Ko imao sta?
ma..to ti je preteško. nema veze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko imao sta?
slazem se, ali sam vrlo dobro, doduse na banalni nacin, ubo poentu tvoje price, tj tvog poslednjeg postapa dobro, znas kako, i mene su par puta, kada sam nesto obavio, nazvali kraljem, da li to znaci da sam stvarno kralj?
Neozbiljan si.
bas me zanima za taj srpski genocid nad Hrvatima, pa ako moze par primera, bio bih vrlo zahvalan.Jeste,zalosno je sto to niste uspeli da izbegnete,pa ste sada ovakvi, sta cemo desava se.
Znaš onu staru "Rugao se lonac loncu..."?
mi na Hrvatima nismo izvrsili genocid, bilo je naravo zlocina, za razliku od Hrvata i NDH koji su izvrsili jedan od najgrozomornijih i najmasovnijih genocida u istoriji i za to jos bili nagradjeni prosirenjem svojih teritorija. Meni je drago sto si ti tako obrazovan, em ratni heroj, em stigao da zavrsi silne skole, mora da si izasao iz nekog partizanskog filma.
cetnici u doba Starcevica...zanimljivo.... pa ovo ce promeniti potpuno sadasnju istorijografiju, pa jos si ucestvovao u tome, pobogu covece koliko li ti samo imas godina? .... a to kako si pripomogao, ako mislis na devedesete napisi, bas volim price kako ste pucali u goloruk narod koji je bezao da spasi glavu ili u jedinu legalnu vojnu formaciju, mucki i na prepad, JNA...
bas me zanima za taj srpski genocid nad Hrvatima, pa ako moze par primera, bio bih vrlo zahvalan.
romansirane autobiografije, nisu bas moj knjizveni zanr........svi su na kraju Hrvati bili u partizanima, ali tek od 43. i 44. kada je ona strane na kojoj je bila hrvatska ocito gubila rat, vas covek im bio glavni sta ces, a ne znam koji su to agresori bili u Hrvatskoj, verovatno mislis na tudjmanove paravojne formacije, ko ce ga znati....nisam heroj, 86 sam bio regrutiran u titovu gardu. 88 sam upisao pravo u zagrebu gdje sam rođen. na trećoj godini sam bio zap izviđačkg odjeljenja jer sam se prijavio sam, sva sreća je dobro prošlo i agresora smo se riješili. diplomirao sam 96. 2000. osnovao sam poduzeće u kojem sam i sad direktor. preci su bili partizani, tko nije stradao do 45 taj je 48. ostali su se razočarali jer nisu htjeli biti roblje beogradu. ukratko.
eeeee jel si zavrsio bre ti ta prava? Valjda kao pravnik treba da znas sta je genocid!41-45 gata npr
91-95 vukovar, škabrnja, dubrovnik, zagreb, ćelije....
romansirane autobiografije, nisu bas moj knjizveni zanr........svi su na kraju Hrvati bili u partizanima, ali tek od 43. i 44. kada je ona strane na kojoj je bila hrvatska ocito gubila rat, vas covek im bio glavni sta ces, a ne znam koji su to agresori bili u Hrvatskoj, verovatno mislis na tudjmanove paravojne formacije, ko ce ga znati....
eeeee jel si zavrsio bre ti ta prava? Valjda kao pravnik treba da znas sta je genocid!
slazem se, ali sam vrlo dobro, doduse na banalni nacin, ubo poentu tvoje price, tj tvog poslednjeg posta![]()
ajd koja razlika izmedju ratnog zlocina i genocida?daj zakonsku definiciju. pa nek te naučim nešto.
ajd koja razlika izmedju ratnog zlocina i genocida?
dobro de, Tomislav nikada nije bio krunisan za kralja, ali da bi se neki Hrvati bolje osecali, tako cemo ga danas zvati i mirna Bosna, valjda je to poenta,Sumnjam da si skužio poantu, ali ako ti je tako lakše, možeš i dalje tako mislit.
ne ne..... vise volim da budem tuzilac, nego optuzeni...pa citiraj, sine. ja tebe pitam.
ne ne..... vise volim da budem tuzilac, nego optuzeni...
dobro de, Tomislav nikada nije bio krunisan za kralja, ali da bi se neki Hrvati bolje osecali, tako cemo ga danas zvati i mirna Bosna, valjda je to poenta,![]()
Genocid je dosta umeskan za fakticnim uvodjenjem Gendercidom i mogucnosti da se pocinji lokalni genocid.
Tako da danas nema nijedna definicija o tome.
točno.
trebala bi biti namjera bitna. mogu ubiti zarobljenika kao ratni zločin a da ne bude genocid. ali se može i spaliti selo ako je namjera da se u njemu zatre život po nacionalnom ključu, i da nitko nije poginuo, može biti genocid.
Jedno i drugo nema veze za Genocidom u klasicnom smislu koji se vezuje za holokaust nad Jevrejima. Za ciljem potpunog unistnje u celom svetu i bez razlike u starosti ili u polu.
Nemaju ni Ruanda niti Srebrenica koji su takodje nazvani genocidom.