Imate li svoj tip?

Ja recimo mislim da imam tip... Da bude brineta, duge kose, da ima smedje oci, da je niza od 1.70cm, tako da kad stane na dvanaestice da nam se vrhovi noseva taman dodiruju, da ima prirodne usne a ne one pačije, da nema tetovirane obrve, druge tetovaže ne zameram...

Doduše, ne otpisujem druge profile zbog ovih preferencija, mada smatram da svačije oko makar podsvesno lakše snimi određeni tip u odnosnu na drugi.

E sad x puta sam čuo da na kraju te najviše privuče baš onaj tip koji je suprotnost onoga što si sebe ubedio da je tvoj tip, što bi recimo u mom primeru značilo da to neka svetlooka plavuša sa paž frizurom... Recmo.

Ja recimo mislim da imam tip... Da bude brineta, duge kose, da ima smedje oci, da je niza od 1.70cm, tako da kad stane na dvanaestice da nam se vrhovi noseva taman dodiruju, da ima prirodne usne a ne one pačije, da nema tetovirane obrve, druge tetovaže ne zameram...

Doduše, ne otpisujem druge profile zbog ovih preferencija, mada smatram da svačije oko makar podsvesno lakše snimi određeni tip u odnosnu na drugi.

E sad x puta sam čuo da na kraju te najviše privuče baš onaj tip koji je suprotnost onoga što si sebe ubedio da je tvoj tip, što bi recimo u mom primeru značilo da to neka svetlooka plavuša sa paž frizurom... Recmo.

i malo viša od 170cm... nešto ovako
220px-Brienne_of_Tarth-Gwendoline_Christie.jpg

Dakle, kao sto tema kaze, tj. pita, da li imate svoj tip devojke odnosno muskarca, prevashodno mislim na fizicki izgled?

Ako imate, da li samo oči i interesovanje usmeravate prema takvima ili ih smatrate samo dominantnim u svojim preferencijama?

I da li verujete u ono nepisano pravilo koje kaže da te "na kraju" zapadne baš suprotno od onoga što si celi život jurio ili smatrao najprivlačnijim, tipa jurio sam crnke, zapatio sam plavušu na ludom kamenu...
Мислим да сви имамо неког свог фото- робота у глави.
Површни искључиво то и траже, а остали занемаре када су други квалитети у питању.
Лично волим када мушкарац има гриву и поглед ће ми увек пре привући неко ко је дугокос. Ко има висину, рамена, здрав осмех.
Али најискреније никада нисам била са мушкарцем који је баш по том цртежу из главе. Далеко су ми битније неке друге ствари.

Површни искључиво то и траже, а остали занемаре када су други квалитети у питању.

Slažem se sa ovim. Nisam ni mislio da ozbiljan čovek isključivo traga prema kriterijumima kojima je fizički profil osobe ispisao sebi u glavi. No, smatram da makar podsvesno imamo formirane neke pretenzije ka određenom tipu kojem ćemo prirodno da težimo, no to ne mora biti deterministički faktor.

Slažem se sa ovim. Nisam ni mislio da ozbiljan čovek isključivo traga prema kriterijumima kojima je fizički profil osobe ispisao sebi u glavi. No, smatram da makar podsvesno imamo formirane neke pretenzije ka određenom tipu kojem ćemo prirodno da težimo, no to ne mora biti deterministički faktor.
Да, постоје ствари које су ми одбојне и које не могу да занемарим. Жао ми је, али не могу. Као што прихватам да су и неке моје карактеристике другима одбојне. Против тога не можемо.

Neki bi rekli da je miris najbitniji... da se privlačimo po feromonima a da toga nismo ni svesni. 😁
Врло вероватно. Оно када ти неко нема ни мирис ни укус, када је у том смислу питко, као вода, као да си са самим собом... е то је право што се мене тиче. Поред такве особе можеш да се будиш.

Врло вероватно. Оно када ти неко нема ни мирис ни укус

Kaze nauka i statistika da su seksualni odnosi znacajno opali u doba korone, ono kao planetarna nedaca... Naravno pravdaju to cinjenicom da ljudi slabije dolaze u kontakte, no s obzirom da je jedan od glavnih simptoma korone gubitak cula mirisa, prosto ljudi mozda vise ne mogu da namirisu jedni druge. :lol:

Kaze nauka i statistika da su seksualni odnosi znacajno opali u doba korone, ono kao planetarna nedaca... Naravno pravdaju to cinjenicom da ljudi slabije dolaze u kontakte, no s obzirom da je jedan od glavnih simptoma korone gubitak mirisa, prosto ljudi mozda vise ne mogu da namirisu jedni druge. :lol:
Ако кренемо о корони велике су шансе да се поџапамо. Мислим, ако си на другој страни :lol:

Back