IN MEMORIAM

20.04. je bilo godinu dana kako Meš, moj poslednji M.......nije sa nama. Nisam htela zbog praznika da pišem, kao što nisam htela da se pojavljujem ni za godišnjice Maze i Maše. Bilo bi me mnogo ovde. Pošto su oni bili čopor, neka i ovo bude čoporativno podsećanje na njih......moji MMM

Znam da ste tu, u našem dvorištu i da nas čuvate.....za Meša znam sigurno, kao što znam da su vam se kereće dušice našle i da se međusobno čuvate.

Od vašeg čopora :heart::heart::heart:

attachment.php

img0550-1.jpg

:heart::heart::heart:

Poslednja izmena:
Угинуо ми је Макс, након 7 година..

1376249084861-1.jpg

fotografija0012-1.jpg

max-sa-stapom-1.jpg
Ovo me više potreslo nego da je neko iz komšiluka otišao...:sad2: da bar nisam videla oči andjela :sad2:
Šta reći,nema tu utehe...:sad2::heart:
Da ti bude lakše,odmah traži neko kuče uz koje ćeš prihvatiti odlazak Maksa, koga ćeš voleti kao i Maksa kojeg nikada nećeš zaboraviti.
Mnogo mi je žao...:sad2:

Vlado, što reče Fata, uzmite štene....odmah
Ja nisam htela kada je Meškica uginuo, ali me je muž naterao. I bio je u pravu. A i Maks bi voleo da i dalje delite ljubav, jer takva je pseća ljubav, najnesebičnija. Ćovek greši kada pokušava da od psa napravi čoveka, umesto da sebe prilagodi psu usvajajući njihove vrednosti.

20.04. je bilo godinu dana kako Meš, moj poslednji M.......nije sa nama. Nisam htela zbog praznika da pišem, kao što nisam htela da se pojavljujem ni za godišnjice Maze i Maše. Bilo bi me mnogo ovde. Pošto su oni bili čopor, neka i ovo bude čoporativno podsećanje na njih......moji MMM

Znam da ste tu, u našem dvorištu i da nas čuvate.....za Meša znam sigurno, kao što znam da su vam se kereće dušice našle i da se međusobno čuvate.

Od vašeg čopora :heart::heart::heart:
Setila sam ga se... I njega i vas. I tog datuma... pa sam dolazila da proverim u starim porukama je li bilo baš tada...
Tuga... :(

Moja Boni je umrla 21.4. pre 4 godine... imala je 12 godina tad.
Ovo je slikana nekog leta, pre nego sto je trebalo da je kupam pa je malo strokavo srculence :heart::heart::heart:
SP_A0409.jpg
SP_A0417.jpg

P.S.Ne znam da li se kod vas normalno vidi ova prva slika, kod mene je malo izduzena kad kliknem na nju, ali nema veze, vidi se njen specificno postidjen pogled koji je imala kad god sam je smarala da je slikam :heart:

Poslednja izmena:
Nema vise moje Djulijete (na slici levo)

Djole je ostao sam.

Neznam sta se desilo. Bila je ok. Nije pokazivala nikakve znake kunjavosti. Na moje oci pade sa sipkice, trgnu se dva tri puta i bilo je vec sve gotovo

Gledam dno kaveza i ne mogu da verujem. On ce mucenik sad ...:sad2: Bili su u velikoj ljubavi.

img0046-1-1.jpg

Joj, tuge. :sad2: Pa ona je bila mlađa od njega, dosta? Liči na srčani udar, ako ti je satisfakcija da znaš šta je, mada sumnjam. :( Za mog Mirka svi misle da je podetinjio, a on je i pre bio isti takav, samo je imao Blondi da se s njom igra, baš mi je žao Đoleta što ostaje sam.

Mimi ja sam u soku. Sat vremena pre toga je letela, ja im menjala hranu. Nije joj bilo nista. Na dnu kaveza nije bilo ni naznaka nekom prolivu. Imala je 2.5 godine. njemu muceniku sam stavila ogledalo u kavez. Ne odvaja se od njega. Bili su u velikoj ljubavi. Non stop su se istili i ljubili. Neznam da li da uzmem drugog papagaja zbog njega. Plasim se kako ce sam a i kako ce da prihvati drugog. Nju smo uzeli da mu pravi drustvo i to je bila ljubav na prvi pogled.

Poslednja izmena:
Ne znam kakva je kod njih situacija, znam da neke vrste papagaja (tipa većine ara) sklapaju doživotne monogamne veze i kad ostanu udovci, ne sparuju se ponovo. Ne bih žurila sa nabavkom nove devojke, neka mu makar za prvo vreme ogledala. :(

Морала сам јуче да успавам мог пса Меду због болести да не би више патио. :( :(:(
Почивај у миру Медо, знам да си ту са нама. :heart: :heart: :heart:
Вечност је твоја нова кућа.

Back