- Poruka
- 1.119
ofc
uske
slang
mala guza
i da ne sere mnogo da me ne nervira
uske
slang
mala guza
i da ne sere mnogo da me ne nervira
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

samo se strpi jos malkice najvise godinu, svi fajzerovci ima da sljasteJasta nego imam..
Visok, crn, ljubicaste oci da ima, da je zgodan, bogat, da se lepo smeje, da je harizmatican, duhovit i da voli...mene...![]()

Jel mogu da se stave plava sociva?Добро, може плаве очи али није обавезно. : ))))
Da, imam "svoj tip".Dakle, kao sto tema kaze, tj. pita, da li imate svoj tip devojke odnosno muskarca, prevashodno mislim na fizicki izgled?
Ako imate, da li samo oči i interesovanje usmeravate prema takvima ili ih smatrate samo dominantnim u svojim preferencijama?
I da li verujete u ono nepisano pravilo koje kaže da te "na kraju" zapadne baš suprotno od onoga što si celi život jurio ili smatrao najprivlačnijim, tipa jurio sam crnke, zapatio sam plavušu na ludom kamenu...
Kad bolje razmislim i pogledam svoje bivše, izgleda da nemam.Dakle, kao sto tema kaze, tj. pita, da li imate svoj tip devojke odnosno muskarca, prevashodno mislim na fizicki izgled?
Ako imate, da li samo oči i interesovanje usmeravate prema takvima ili ih smatrate samo dominantnim u svojim preferencijama?
I da li verujete u ono nepisano pravilo koje kaže da te "na kraju" zapadne baš suprotno od onoga što si celi život jurio ili smatrao najprivlačnijim, tipa jurio sam crnke, zapatio sam plavušu na ludom kamenu...
Ау.. неки заиста живе грајндкор животом.Smeđokosa, obavezno mlađa od mene, liberalna, načitana, da zna bar jedan strani jezik, da nema decu i obavezno da sluša Balaševića.

Za duzu vezu sam uvek imao prioritet kakva je osoba, pa tek onda izgled. Za brak sam gledao kako se odnosi prema majci ocu i bratu i kako se ponasaDakle, kao sto tema kaze, tj. pita, da li imate svoj tip devojke odnosno muskarca, prevashodno mislim na fizicki izgled?
Svi imaju svoj tip zene i one muskarca, doduse one naprave kompromis ako je novac u pitanju. A to sto te nesto zapadne, zapadne te moj qqrac ako nesto neces.Dakle, kao sto tema kaze, tj. pita, da li imate svoj tip devojke odnosno muskarca, prevashodno mislim na fizicki izgled?
I da li verujete u ono nepisano pravilo koje kaže da te "na kraju" zapadne baš suprotno od onoga što si celi žiovt jurio ili smatrao najprivlačnijim, tipa jurio sam crnke, zapatio sam plavušu na ludom kamenu...
koji su ti kriterijumi?Nemam! Lol
Mda, to ne znači da nemam druge kriterijume.
Da mi se sviđža!koji su ti kriterijumi?