Ime...

Ne znam ja kakvu decu spominjete i sta planirate, al niste normalno.
Izlistala sam skoro se strane, niko nije spomenuo Suzana, lipcali dabogda.

Nego, imam i ja pricu za svoje ime:

Majka je bila ubedjena da sam musko, i odlucila da ce da da sve od sebe da se zovem Stefan ili Lazar. Ne znam zasto.
Kad se Ivanka porodila, i kad su na opste razocarenje familije lekari saopstili da sam zensko, kumovi gastarajteri su me krstili Barbara.
- :lol:

I bila sam ja nekolko dana Barbara dok deda nije ustao i reko: Mene sramota na poso da kazem da mi se unuka zove Barbara, a i ne znam lepo dizgovorim.
- Hvala dedi.

Baba svesrdno podrzava dedu i forsira da se ja zovem Ankica, kao kuma. Majka pocinje da place i zove oca u pomoc da ne osakate dete do kraja zivota imenom Ankica.

Kum je na kraju presekao i reko : Zvace se Suzana. Nije reko zasto i na koga ga asocira to ime, ali su se svi slozili da se ja zovem Suzana, da l zbog uctivosti sto su pridikovali kumovima zbog prvobitnog svetskog imena, ili sto im se stvarno svidelo ne znam.

Ime na vodicu mi je Mirjana. Ne znam cemu sluzi to ime.

Najlepse ima je Mihajlo.

zovem se Teodora....krepto i moji su mislili (bili ubedjeni) da cu biti musko i hteli su da se zovem Dusan....lepo ime.....a kad sam se rodila,i kad su culi od lekara da sam zensko tata je hteo da budem Tamara a mama je htela da budem Dora....a baba (sramota me i da kazem) je htela da mi daju ime Šajka....uzas....bas da me osakate imenom za ceo zivot....i posto baba nije posustajala u svojoj nameri da budem Sajka (tako joj se zvala neka tetka koju je mnogo volela),mama je morala da se dogovori sa kumom da mi on da ime a on je onda Tamara i Dora nekako sklopio u Teodora.....i etooo.....

Ja sam Marko ( @TheOddly: zdravo zhivo imenjache) .

Lepota zhenskog imena zavisi pre svega od sveukupne lepote , mada mi nekako ruznija starija imena .
Moje ime je po meni zakon , ne bih ga menjao , a bolja mi ni ne padaju napamet .

Андријана.
Али, инсистирам на томе да ме људи зову Десанка, помињах то негде.
А има неких који неће, па то ти је. Мисле да се спрдам.

Најлепша(домаћа): Десанка, Љубинка, Радмила, Роксанда, Миливоје, Милутин, Радоје
Волим та стара. Не спрдам се.

Страна: Alfred, Dorian, Roxanne, Urai, Людмила

Ја сам Милош...
Најлепша мушка имена су: Милош (:mrgreen:), Душан, Урош, Огњен и скоро сва старинска....
А женска: Јелена, Ивана:heart:, Ана, Андријана и Данијела....

Андријана.
Али, инсистирам на томе да ме људи зову Десанка, помињах то негде.
А има неких који неће, па то ти је. Мисле да се спрдам.

Најлепша(домаћа): Десанка, Љубинка, Радмила, Роксанда, Миливоје, Милутин, Радоје
Волим та стара. Не спрдам се.

Страна: Alfred, Dorian, Roxanne, Urai, Людмила

:heart:
Ја ћу да те зовем баш тако...:heart:

Ја сам Тамара.
У ужем кругу гласања су била имена Лариса,Вишња и Олга и Тамара :D
Баш бих волела да сам Олга.Али може и Тамара :D

Лепо је име Жана,је л` да? :)

Back