ok2
Zainteresovan član
- Poruka
- 127
Kakve okice divneAndjelcic mali
![]()
Hvala ti,zaista je bio andjelčić: umiljat,dobroćudan,čak je i Marka ,dok je bio mače, čuvao i delio sa njim sve.Mnogo mi nedostaje!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve okice divneAndjelcic mali
![]()

Ne prođe dan, a da me nešto ne podseti na mog Gizma. Znam tačno kako ti je, i vidim tačno zašto ti nedostaje. 
Kako samo umeju da nedostaju...Ne prođe dan, a da me nešto ne podseti na mog Gizma. Znam tačno kako ti je, i vidim tačno zašto ti nedostaje.
![]()

Isto, svakodnevno pomislim na Gizma.

Можда спава са очима изван сваког зла,
Изван ствари, илузија, изван живота,
И с њом спава, невиђена, њена лепота;
Можда живи и доћи ће после овог сна.
Можда спава са очима изван сваког зла.
ПОЕЗИЈА ВЕКОВА: Владислав Петковић Дис: МОЖДА СПАВА
žao mi je....

mnogo mi je zao.
Mimis potpuno te razumem, tvoj bol delim.Molila i ja mog balvana da kastriramo našeg Gruju, ali...Sada mog Gruje posle osam godina nema, plačem, ali nije neka uteha, a ja sebi ne mogu da oprostim neodlučnost.Ne daj se, divna moja MimiceOvo nikad neću oprostiti ni sebi ni njemu, od prošlih mačića, onih čije smo udomljenje otplakali svi zajedno, ja njega molim da sterilišemo mačku. Imala je još možda dve nedelje do termina, sinoć je izgledala u redu, kao da će se bez problema probuditi i oporaviti, da bih je jutros zatekla već ohlađenu i opuštenu. Moja lepa, dobra Blondi više nije sa nama i nema dovoljno suza i reči za tugu koju trenutno osećam. Ne znam ni kako pišem kroz suze, iskreno.