Incidenti, neredi i poslednice

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako ga neko iz iInterventne Brigade ne nadje pre pandura, lezace i duze, a ako ga nadje...lezace dok se ne raspadne njegov les...
Glupo je sad pozivati na osvetu, treba ostati hladne glave i videti sta dalje.Istina je da smo dotakli dno dna i da su stvari krenule u potpuno suprotnom pravcu, ovo nije navijanje ovo je bolest i za svaku osudu!Dejan je dao svoj zivot zato sto se nije plasio tuce i zato sto je hteo da odbrani ime svoje grupe njemu svaka cast, ostace upamcen kao simbol junastava i postenja!Treba neke stvari promeniti iz korena jer ovako vise ne ide, mnogo smo puta prelazili preko slicnih stvari ali vise ne.Porodici pokojnika moje najiskrenije saucesce.

Glupo je sad pozivati na osvetu, treba ostati hladne glave i videti sta dalje.Istina je da smo dotakli dno dna i da su stvari krenule u potpuno suprotnom pravcu, ovo nije navijanje ovo je bolest i za svaku osudu!Dejan je dao svoj zivot zato sto se nije plasio tuce i zato sto je hteo da odbrani ime svoje grupe njemu svaka cast, ostace upamcen kao simbol junastava i postenja!Treba neke stvari promeniti iz korena jer ovako vise ne ide, mnogo smo puta prelazili preko slicnih stvari ali vise ne.Porodici pokojnika moje najiskrenije saucesce.

Ja ti samo kazem moje misljenje, ja nisam tu da odlucujem sta ce biti...
Ali ti razmisli sta bi ti radio da ti ortak iz ekipe umre na rukama???!!!!

http://www.red-firm.ns.co.yu/slike/inmemoriam_lonac.jpg

Njegova slika...

samo da se osvrnem na prvi post na strani
ubistvo je kriminal (zlocin) pa bio ubijen "navijac" ili neko drugi
e sad meni neko nek objasni koji je moj on nesto branio (ime grupe) i koji moj su neki pajseri nesto napadali
kakve ovo veze ima sa navijanjem i navijacima? koliki bolid treba da budes da bi zakazao tucu, aj da je ferka 1-1, to bi jos i skapirao, ali tuca izmedju dve grupe?

ne bih se slozio sa tobom.
OK, tacno je da se zakazuju svuda u svetu, ali pitanje je da li ih zakazuju navijaci ili huligani.
Navijac navija za tim, on moze da bude iznerviran, isprovociran, desi se da nesto uradi ali zakazana tuca je stvar sa predumisljanjem. Ona se nije dogodila u afektu, u trenutku vidis ortaka ti napadaju pa skocis da ga branis, ovo je dogovoreno. I jos ako su dolazili iz Beograda kako se prica. Ma ajde. To nisu navijaci.

slazem se ali vidi ovako,razlika izmedju huligana i navijaca je velika,tuce zakazuju hulugani,a navijaci idu da podre tim,dok simpatizeri gledaju tekmu!
znaci ako je tuca zakazana to je po meni opravdano ako je fer tuca npr 50 na 50 bez pistolja i nozeva, samo ruke!

ali zakazana tuca je stvar sa predumisljanjem. Ona se nije dogodila u afektu,

tacno tako.
i ti u afektu nikako ne spremas pistolj, noz i ostalo da nosis na zakaznu tucu.
a pod tim mislim i na tucu u NS gde je jedan izboden nozem....

i upravo se sad desilo ono sto govorim stalno......napravilo se sranje, i niko nije kriv.....
verovatno su opet krivi panduri sto su mirne navijace koji su samo stajali i citali poeziju iz cista mira napali....

inace, vidim parole "Idite na Kosovo".....cisto da se zna....onaj pandur koga su tukli pre neki mesec je '98 bio na Kosovu.....

Back