Ime...

Hi! moje ime je Lidija...i iskreno mi se nije svidelo sve dok ga nije izgovorio jedan predivan decak.
Tek tada sam shvatila da nije toliko odvratno =)
zenska imena: Marlena,Ana-Marija,Danijela,Stefania
muška imena: Bernard,Sibir(imam druga koji se tako zove,EXTRA),Samuel,Danijel a moze da prodje i Boris =)

'BAR DAN... JA SE ZOVEM NEBOJSA. OD MUSKIH IMENA NAJLEPSA SU MI : IGOR ANDREJ STEFAN I PAVLE. A OD ZENSKIH : TAMARA,IVANA,SANJA(TAKO SE ZOVE MOJA SEKA),JOVANA I TIJANA(MOJA DEVOJKA)

ja se na zalost zovem mirjana..... aaa mrzim to ime...... imam dosta nadimala mira, mirka, mirkica(tako me zove najbolji drug), mimi itd....... mnogo mi se svidja ime laura, ne znam zasto, ali eto...

od muskih, pa npr. milos, nemanja, dejan, mateja itd......

e a izvalite kako su se zvale pojedine istorijske licnosti: nefertiti, semiramida, nabukodonosor, perikle aaaaaa havarija.... zamislite da vam se deca tako zovu......

Andjela je lepo,ali precesto,covece..Ako ne znam 6 njih sa tim imenom...:eek:

Volim ime Lena...(rusko je ,naravno:mrgreen:),ma sva ruska imena...:worth::D

Mada,da mogu sebi da promenim ime,to bi bilo u Dorotea...Ali ,previse volim svoje :mrgreen:

ja se na zalost zovem mirjana..... aaa mrzim to ime...... imam dosta nadimala mira, mirka, mirkica(tako me zove najbolji drug), mimi itd....... mnogo mi se svidja ime laura, ne znam zasto, ali eto...

od muskih, pa npr. milos, nemanja, dejan, mateja itd......

e a izvalite kako su se zvale pojedine istorijske licnosti: nefertiti, semiramida, nabukodonosor, perikle aaaaaa havarija.... zamislite da vam se deca tako zovu......

Izvaljujem.

Takodje izvaljujem i da si navela imena iz prastarih civilizacija i epoha kao i imena sa drugih geografskih predela sto nema nikakve logike.

A zamisli da se Platon nije zvao Platon nego Mirko....izvaljujes?

Јој око мене се сад у року од 7 дана створило 5 Катарина... :neutral: У животу нисам познавао ниједну и сад одједном 5... било ми је веома зуанимљиво када сам сконтао да сам 3 од тих 5 уписао ИДЕНТИЧНО у именик телефона :eek:

Mene na jednu devojku koja je toliko mushkobanjasta da su je svi pocheli zafrkavati kako je najveci shmeker u kraju, kako ima palamarchinu od pola metra, kako mozhe da bije pola shkole, i slichno.

Shto je najgore, nije to bilo tako davno.

Ovaj, Sibil, odakle ti ono beshe?

Back