IN MEMORIAM

2wppjeg.jpg

28.7.1994. - 17.5.2013.

Ljubavi moja nadrndana, sad si miran,
nedostajes vec :heart: :sad2:

Uh, koliko pasa i mačaka i jednu vevericu sam imala, svi odoše na onaj svet, koliko sam puta tugovala, svaki put jedan ode dođe drugi i sve tako u krug, kao da mi dopunjuje radost i sreću i da cikllus života se nastavlja....

2010-01-01 00.00.00-335.jpg
2010-01-01 00.00.00-323.jpg

Mačkić se rodio 19.04.2013,zvao se Marko,bio je umiljat,veseo,voleo je da ručka i da se igra. 11.06. je trebao da ode u novi dom kod ljudi koji su ga zavoleli a videli su samo njegove postavljene slike. Čekala ga je lepa budućnost ispunjena ljubavlju i pažnjom. Nažalost,nije dočekao. Tog jutra je,iznenada, otišao na neki drugi svet i sve nas ostavio tužne i zbunjene. :(
Moj Kiki ga je sačekao kod duginog mosta.A zajedno će sačekati mene.

Poslednja izmena:
zelim da odam ovim postom pocast psima i mackama koji prezivljavaju kompletan horor masakra i mucenja u kini i koreji,a takodje i propast vinovnicima takvog ophodjenja prema zivotinjama!NE BRINITE MISLIMO NA VAS,PA I AKO JE KASNO ZELIMO VAM SRECAN PUT U RAJ!a za vladu kine i koreje,DA LI CE VAS I VAŠ NAROD KUVATI DOK STE ZIVI ILI CE VAS ODMAH POJESTI!

Pogledajte prilog 290449 Pogledajte prilog 290450

Mačkić se rodio 19.04.2013,zvao se Marko,bio je umiljat,veseo,voleo je da ručka i da se igra. 11.06. je trebao da ode u novi dom kod ljudi koji su ga zavoleli a videli su samo njegove postavljene slike. Čekala ga je lepa budućnost ispunjena ljubavlju i pažnjom. Nažalost,nije dočekao. Tog jutra je,iznenada, otišao na neki drugi svet i sve nas ostavio tužne i zbunjene. :(
Moj Kiki ga je sačekao kod duginog mosta.A zajedno će sačekati mene.

2010-01-01 00.00.00-264.jpg
2010-01-01 00.00.00-266.jpg

Juče mi je Marina javila da se mačkić,koga je ona zvala Žujan i koga je bezgranično volela,pridružio svom bratu.:(
I ja sam jako tužna.

omg, pa sta je to s macicima? o.O bas mi je zao :(

Za Markića ne znam šta je bilo a Žujan je imao problema sa stomačićem,paraziti su ga uništili. Zakasnila je sa drugim čišćenjem.Teško mi je i zbog Marine,toliko se potresla,da će joj trebati puno vremena da se smiri. Srećom Sivkica je kod nje,možda će lakše preboleti.

A mozda uzme i jos jedno mace. Sta ces, uvek postoji ono ko zna zasto je to dobro. :(

Nesmem da joj ponudim.:( Najradije bih joj dala Marka ( svi mačorčići su Marko zbog mog Marka ), on je prelep,umiljat,veseo,zdrav,očišćen od svega i svačega i ima tri ipo meseca. To je mačkić iz moje garaže,svi četvoro su prelepi i zdravi.Ja i dalje ne znam šta ću sa njima.

I ja se isto zapitah! Odmah sam otišla do prozora da pogledam u ćošak dvorišta gde počiva moj Kiki,pekinezer koji je 2011-e, na Svetog Jovana napunio 16 godina a uspavan je nedelju dana kasnije,na Svetog Savu. Više nije mogao! I dan danas se pitam kako sam otišla i vratila se od veterinera. Držala sam ga u naručju,suze su mi lile niz obraze,on ih je lizao,ja sam ga mazila i ljubila i na dlanu osećala srculence kako kuca. Dobio je bensedin,zaspao je.Poslednji put sam ga zagrlila,pomazila,poljubila! Spustila sam ga na sto i izašla napolje.
Sada u ćošku dvorišta rastu tri magnolije i prkos koji je cvetao celog leta, "bacao" nenormalne boje i rastući sam oformio srce.
I do kraja života će mi nedostajati.

Ceka rucak.jpg
Kikinezer .jpg
Kikinezer 1.jpg
Spavac 1.jpg
Slika003.jpg

Samo sam dodala fotkice.:(

Poslednja izmena:

Back