Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јој око мене се сад у року од 7 дана створило 5 Катарина...У животу нисам познавао ниједну и сад одједном 5... било ми је веома зуанимљиво када сам сконтао да сам 3 од тих 5 уписао ИДЕНТИЧНО у именик телефона
![]()

Jadnaaaaa...Mene na jednu devojku koja je toliko mushkobanjasta da su je svi pocheli zafrkavati kako je najveci shmeker u kraju, kako ima palamarchinu od pola metra, kako mozhe da bije pola shkole, i slichno.

Laza Telecki :srce:
Mene jedino tamo nervira onaj kafic sa tapetama knjigama. Ja sam budala u prvi tren pomislila da su to stvarno knjige i onda sam plakala kad sam videla da nisu![]()

Mene Marta asocira na Martha's pub...jedan od naj pubova u gradu Novom Sadu![]()

na putu,do tamo,covek se predomisli...
Ljudi,po kome ste dobili ime,ili kako ste ga dobili?

Hmm e ovako.
Moja mama se dvoumila izmedju tri imena
1. Lana i Lunja ( oba lika iz Orlovi rano lete - njene omiljene knjige kad je bila klinka)
2. Luna
Presudila je Lana jer sam po rodjenju delovala jako mirno, ko mali andjelcic. Delovalo joj je kao da ce mi vise ici uz karakter.
Rekla mi je da je pozalila vec nakon par dana
Inace bih vise volela da me nazvala Luna al sta sad...

@Azath-Iz BG-a sam.
Боље је ЛанаАли ЛУЊА
Захвали се Богу што ти то име није дала
![]()
ovo je dobro
ja tako imam obicaj kad neko ima vise brojeva () da ga upisem kao, ne znam djole (1), djole (2) i tako recimo 5 brojeva.. i onda znam dva djola i ode sve u *****.. sreca pa ga ne zovem nikad
zovem se antipater inace, ja sam iz stare makedonije, bio sam general aleksandra makedonskog, sada sam u penziji
zezam se, aleksandar, drago mi je..

, ali osobe koje se tako zovu nikad ne zovu po imenu nego prezimenu, a ne bih zelela dete da osudim na to 
Hmm e ovako.
Moja mama se dvoumila izmedju tri imena
1. Lana i Lunja ( oba lika iz Orlovi rano lete - njene omiljene knjige kad je bila klinka)
2. Luna
Presudila je Lana jer sam po rodjenju delovala jako mirno, ko mali andjelcic. Delovalo joj je kao da ce mi vise ici uz karakter.
Rekla mi je da je pozalila vec nakon par dana
Inace bih vise volela da me nazvala Luna al sta sad...

Ja sam Tamara. Imena koja mi se svidjaju su . Andrea, Julija, Sonja, Sofija, Natasa, Miona, Lena, Ivona, Irena, Viktorija...![]()
Musko - Viktor, Lazar (pod uslovom da mu nadimak NIJE Laza), Pavle (ako nadimak NIJE Paja).
Nikad ne bih dete nazvala: Jelena, Jovana, Milica, Marija, Maja, Ivana, Ana, Nikola, Marko (fuj), Nemanja. Ne kazem nista protiv tih imena - osim za Marka, bas mi je gadno to ime, ali osobe koje se tako zovu nikad ne zovu po imenu nego prezimenu, a ne bih zelela dete da osudim na to
![]()

Paja je do jaja.
Moj profesor se zove Pavle i baš je 'nako ljigavo uštogljen, fali mu monokl.