aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.186
sad trk izguglaj rec pomazeosim što to tu ne piše već piše da je organizacija ta koja pomaže
a Bog tumaci svojim svetim duhom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad trk izguglaj rec pomazeosim što to tu ne piše već piše da je organizacija ta koja pomaže
Ja nisam jedan od onih koje možeš mantrati. Znam ja čitati a ti si uhvaćena u klopci pa bi sad da se izvučeš ali ne ide. Ideš kontra svoje organizacije.sad trk izguglaj rec pomaze
a Bog tumaci svojim svetim duhom
jel nasa organizacija rekla da mora da se veruje genocidasu kesarijskom i slavi sveti lucifer, Lucifer of Cagliari?osim što to tu ne piše već piše da je organizacija ta koja pomaže
Ja se držim svetitelja Pravoslavne Crkve.oni imaju vernog roba, a ti se drzis verno genocidasa, lucifera, kneza ovoga sveta itd, znaci da ste isti, sta vam se kaze to mislite, pa makar to bilo po svim merilima ludilo anti-hriscansko, uvek ce se naci lazni autoritet da vam zatomi savest i pomuti razum
Da.jel nasa organizacija rekla da mora da se veruje genocidasu kesarijskom i slavi sveti lucifer, Lucifer of Cagliari?
Znas citati ali ne razumes napisanoJa nisam jedan od onih koje možeš mantrati. Znam ja čitati
ajde bre vise, idi slusaj svog vernog roba, ne masiraj vise, jel si dobila sa vaseg sajta? ko vam je verni rob, kako se on postavlja? kao papa, patrijarh? zrebom?sad trk izguglaj rec pomaze
a Bog tumaci svojim svetim duhom.
ludilo! ispranih mozgpva, a?"Neki misle da mogu sami tumačiti Bibliju. No Isus je postavio “vjernog roba” i odredio da isključivo on dijeli duhovnu hranu. Od 1919. proslavljeni Isus Krist preko tog roba pomaže svojim sljedbenicima da razumiju Božju Riječ i drže se njenih smjernica. Kad postupamo po biblijskim savjetima i uputama, dajemo svoj doprinos očuvanju čistoće, mira i jedinstva u skupštini. Bilo bi dobro da se svatko od nas upita: Jesam li odan vjernom i razboritom robu, preko kojeg nas Isus vodi?"
https://www.jw.org/hr/biblioteka/ca...e-studeni-2016/istinski-cijeniti-bozju-rijec/
Jasno kao dan.
Mantrašice nećeš se izvući. Jasno si napisala da tebi ne trebaju tumači a organizacija kaže trebaju.Amana covece ti ka9o da si hinduista pa samo mantras
sta ce ga znati mozda i jesi samo se krijes iza neke etikete druge
Sta ti mogu sto ne razumes ono sto linkujes vadis iz kontekjsta
da bi razumeo morao bi da procitas ceo tekst ali za tebe je to napor
nisam ni trazila sa naseg sajta nego doticni ne razume ni toajde bre vise, idi slusaj svog vernog roba, ne masiraj vise, jel si dobila sa vaseg sajta?
znam i razumem Bibliju
Razumio sam jako dobro a i ti si toga svjesna.nisam ni trazila sa naseg sajta nego doticni ne razume ni to
Nisi razumeo.Razumio sam jako dobro a i ti si toga svjesna.
imate svog vernog roba, koji kao papa ili patrijarh, samo sto je vas verni rob nadlezan za tumacenje biblije, a to znaci ne tumaci nam sama, vec reci ko je taj VERNI ROB u vas koji vam je raastumacio?nisam ni trazila sa naseg sajta nego doticni ne razume ni to
Svaka religija ima svoj organizacioni deo.imate svog vernog roba, koji kao papa ili patrijarh, samo sto je vas verni rob nadlezan za tumacenje biblije, a to znaci STFU, ne tumaci nam sama, vec reci ko je taj VERNI ROB u vas koji vam je raastumacio?
ovde se radi o tumacenju biblije, a vas sajt kaze da "Neki misle da mogu sami tumačiti Bibliju. No Isus je postavio “vjernog roba”Svaka religija ima svoj organizacioni deo.
a nama je poglavar Isus Hrist koga je postavio Bog JHVH kao poglavara hriscanske nase skupstine.
Da Biblija tumaci sama sebe.
I Bog nam daje SV duh da je razumemo.
Svaka religija ima svoj organizacioni deo.
a nama je poglavar Isus Hrist koga je postavio Bog JHVH kao poglavara hriscanske nase skupstine.
Da Biblija tumaci sama sebe.
I Bog nam daje SV duh da je razumemo.
не, Свето Писмо је дело Цркве Божије, у којој пребива Свети Дух, којим Црква живи, дише, делује и обавља своју спасоносну мисију у свету и времену. у том смислу и Свето Писмо је дело Духа Светог.Vidis, ja sam mislio da su jevandjelja delo dobre memorije, da su ucenici zapamtili sve sta je Isus cinio i govorio; dalje i Dela svetih apostola itd
тако је.ali je Crkve bilo pre nego smo imali napismeno Novi Zavet.
ne, jer se ne bi cekao 4 vek, i dvolicilo na Trulskom saboru sa dva kanona, sa i bez laznog otkrivenja, Sveti Duh ne dvolici, ne licemeriseне, Свето Писмо је дело Цркве Божије, у којој пребива Свети Дух, којим Црква живи, дише, делује и обавља своју спасоносну мисију у свету и времену. у том смислу и Свето Писмо је дело Духа Светог.
vidim da pratis filisteju i izrahell rat - prete da ce im osvetiti kako nisu za 50 godina, od jomkipurskog rata, da ce ih upamtiti za svagdaАко Свети Дух ради у Цркви онда је Свети Дух потврдио каноничност Апокалипсиса.
Није Бог за то крив већ ђаво.vidim da pratis filisteju i izrahell rat - prete da ce im osvetiti kako nisu za 50 godina, od jomkipurskog rata, da ce ih upamtiti za svagda
sta ces reci kada pocne rokanje i krene osveta gde ce da izgine trecina sveta po tumacenju laznog otkrivenja od strane genocidasa andreja kesarijskog? jel ces me i onda nazivatio ne-pravoslavcem, i reci da sam bas ja van Crkve?
molim? genocidas je tumacio da je to rat ljudi gde ce d'izgine trecina, i ti ljudi ce samo reci, tako je prorokao isus u apoklipsi, a svetitelj nam rastumacio, svi u rat dok ih ne istrebimo, TRECINU SVETA KOMPLET, vec se banuju ko zine na nato, a isto i kod rusa, ko je protiv rata, samo ga eliminus, izginucete svi, kako ne shvatas, eu kaput! svabija ce da gori, cela evropa, kina ce da se suzdrzava, zna da su ameri poludeli, ima da naucite sta je nuklearno pravoslavlje, vec se i ne krije doktrina katehonaНије Бог за то крив већ ђаво.
opet zijas sta ima u filistei! broje se zrtve, a tek ce da padnuНије Бог за то крив већ ђаво.
Na mišiće i jedva izboksovalo zapadno krilo, nije tajna.Ако Свети Дух ради у Цркви онда је Свети Дух потврдио каноничност Апокалипсиса.