IN MEMORIAM

UNA

unaoa.jpg

Deset godina druženja,nije malo...
Ipak...ne želim ti da se u sledećem životu reinkarniraš kao čovek...budi zvezda na nebu ili makar pas.I u jednom i u drugom slučaju bićeš sjajnija od ljudi.
Oprosti što ti poslednje dve godine nisam davao kosti da jedeš,mučila bi se sa njima i otišla mnogo ranije.
Uživaj u psećem raju,sigurno je lepši od ljudskog.

baš je bila lepa....mnogo mi je žao....:(

Nismo se druzile ni pune dve godine,a tako mnogo smo prosle zajedno. Dosla je kao potpuno divlja maca,nije dala ni da se dodirne i dosle smo do guranja po stolici i lezanja na ledjima dok je ceskam po stomaku. Boze,koliko je bila vesela i razigrana,a onda je sve odnela prokleta leukemija ...

Nismo se druzile ni pune dve godine,a tako mnogo smo prosle zajedno. Dosla je kao potpuno divlja maca,nije dala ni da se dodirne i dosle smo do guranja po stolici i lezanja na ledjima dok je ceskam po stomaku. Boze,koliko je bila vesela i razigrana,a onda je sve odnela prokleta leukemija ...

neka joj dusa nadje mir,i zahvalna ti je vecno

Danas je umro Pas..... Meš
Dižem ovu čašu vina u ime te prelepe ljubavi kojom si nas darivao... :heart:

attachment.php

sada su sva tri moja MMM opet čopor i ni jedno od njih ništa ne boli.....duše im kereće trče poljem i znam da misle na nas...i ako ovako djavolski boli što vas nema...nek boli, jer sreće i tuge su jednako teške.....volim vas MMM...za vek :heart::heart::heart:

Poslednja izmena:
Čitam i gutam knedle ... da moji ne vide da ću da briznem u plač! Ljiljo, nemam ništa pametno da kažem ... znaj da sam u mislima sa tobom!:cry::cry:
p.s. otišla je i moja Maza (crna maca) pre dva meseca ... morala da je uspavam, bilo je stvarno jezivo teško!

Čitam i gutam knedle ... da moji ne vide da ću da briznem u plač! Ljiljo, nemam ništa pametno da kažem ... znaj da sam u mislima sa tobom!:cry::cry:
p.s. otišla je i moja Maza (crna maca) pre dva meseca ... morala da je uspavam, bilo je stvarno jezivo teško!

znam dušo....kada imamo onako divne zajedničke trenutke.....prelepe, za pamćenje....onda svaki guditak zaboli sve nas...
znam da je bilo teško za macu.....uvek je teško...:zag:

Znam da je nepošteno i da nije lepo... ali kao što u životu izbegavam sahrane (i skoro pa da nikad ne odem) tako ovde izbegavam ovu temu...
Meškica je zaslužio da se bar upišem...
Za sve drugo - nema reči... :heart:

Back