Imate li svoj tip?

tip na tip imam plave oci:)
KAZU DA SU PLAVE OCI NAJLEPSE! Karakteristike koje obelezavaju ljude sa plavim ocima su energicnost, spontanost i emotivnost. Veoma sarmantni i privlacni.
To su ljudi otvorenih stavova i pogleda na svet, nisu stidljivi i lako stupaju u komunikaciju.
Takodje zbog boje svojih ociju nemoguce je da ih ne primetite. Oni vrlo lako stupaju u kontakt i pronalaze partnere, jer njihove oci plave boje bukvalno hipnotisu.
Najfatalniji zavodnici su muskarci sa plavim ocima i crnom kosom. Veliki broj dama luduje za takvim muskarcima.
Ako nam se desi da zavolimo necije plave oci, i da posle njih volimo milion drugih, sigurno je da se plave oci nikada ne zaboravljaju.
Zenska plavusa sa plavim ocima je najlepsa i fantazija.....iz iskustva....

Dakle, kao sto tema kaze, tj. pita, da li imate svoj tip devojke odnosno muskarca, prevashodno mislim na fizicki izgled?

Ako imate, da li samo oči i interesovanje usmeravate prema takvima ili ih smatrate samo dominantnim u svojim preferencijama?

I da li verujete u ono nepisano pravilo koje kaže da te "na kraju" zapadne baš suprotno od onoga što si celi život jurio ili smatrao najprivlačnijim, tipa jurio sam crnke, zapatio sam plavušu na ludom kamenu...
Da, imam "svoj tip".
Da, samo taj takav "tip" mi privlači pažnju.
Ne, neću i nedam i ne mogu da dozvolim da me "na kraju" zapadne bilo šta drugo.
Ili taj "tip" ili ništa.

Dakle, kao sto tema kaze, tj. pita, da li imate svoj tip devojke odnosno muskarca, prevashodno mislim na fizicki izgled?

Ako imate, da li samo oči i interesovanje usmeravate prema takvima ili ih smatrate samo dominantnim u svojim preferencijama?

I da li verujete u ono nepisano pravilo koje kaže da te "na kraju" zapadne baš suprotno od onoga što si celi život jurio ili smatrao najprivlačnijim, tipa jurio sam crnke, zapatio sam plavušu na ludom kamenu...
Kad bolje razmislim i pogledam svoje bivše, izgleda da nemam.
To je jedan takav mix svega i svačega :D

šta da radim, kad u nekoj gomili ugledam nisku, dugokosu crnku sa tamnim očima, poželjno ali ne i obavezno sa tamnijim tenom, može i sa tankim usnama, može i sa malim sisama, ali da ih ima, makar kao sitnije jabuke, da nije daska, da nije sa x ili O nogama...eto, šta da radim, pogled mi odmah odluta u njenom pravcu, fiksiram i zumiram...te tamnije nijanse kose i očiju su mi najprivlačnije i to je prvo što uočavam i što me privlači.
Eh, koliko se samo puta to pokazao kao pogrešan izbor.
Ako ćemo realno, sad mi valjaju crne, plave, smeđe, riđe i sve što naiđe.
Može i punačke.
Mogu i starije.
Mogu i Romkinje.
Mogu i starije, punačke, dobro očuvane mlifice.
Hm, mogu i starije, punije, loše očuvane mlifice.
U stvari, mogu i starije, punije, loše očuvane mlifice, Romkinje.
Da, da, u pravu ste, ovo je oglas.:rumenko:

Za duzu vezu sam uvek imao prioritet kakva je osoba, pa tek onda izgled. Za brak sam gledao kako se odnosi prema majci ocu i bratu i kako se ponasa
kod sebe kuci.

I da li verujete u ono nepisano pravilo koje kaže da te "na kraju" zapadne baš suprotno od onoga što si celi žiovt jurio ili smatrao najprivlačnijim, tipa jurio sam crnke, zapatio sam plavušu na ludom kamenu...
Svi imaju svoj tip zene i one muskarca, doduse one naprave kompromis ako je novac u pitanju. A to sto te nesto zapadne, zapadne te moj qqrac ako nesto neces.

Ideal savršenstva. Bez šminke, frakanja, ruža, lažnih trepavica, silikona... Kao na maskenbal da se sprema. Kad pogledam Srpkinje i Amerikanke na Fejsbuku 20-godišnje nafrakane Srpkinje izgledaju kao da imaju 45.

Robin.jpg

Back