Imate li svoj tip?

Ja ne verujem u slucajnosti, a i realno nismo u Svedskoj pa da svetlooki i svetlokosi setaju svuda naokolo da bi moglo biti slucajno. :lol:

Mozda se jednostavno sa njima najbolje kontas. Ja recimo se najbolje kontam sa brinetama dok crnke sikću na mene stalno nešto, dok plavuše ni za glavu ni za rep.

Ne mora naravno... Daleko bilo da smo toliko površni pa da se lepimo isključivo za fizičke profile koje smo sebi izmaštali kao predoređene da se u njima krije nama srodna duša...

No, teorija je ipak da makar podsvesno imamo naklonost prema odrešenom tipu, ne mora to da bude vizuelizacija, može biti prosta spontana kompatibilnost, kao recimo članica koja naleće na svetle tipove olako kao da centrom Stokholma prolazi.

Ja ne verujem u slucajnosti, a i realno nismo u Svedskoj pa da svetlooki i svetlokosi setaju svuda naokolo da bi moglo biti slucajno. :lol:

Mozda se jednostavno sa njima najbolje kontas. Ja recimo se najbolje kontam sa brinetama dok crnke sikću na mene stalno nešto, dok plavuše ni za glavu ni za rep.
Pa zapravo uopšte nisu retki, eto u mojoj familiji su gotovo svi sem mene i oca svetlih očiju a i kose a i generalno puno takvih ljudi poznajem podjednako kao i markantne.
Nema to nikakve veze sa kontanjem, po meni.
Ja sam se kao klinka zaljubljivala i u markantne, samo sticajem okolnosti nije ništa bilo.
Slučajnost je statistički neizbežna 😁

Slučajnost je statistički neizbežna 😁

Mozda... Zato niz slucajnosti zovu sablonom. :) Salim se, prestajem.

Doduse, gledaj to sa pozitivne strane, odnosno na ono nepisano pravilo da ultimativni izbor bude suprotnost onih kojima smo bili ili koji su nam bili naklonjeni, sto znaci da neki crn kao Turcin mozda stvarno ti zapadne i presece te svetle... :D

Sto bi opet znacilo da smo skloni romantizaciji odredjenih persona kroz fizicki izgled ako nam vise od toga nije dostupno, kao sto su recimo poznati.

Stetham realno jeste frajer, glumac je, negde mu je to u opisu licnosti, mane nisu za oci javnosti, pa ces reci e on je moj tip. A da na ulici vidis lika koji je visine prosecne zene, procelav i stava kao da je juce izasao iz Centralnog zatvora, pa tesko da bi rekla e on je moj tip muskaraca, jer se perspektiva menja. :D

Sto bi opet znacilo da smo skloni romantizaciji odredjenih persona kroz fizicki izgled ako nam vise od toga nije dostupno, kao sto su recimo poznati.

Stetham realno jeste frajer, glumac je, negde mu je to u opisu licnosti, mane nisu za oci javnosti, pa ces reci e on je moj tip. A da na ulici vidis lika koji je visine prosecne zene, procelav i stava kao da je juce izasao iz Centralnog zatvora, pa tesko da bi rekla e on je moj tip muskaraca, jer se perspektiva menja. :D
Ne, moj tip je samo da je dileja.
Izbor je beskonacan :aha:

Back