se zadese na tekmi!!Navijanje za voljeni klub, uzroci, posledice, strast koja se pri tom budi su daleko kompleksnije stvari nego sto se u medijima a i ovde po forumima prikazuje i imaju svoje specificnosti od zemlje do zemlje. Najlakse je osuditi nasilje, uperiti prst na direktne vinovnike i nastaviti sa istom praksom . !
Na Discovery kanalu ce u nedelju u 21 ili 22 (nisam siguran, zaboravio sam) biti emisija o huliganima.
To je ciklus emisija o huliganima sirom Sveta. E pa sad u nedelju smo mi dosli na red
Koliko sam video po reklami Grobari su prvi na tapetu (sto ne znaci da nema Delija, Radovaca ... samo ih nije bilo u najavi emisije)
Koga zanima neka pogleda tu emijiju. Svi koji imaju kablovsu taj kanal imaju u ponudi.
Na Discovery kanalu ce u nedelju u 21 ili 22 (nisam siguran, zaboravio sam) biti emisija o huliganima.
To je ciklus emisija o huliganima sirom Sveta. E pa sad u nedelju smo mi dosli na red
Koliko sam video po reklami Grobari su prvi na tapetu (sto ne znaci da nema Delija, Radovaca ... samo ih nije bilo u najavi emisije)
Koga zanima neka pogleda tu emijiju. Svi koji imaju kablovsu taj kanal imaju u ponudi.
ma oni su kao ispali krimosi zato sto ih je onaj coban snimao , a oni kao vade utoke... slepci...
Još jedan herojski podvig čuven strastvenih navijača, malih huligančića! Verovato su saznali da je tetka jednog od navijača Vojvodine, koji se nalazio u toj prostoriji, udata za policajca pa su hteli da se obračunaju sa murijom koja sve više širi svoje grane i među običnim svetom.14. decembar 2007. | Izvor: B92, www.dnevnik.co.yu | Željko Čačija
Neslavan početak derbija u N. Sadu
Meč Vojvodina – Crvena zvezda koji se igra u subotu, za neke je već počeo. Navijači Crvene zvezde, njih oko 15, nasrnuli su u petak šipkama na prostorije navijačke grupe “Firma”. Brojčano slabiji (5-6) domaćini, pokušali su da se odbrane, ali samo nekoliko trenutaka zatim zvezdaši su ubacili dve baklje i dva “topovska udara” u prostoriju u kojoj se prodaju navijački rekviziti novosadskog superligaša. Materijalna šteta je načinjena razbijen je izlog, vatra je oštetila deo stvari u prostoriji.
Prema nezvaničnim informacijama s lica mesta, jedna osoba je lakše povređena. Dnevnik piše da se, prema nazvaničnim informacijama, navijačka grupa “Delije” ogradila od incidenta i porekla bilo kakvu povezanost sa nemilim događajem .
Utakmica je na sastanku policije sa predstavnicima klubova, ranije, u petak proglašena mečom visokog rizika.
Na sastanku je dogovoreno da se kapije stadiona otvore u subotu u 11.30 časova. Gledaoci neće smeti da na stadion unose čvrste predmete (flaše, sitan novac, upaljači...). Vidno alkoholisani navijači takođe neće moći da prisustvuju utakmici. Služba obezbeđenja će izvršiti detaljan pretres, uz duplu kontrolu, svakog posetioca u cilju sprečavanja unošenja pirotehničkih sredstava.
Meču će prisustvovati opštinski javni tužilac sa tri pomoćnika, tako da će se eventualni prekršaji na licu mesta procesuirati.
Veliki problem za novosadske organe javnog reda i mira predstavljaće i košarkaška utakmica između Vojvodine i Partizana, koja se igra u subotu u 20.15 časova. Taj meč je prvobitno bio zakazan za 17 časova ali je početak pomeren da izbegao susret i verovatni sukob navijača iz Beograda.
:shock: Prosto sam zapanjen šta ti pišeš! Bili su ga, šutirali i palili 3-4 minuta i tebi je to bilo normalno, a onda kada je on izvadio pištolj da se odbrani nisi mogao da veruješ šta gledaš?!? :shock:Bio sam na Severu protiv Hajduka. Moje misljenje je da je onaj pandur dobio sta je zasluzio. O,da,da...svi vi dusebriznici. A zasto...?
prvo sam kao i svi pomislio da se biju neki klinci izmedju sebe,neki shabani.Nisam znao da prebijaju pandura u civilu.
I tako su ga bili i sutirali i palili ,jedno 3-4 minuta...onda je pandur izvadio pistolj. Nisam mogao da verujem sta gledam. U tom trenutku jos nisam znao da li je pandur ili neki drugi manijak sa pistoljem na stadionu. Bio sam na nekih 30ak metara od mesta dogadjaja.Shvatio sam da je vrag odneo zajebanciju oko tuce i da moze biti mrtvih...stajao sam i gledao jos malo i onda je mangup poceo da puca. Kazu u vazduh. O,daaaa ! Tribina je pod kosinom,tako da je u tim slucajevima "vazduh" relativna stvar. A sta da je pogodio krov,pa rikosetirao,pa ubio nekoga?
:shock: Prosto sam zapanjen šta ti pišeš! Bili su ga, šutirali i palili 3-4 minuta i tebi je to bilo normalno, a onda kada je on izvadio pištolj da se odbrani nisi mogao da veruješ šta gledaš?!? :shock:A ja evo ne mogu da verujem šta pišeš...
A šta da je bio van sebe i da je pobio njih 5-6 onako za početak???
.
Pandur je hteo da bude mangup,pa da privodi odmah na tribini. Alo batice,to se radi naizlazu sa stadiona,a ne da hapsis nekog shabana medju 5 hiljada ljudi.