Ime...

Laza Telecki :srce:
Mene jedino tamo nervira onaj kafic sa tapetama knjigama. Ja sam budala u prvi tren pomislila da su to stvarno knjige i onda sam plakala kad sam videla da nisu:(

Inace ja sam zadovoljna svojim imenom kao i seksualnim aluzijama na isto

Јој око мене се сад у року од 7 дана створило 5 Катарина... :neutral: У животу нисам познавао ниједну и сад одједном 5... било ми је веома зуанимљиво када сам сконтао да сам 3 од тих 5 уписао ИДЕНТИЧНО у именик телефона :eek:

ovo je dobro :lol:
ja tako imam obicaj kad neko ima vise brojeva (:roll:) da ga upisem kao, ne znam djole (1), djole (2) i tako recimo 5 brojeva.. i onda znam dva djola i ode sve u *****.. sreca pa ga ne zovem nikad

zovem se antipater inace, ja sam iz stare makedonije, bio sam general aleksandra makedonskog, sada sam u penziji :D

zezam se, aleksandar, drago mi je..

Mene Marta asocira na Martha's pub...jedan od naj pubova u gradu Novom Sadu:D

Jao,bas lepo zvuci...Martha's pub...:D

@Azath-Iz BG-a sam.

Ljudi,po kome ste dobili ime,ili kako ste ga dobili?

Roditleji jedne moje drugarice se dogovorili da je nazovu Milica..I ode njen tata da je upise,ili kako vec to ide,i ispade ona Dragana tako...:hahaha::eek: na putu,do tamo,covek se predomisli...:hahaha:

Hmm e ovako.
Moja mama se dvoumila izmedju tri imena
1. Lana i Lunja ( oba lika iz Orlovi rano lete - njene omiljene knjige kad je bila klinka)
2. Luna

Presudila je Lana jer sam po rodjenju delovala jako mirno, ko mali andjelcic. Delovalo joj je kao da ce mi vise ici uz karakter.
Rekla mi je da je pozalila vec nakon par dana:(

Inace bih vise volela da me nazvala Luna al sta sad...

Zanimljivo...:)

Moji nisu znali moj pol..pa nisu ni smisljali ime...I kad sam se rodila ,prijateljica moje bake ( lekarka koja je i porodila moju mamu:))rece mojim roditeljima da moraju da me nazovu Marta,po baki...ona je imala rak u to vreme,:(pa eto,kao njoj u cast:)

Ја сам га добио јер сам рођен 20. Децембра, а требао сам 19. на Светог Николу, али пошто кева није имала јаке трудове, морала је да сачека још један дан ;)

Hmm e ovako.
1. Lana i Lunja ( oba lika iz Orlovi rano lete - njene omiljene knjige kad je bila klinka)
2. Luna

Presudila je Lana jer sam po rodjenju delovala jako mirno, ko mali andjelcic. Delovalo joj je kao da ce mi vise ici uz karakter.

Боље је Лана ;) Али ЛУЊА :confused: Захвали се Богу што ти то име није дала :mrgreen:

ovo je dobro :lol:
ja tako imam obicaj kad neko ima vise brojeva (:roll:) da ga upisem kao, ne znam djole (1), djole (2) i tako recimo 5 brojeva.. i onda znam dva djola i ode sve u *****.. sreca pa ga ne zovem nikad

zovem se antipater inace, ja sam iz stare makedonije, bio sam general aleksandra makedonskog, sada sam u penziji :D

zezam se, aleksandar, drago mi je..

Мени се пар пута догодило да позовем погрешну Ану или погрешну Марину... Значи окренем број и почнем да причам и видим да ми је саговорник збуњен у потпуности и онда сконтам да сам промашио број :confused: Једном је био изузетно непријатан осећај :neutral:

Ja sam Tamara. Imena koja mi se svidjaju su . Andrea, Julija, Sonja, Sofija, Natasa, Miona, Lena, Ivona, Irena, Viktorija... :):D:D
Musko - Viktor, Lazar (pod uslovom da mu nadimak NIJE Laza), Pavle (ako nadimak NIJE Paja).
Nikad ne bih dete nazvala: Jelena, Jovana, Milica, Marija, Maja, Ivana, Ana, Nikola, Marko (fuj), Nemanja. Ne kazem nista protiv tih imena - osim za Marka, bas mi je gadno to ime :rumenko: , ali osobe koje se tako zovu nikad ne zovu po imenu nego prezimenu, a ne bih zelela dete da osudim na to :)

Poslednja izmena:
Hmm e ovako.
2. Luna

ne diraj mi ime.... :mrgreen:

Ja sam Tamara. Imena koja mi se svidjaju su . Andrea, Julija, Sonja, Sofija, Natasa, Miona, Lena, Ivona, Irena, Viktorija... :):D:D
Musko - Viktor, Lazar (pod uslovom da mu nadimak NIJE Laza), Pavle (ako nadimak NIJE Paja).
Nikad ne bih dete nazvala: Jelena, Jovana, Milica, Marija, Maja, Ivana, Ana, Nikola, Marko (fuj), Nemanja. Ne kazem nista protiv tih imena - osim za Marka, bas mi je gadno to ime :rumenko: , ali osobe koje se tako zovu nikad ne zovu po imenu nego prezimenu, a ne bih zelela dete da osudim na to :)

:aaa::aaa::aaa::aaa::aaa:

Sta bre, ajde bezi meni se moj nadimak NEBROJENO puta vise svidja od mog imena!!! "Pavle" je ustogljeno, ovako je brzo i spretno... Smooth

Paja je do jaja.

Hvala Mima

Moj profesor se zove Pavle i baš je 'nako ljigavo uštogljen, fali mu monokl.

958098217_f9968412ea.jpg

Back