- Poruka
- 43.354
zanimljivoZena ima faze razvoja kao i muskarac.Ne radja se kao zena.Nego kao osoba zenskog pola
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zanimljivoZena ima faze razvoja kao i muskarac.Ne radja se kao zena.Nego kao osoba zenskog pola
To su sad detalji
Nego na koji način osoba stiče mapu? samona osnovu položaja planeta u momentu rođenja? Šta je sa nasleđem npr?
I sad ako je Venera u Strelcu, Mars u Škorpiji, a Mesec u devici, to bi trebalo d aopiše njen razvoj od mladalačkih nevinih dana sve do toga šta postaje kao majka?Kada izgubi nevinost,dobija karalteristike Marsa.Samo je ne simbolise Mars jer Mars je muska planeta.Ali dobija karalteristike.Mijenja joj se priroda.
Kada pocne sa radja i bude majka onda je Mjesec
Zenu simbolise Mjesec,nikako Venera
I sad ako je Venera u Strelcu, Mars u Škorpiji, a Mesec u devici, to bi trebalo d aopiše njen razvoj od mladalačkih nevinih dana sve do toga šta postaje kao majka?
I sad ako je Venera u Strelcu, Mars u Škorpiji, a Mesec u devici, to bi trebalo d aopiše njen razvoj od mladalačkih nevinih dana sve do toga šta postaje kao majka?
sad ću da skrinujem taj deo.. mada meni je bitnije šta stoji iza svega togaDa ali onda treba pratiti put Saturna
2.5 godina u jednom znaku.
Ako ti djetinjstvo traje npr,do 12 godine onda ti Saturn prodje kroz 4 znaka
Gdje ti je 1 kuca
Da ali onda treba pratiti put Saturna
2.5 godina u jednom znaku.
Ako ti djetinjstvo traje npr,do 12 godine onda ti Saturn prodje kroz 4 znaka
Gdje ti je 1 kuca
sad ću da skrinujem taj deo.. mada meni je bitnije šta stoji iza svega toga
ti prosto misliš da je takav svet, zar ne
na duhovnim principima
ti nazivi planeta su samo način da se ukratko kaže nešto?
Pa sad me zanima otkuda ta mapa? Koliko vidim, ona se određuje na osnovu vremena rođenja, gde je bila pozicija planeta i Sunca. Kako misliš da objasniš ili ne želiš da razmišljaš o objašnjenju, na koji način može položaj planeta i Sunca u tom trenutku rođenja da odredi nečiju ličnost,
Koliko je uticaj nasleđa, npr? Danas se zna veliki. Zašto se ne uzimaju u obzir i mape roditelja, pa njihovih roditelja itd.. ?
pa evo poslah ti.Za svaku osobu je zasebno
Npr ako imas 1 kucu u Jarcu a ja u Djevici NPR
Nece nam biti identicno djetinjstvo.Ja cu u periodu od 5 do 10 godina.Imati Saturna u jednoj a ti u drugoj Kuci.Ako meni Saturn u Vodoliji npr u 5 godini je u 1 kuci onda cu ja imati malo prijatelja bicu odbacen itd,a moguce da cu imati i lom noge itd
A tebi ako Saturn pada u 2 polje u znak Vodolije.Problemi sa finasijama .To te muci u djetinjstvu
sad ću da skrinujem taj deo.. mada meni je bitnije šta stoji iza svega toga
ti prosto misliš da je takav svet, zar ne
na duhovnim principima
ti nazivi planeta su samo način da se ukratko kaže nešto?
Ili misliš da postoje neka bića koja na duhovni način uprvaljaju tim telima? (drugim rečima, pokušavam barem nešto da razumem u vezi sa astrologijom)
Ajd sad stiže 16hPa karma se nosi.
Nasledje.Podsvijest je 4 kuca.
Ti ovaj zivot si dobila kao realan rezultat i pravedan za prosli zivot
Kosmicka pravda.Ljudi zele zemaljsku pravdu koja je sama po sebi nemoguca.I to su ti koji osporavaju Astro a tek sudbinu.Ljudi koji su povrsni i ravni kao sve nizije ovoga svijeta
Zapitaj se zasto se svi ne radjamo isti

Ajd sad stiže 16h![]()
i to na LjiSu 
seen and unseen world. Svašta može da se sretne tamo.Ono što ja mislim: postoji fizički svet, kojim se bavi nauka. fizika, hemija biologija kao prirodne nauke.
Ali postoji i duša. Jer mi osećamo, jesmo ličnosti. One se ne opisuju putem hemijskih reakcija, iako je dokazano mnogo puta da posztoji neka psihosomatska veza. Pa ipak niko nije dokučio kako iz elektrohemije se dolazi skokom u svest. Jer, molekuli nemaju svest. A opet.. Sve to skupa "radi" koa svest, jedna svest... Ono što Kant reče postoje stvari za nas i stvari po sebi. Niko živi od nas ne zna šta su stvari po sebi. Samo ovo prvo.
To je moj omaž metafizicii to na LjiSu
Volim metafiziku više od fizike, ali je tu sve nejasno i naravno mistično
Prosto smo "mašine" mnogo bolje od bilo čega što našem inteligencijom možemo da smislimo... za milione redova veličine
prepisati sve to slučajnostima dođe baš čudno.
A opet.. prepušteni smo ipak da što se tiče duhovnosti napipavamo.. jer je fizika jednostavna, a ova metafizika sasvim nedefinisana racionalnoj spoznaji
: