Hrvati i Srbi | GENETSKI ISTI NAROD? ILI NE? (Video)

Netačno.

1) Svojih teza nikakvih o pitanju porekla Albanaca nemam. Nisam apsolutno ništa izbacio po tom pitanju. Oni koji me napadaju, pa među njima i Kole11, napadaju samo glasnika (ili preciznije to koriste samo kao izgovor...a zašto i po čijem nalogu, svi znamo :flert: ).
2) Od postojećih teza u nauci, izjavio sam (amaterski, plustidljivo i bez nekih kasnijih ubeđenja) da mi teza o severnoj seobi najviše pije vodu, te tako i da su njihovi preci u nekom trenutku došli na (sva njihova) današnja staništa.
3) Njihova istorija i poreklo me ne interesuju. Da me interesuju, naučio bih i albanski i posle svih ovih godina krenuo da proučavam ozbiljnu literaturu. Temu o poreklu Albanaca, pa i sve što sam pisao na tu temu, otvorio sam i postavio isključivo zbog laži dererićevaca. Iliti, sa namerom da se pokažu, raskrinkaju, demantuju i da ljudi na ovom forumu i društvenim mrežama prestanu da ih dele. A da li su oni turkmensko pleme došlo s Osmanlijama, Iliri, vanzemaljci, srpsko pleme kako kaže Miroljub Petrović i šta god drugo, zapravo mi je bitno koliko lanjski sneg. Dupe me boli. Interesuju me samo lazi i obmane dereticevaca.
Имаш ли неки лични или можда финансијски разлог што си у "крсташком" рату против тзв. деретићеваца?

Ово није уперено против тебе само је моје мишљење, мени се чини да се бориш против ветрењача. Алтернативна историја је у ширим народним масама у експанзији из године у годину и не видим да би то могло зауставити и окренути у супротном смеру. Тешко да тој бујици која шиба могу ишта хиљаду Радивоја Радића, Зорана Буљугића, Славена итд.

Karađorđevići i sam Karađorđe ne mogu nikako imati albansko poreklo, o tome se dosta govorilo i pisalo. Mislim da to više niko ko je u toku sa vremenom ne uzima za ozbiljno.
Inače i sam Zukorlić je na novosodskoj tv izjavio da su Srbi i Bošnjaci iz BiH jedan narod kada je genetika u pitanju, posle je to morao da ponavlja i kod Dmitrovića i po ostalim gostovanjima manje više. Moguće je da mu se omaklo, ne pratim šta propagira njehov dnk projekat.
Јасно је да Карађорђевићи немају климентско нити било које друго албанско порекло. То је једна од значајних ствари које је доказао Српски днк пројекат.

Имаш ли неки лични или можда финансијски разлог што си у "крсташком" рату против тзв. деретићеваца?

Ово није уперено против тебе, али мени се чини да се бориш против ветрењача. Алтернативна историја је међу ширим народним масама у експанзији из године у годину и не видим да би то могло зауставити и окренути у супротном смеру. Тешко да то бујици који шиба могу ишта хиљаду Радивоја Радића, Зорана Буљугића, Славена итд.

Prezirem ih. Iz dna duše, najistinskije. A ne prezirem u principu nikoga; mogu da sedim sa bivšim kriminalcima; sedeo sam u životu sa raznim ljudima; sedeo sam sa čovekom koji se hvalio koliko je u ratu nenaoružanih Muslimana pobio sa psihopatskim osmehom na licu, sa ratnim profiterima koji su tukli uboge babe po Slavoniji i krali televizore za preprodaju. Sa jednim čovekom koji je počinio silovanje u mladosti. Mogu sa dukljanomontenegrinima da se sporazumem, sa neoustaškim ideolozima koji pričaju da Srbi ne postoje kao narod i koji ti u lice prodaju starčevićevsku dogmu, sa mafijašima za koje i sam znaš koliko su im ruke krvave, sa neonacistima, neokomunistima, legitimizovanim kriminalcima u fraku zvanim tajkuni i političari, sa Miškovićem, Vučićem, Đilasom, sa OVK veteranima, sa osuđenim pedofilima, sa lopovom koji me je 3 puta opljačkao i koga uhvatih 3. put na delu, sa čovekom koji me je na mrtvo prebio samo zato što je siledžija koji se iživljava nad ljudima, sa patološkim lažovom koji živi preko puta, sa psihopatama i sociopatama svih vrsta, sa Džordžom Sorošem, sa sektašima raznim, pripadnicima satanističkih organizacija, sa ljudima koji pate od zaraznih bolesti od koje mogu da umrem ako im se približim na 5 metara.

U komparaciji sa ovima, sve su to u mojim očima ljudi. I ne samo ljudi, ma to su mi sve braća najbliža. Ništa mi od navedenog ni izbliza ne prouzrokuje taj duboki, animalni gotovo; taj istinski osećaj potrebe da se ide u toalet i povrati direktno, pa uzme neko sredstvo za smirenje, ili pozove hitna pomoć ako su potrebne hitne intervencije, nego kad deretićevac laže. Poznat sam kao najsmirenoja osoba u društvu; zen do te mere da skoro ništa ne može da me okine. Međutim, nastalo je nešto. Kao i nešto što iz sve duše ne podnosim i čemu ne želim apsolutno ništa dobro. Oni su za mene lično najveće štetočine i najveće zlo koje ovde može da postoji u društvu (što si, zapravo, i sam potvrdio, jerbo se šire bukvalno kao prava infekcija u narodu; gora od Justinijanove kuge ili Crne smrti, gora od korone i bilo čega što se ovde pojavilo u čitavoj istoriji pošasti koje su zahvatale srpski narod...ukratko, bolest najgore do sad viđene vrste).

Poslednja izmena:
Prezirem ih. Iz dna duše, najistinskije. A ne prezirem u principu nikoga; mogu da sedim sa bivšim kriminalcima; sedeo sam u životu sa raznim ljudima; sedeo sam sa čovekom koji se hvalio koliko je u ratu nenaoružanih Muslimana pobio sa psihopatskim osmehom na licu, sa ratnim profiterima koji su tukli uboge babe po Slavoniji i krali televizore za preprodaju. Sa jednim čovekom koji je počinio silovanje u mladosti. Mogu sa dukljanomontenegrinima da se sporazumem, sa neoustaškim ideolozima koji pričaju da Srbi ne postoje kao narod i koji ti u lice prodaju starčevićevsku dogmu, sa mafijašima za koje i sam znaš koliko su im ruke krvave, sa neonacistima, neokomunistima, legitimizovanim kriminalcima u fraku zvanim tajkuni i političari, sa Miškovićem, Vučićem, Đilasom, sa OVK veteranima, sa osuđenim pedofilima, sa lopovom koji me je 3 puta opljačkao i koga uhvatih 3. put na delu, sa čovekom koji me je na mrtvo prebio samo zato što je siledžija koji se iživljava nad ljudima, sa patološkim lažovom koji živi preko puta, sa psihopatama i sociopatama svih vrsta, sa Džordžom Sorošem, sa sektašima raznim, pripadnicima satanističkih organizacija, sa ljudima koji pate od zaraznih bolesti od koje mogu da umrem ako im se približim na 5 metara.

U komparaciji sa ovima, sve su to u mojim očima ljudi. I ne samo ljudi, ma to su mi sve braća najbliža. Ništa mi od navedenog ni izbliza ne prouzrokuje taj duboki, animalni gotovo; taj istinski osećaj potrebe da se ide u toalet i povrati direktno, pa uzme neko sredstvo za smirenje, ili pozove hitna pomoć ako su potrebne hitne intervencije, nego kad deretićevac laže. Poznat sam kao najsmirenoja osoba u društvu; zen do te mere da skoro ništa ne može da me okine. Međutim, nastalo je nešto. Kao i nešto što iz sve duše ne podnosim i čemu ne želim apsolutno ništa dobro. Oni su za mene lično najveće štetočine i najveće zlo koje ovde može da postoji u društvu (što si, zapravo, i sam potvrdio, jerbo se šire bukvalno kao prava infekcija u narodu; gora od Justinijanove kuge ili Crne smrti, gora od korone i bilo čega što se ovde pojavilo u čitavoj istoriji pošasti koje su zahvatale srpski narod...ukratko, bolest najgore do sad viđene vrste).
Mozda bi mogao da potrazis pomoc strucnjaka?

Mozda bi mogao da potrazis pomoc strucnjaka?

Potražio sam; koliko razumem u budućnosti će izlaziti i radova psihijatrijske, stručne dakle, provinijencije, koji se bave fenomenom dererićevštine, a koji po mnogim formatima ima obeležja mentalne bolesti, što je i razlog zašto je pogrešno prezirati te ljude (Krishna me je pitao i dobio je iskren odgovor; za razliku od nekih, a to uključuje i pojedine koji šire laži o meni, uvek dajem iskrene odgovore; to što sam napisao iznad nije nešto čime se ponosim, ali jeste istina), jer oni su (vi?) žrtve kojima treba pomoći; koje treba izlečiti.

Većina psihijatara, doduše, smatra da je fenomen deretićevštine nedovoljno istražen, i tu su u pravu, tako da je potrebno tu još dosta ispitivanja (ali na dosta ozbiljnijem nivou, od upotrebe anonimnog foruma kao uzorak za analiziranje osnovnih crta i matrica dotične bolesti) tako da je za sada dosta teško dati neke i preuranjene zaključke. Mnogi psihijatri povezuju to sa teškim iskustvom 1990-ih koje je Srbe gurnulo i u jedan antiglobalistički diskurs, koji ima mnogo zajedničkog sa problemima društva Vajmarski republike, tj. situacijom u kojoj su se bili našli Nemci između kajzera i Hitlera. I, naravno, to je specifikum kod Srba i obrazloženje zašto je ključno došlo do toga, a sekundarno jedan od uzroka je i elektronska globalizacija tj. nastup informatičkog doba koji je doveo do toga da ljudi prosto danas više ne umeju da razlikuju vest od reklame, pa tako ni da sude objektivno o izvorima informacija. Tako da, u Srbiji je taj generalni problem ljudskog društva naišao na izuzetno pogodno tlo za razvoj, značajno više nego u slučajevima drugih nacija sa puno gubitnika tranzicije, ljudi blizu indeksa siromaštva, slabije obrazovanih sredina i slično.

Naravno, činjenica da se suočavamo sa najvećim do sada u istoriji odlivom mozgova je takođe jedan od bitnih uzroka. Emigracija ubija inteligenciju i može se reći da je Srbija, prosečno gledano, gluplja nego ikada u svojoj istoriji. I takva joj je i intelektualna elita; jalova, popunjena trećerazrednih stručnjaka koji se vode isključivo nepotizmom i svojim guzicama. O nedostatku, pa i svakako velikoj zakasnelosti, njihove reakcije na ovaj vrlo krupno problem, naravno, da ni ne govorimo...međutim, kao što je Krishna nagovestio šta će biti u budućnosti, ja bih na njegov komentar dodao da će ona biti svakako mračna, a Srbija još gluplja i mentalno bolesnika (prosečno govoreći) zemlja nego što je danas. Iako su oni u velikoj meri samo manifestacija određenih korenitih društvenih problema, naravno, odgovornost za to će u najmanju ruku jednim (i to ne beznačajnim) delom biti na plećima deretićevaca, pa i ljudi kao što si ti.

Poslednja izmena:
Ovo je moj video koji napravih, po struci sam Arheolog i Povijesničar (Istoričar), a u slobodno vrijeme sam uvijek proučavao i genetiku u sklopu Arheologije.

Nadam se da će vam se video svidjeti, pokušao sam sve sumirati na jednostavan a opet precizan način da prikažem ljudima generalno u čemu su Hrvati Hrvatske slični a u čemu različiti sa Srbima Srbije.

Poštovanje svima na forumu,

Pozdrav
Kakve veze ima genetika sa narodnošću ili nacionalnošću?

Svi smo....ljudi. Mutanti....

A ove dve etničko političke pojave medju ljudima su socijalne kategorije pripadanja, osnovna razlika je koja crkva ima primat, iste konfesije nad vrlo sličnim ljudima. Jezik je sličan ali nije isti, kao što nije ni način ko se kako krsti. Ateisti izvinite, x, i vi ste ljudi. Možda i veći od Srba i Hrvata.

1235918_10200999566645778_1604640423_n.jpg

U potpisu, indijanac agnostik iz Vojvodine....

Poslednja izmena:
Ja sam izmislio agnosticizam, kad sam odbio da budem Bog....Mozda Faraon, tacnije, ne znam kad sam odustao....
Vrlo glupo od tebe..Ne prihvatiti toliku moć ..
Zamisli koliko si vrhnja moga da stvoriš samo da pucneš prstima.
Ili koliku vojsku mutanata si mogao da poređaš..

Noe kad se probudio nakon poplave, je sve shvatio, Sve iznova....
Šta je on bio?...Genetski , mislim.. :rotf:

Vampir ima gene, vampir je uloga-funkcija nije biološko/hemijski/fizički materijal u tebi, duhovni kod u tebi, ili trikovi iz tebe.

Kažu da radijacija menja genetski kod. Ali kažu svašta. Kažu i hemijski, pa i biološki proizvodi. Ima i varijabilni deo tokom život.
Nije uklesano. Pa ni u mom, iako sam putnik kroz satove i kalendare....

Пошто за птиање нације и народа гене никад нисам сматрао важним, па зато пошто нисам биолог ме хаплогрупе никад нису интересовала, свакако нисам експерт у овом форуму. Опседнутост форумаша као што су Кришна генима никад нисам разумео.

Али мени није јасно како различите студије на балкану имају толико различите резултате.

Ето брдо студија је показало да убедљиво најслични народи на балкану су Срби, Хрвати, Бошњаци и Црногорци, а опет се нађе где су Хрвати ближе Хрватима.

А то да су све те студије методиски коректне уопште не би дошло.

О студијама који су доказали да су СРби углавном турског порекла да не причам, које су поставили неки тамо балије и усташе у старије време.

mogu da sedim sa bivšim kriminalcima; sedeo sam u životu sa raznim ljudima; sedeo sam sa čovekom koji se hvalio koliko je u ratu nenaoružanih Muslimana pobio sa psihopatskim osmehom na licu, sa ratnim profiterima koji su tukli uboge babe po Slavoniji i krali televizore za preprodaju. Sa jednim čovekom koji je počinio silovanje u mladosti. Mogu sa dukljanomontenegrinima da se sporazumem, sa neoustaškim ideolozima koji pričaju da Srbi ne postoje kao narod i koji ti u lice prodaju starčevićevsku dogmu, sa mafijašima za koje i sam znaš koliko su im ruke krvave, sa neonacistima, neokomunistima, legitimizovanim kriminalcima u fraku zvanim tajkuni i političari, sa Miškovićem, Vučićem, Đilasom, sa OVK veteranima, sa osuđenim pedofilima, sa lopovom koji me je 3 puta opljačkao i koga uhvatih 3. put na delu, sa čovekom koji me je na mrtvo prebio samo zato što je siledžija koji se iživljava nad ljudima, sa patološkim lažovom koji živi preko puta, sa psihopatama i sociopatama svih vrsta, sa Džordžom Sorošem, sa sektašima raznim, pripadnicima satanističkih organizacija, sa ljudima koji pate od zaraznih bolesti od koje mogu da umrem ako im se približim na 5 metara.
bajo, pa ni ja nisam imao ovako buran Hemingvejski život. kapa dole :kpozdrav:

Mislim da jeste, tj. da je albanofobija u suštini kod njega.

Ne priznaje da Balkansko poluostrvo legitimno pripada jedinom autohtonom narodu; Belom narodu (istinskim Arijevcima) Pelazgo-Skipetara i odbija da smo mi ovde došli, oduzeli im zemlju i izgenocidisali ih da ih sabijemo u planine.

Tako da se prepoznaje albanofob; u pravu si. :azdaja:
Пелазго-Скипетари?

Back