IN MEMORIAM

I ja svaki dan gledam Bonitine slike. Imam nekoliko uramljenih, ali imam i jednu na telefonu iz perioda kad je bila dama u godinama i tu joj se lepo vide oke i njeni krivi zubici... tu sliku maltene svaki dan pogledam, bas mi nedostaje :heart:

Krajem januara pre dve godine Maza nas je napustila......pre par dana Šaši-Maši je bila godina kako se pridružila svojoj majci....i onda Meš....
Nema dana da ne pomislim, da se ne setim, da ih ne pomenemo bar u mislima....i ostali ukućani. Nisam želela ništa da napišem baš na te dane, jer šta su ti dani spram svih ostalih posebnih kojim su nas darovali?
:heart::heart::heart:

Ovo nikad neću oprostiti ni sebi ni njemu, od prošlih mačića, onih čije smo udomljenje otplakali svi zajedno, ja njega molim da sterilišemo mačku. Imala je još možda dve nedelje do termina, sinoć je izgledala u redu, kao da će se bez problema probuditi i oporaviti, da bih je jutros zatekla već ohlađenu i opuštenu. Moja lepa, dobra Blondi više nije sa nama i nema dovoljno suza i reči za tugu koju trenutno osećam. Ne znam ni kako pišem kroz suze, iskreno.

Vrti mi se po glavi od jutros...

Можда спава са очима изван сваког зла,
Изван ствари, илузија, изван живота,
И с њом спава, невиђена, њена лепота;
Можда живи и доћи ће после овог сна.
Можда спава са очима изван сваког зла.

ПОЕЗИЈА ВЕКОВА: Владислав Петковић Дис: МОЖДА СПАВА

:heart:
Ovo nikad neću oprostiti ni sebi ni njemu, od prošlih mačića, onih čije smo udomljenje otplakali svi zajedno, ja njega molim da sterilišemo mačku. Imala je još možda dve nedelje do termina, sinoć je izgledala u redu, kao da će se bez problema probuditi i oporaviti, da bih je jutros zatekla već ohlađenu i opuštenu. Moja lepa, dobra Blondi više nije sa nama i nema dovoljno suza i reči za tugu koju trenutno osećam. Ne znam ni kako pišem kroz suze, iskreno.
Mimis potpuno te razumem, tvoj bol delim.Molila i ja mog balvana da kastriramo našeg Gruju, ali...Sada mog Gruje posle osam godina nema, plačem, ali nije neka uteha, a ja sebi ne mogu da oprostim neodlučnost.Ne daj se, divna moja Mimice:heart:

Угинуо ми је Макс, након 7 година..

1376249084861-1.jpg

fotografija0012-1.jpg

max-sa-stapom-1.jpg

Back