Horoskop u izboru partnera

Demagogija se lako resava.
Neko nesto tvrdi i vrti u krug, prelazeci s jednog na drugo.
Samo tu osobu drzi za cinjenicne izjave.
Dakle:
DOKAZANO je, hiljadama godina, vodjena evidencija, da zvezde i planete uticu na karakter ljudi, kao i ishod u njihovim zivotima.
Gde je ta evidencija? Dokaz? Gde je ta knjiga, imena prezimena tih ljudi, gde je vodjeno istrazivanje, ko? Na osnovu cega? Gde su jasni dokazi koji upucuju na jasnu relaciju. Daj taj dokaz.

A kako bi bilo da ukljucite racio, intuiciju? Pitate sebe, porazgovatate sa sobom, sta vi mislite o nekoj osobi?

Zamisljam scenu. Upoznamo se, hemija radi... Mozes li mi reci datum rodjenja sa sve satom i minutom? Ja idem astrologu, placam da mi uradi uporedni... On mi kaze, nije dobro, tvoj juzni cvor pada na njegovu Veneru, karmicki dug, ova veza nema buducnost, o tome govori Saturn. Mislim se, dobro je da znam na pocetku da se ne vezujem... Iduceg dana raskidate, jer cemu dalje intimiziranje..

Ili mozes li da resis test tipova licnosti, da vidim jesmo li kompatibilni?

Kako li su uopste postojale srecne veze, a da nije bilo tog znanja iz astrologije? I ti astrolozi, oni nemaju propale brakove, a znaju sve to?

A kako bi bilo da ukljucite racio, intuiciju? Pitate sebe, porazgovatate sa sobom, sta vi mislite o nekoj osobi?

Zamisljam scenu. Upoznamo se, hemija radi... Mozes li mi reci datum rodjenja sa sve satom i minutom? Ja idem astrologu, placam da mi uradi uporedni... On mi kaze, nije dobro, tvoj juzni cvor pada na njegovu Veneru, karmicki dug, ova veza nema buducnost, o tome govori Saturn. Mislim se, dobro je da znam na pocetku da se ne vezujem... Iduceg dana raskidate, jer cemu dalje intimiziranje..

Ili mozes li da resis test tipova licnosti, da vidim jesmo li kompatibilni?

Kako li su uopste postojale srecne veze, a da nije bilo tog znanja iz astrologije? I ti astrolozi, oni nemaju propale brakove, a znaju sve to?
BRAVO PAMETNA ZENO.

1/1 isto razmisljamo.

Ljp.

Ne mogu da nadjem jednu emisiju iz 80 ih, gde je lik tvrdio da predvidja buducnost, razgovara sa "skeptikom". I skeptik ga pita: dakle mozete da predvidite buducnost?
Ovaj ce: da, mogu, zato sto...
Skeptik mu udari samar.
Pa sto ovo niste predvideli?

Pa dobro, ne kažem da se tu nešto može promeniti, ali možeš na primer znati da ti više odgovara neko ko je ekstrovertan od nekog ko je intro. Ili neko ko je racionalniji u svom postupanju u životu od nekoga koga vode emocije. na primer.

Takodje povrsno
kako kome ... koja podsvest covece?

U podsvesti mozes biti bilo ko bilo sta ALI ako zaista verujes da " red" zvezda u tvom sazvezdju kreiraju TEBE kao licnost. Sta onda?

Podsvest je pitanje psihologije horoskop je nauka koja se tice Astrologije. Ne?

Astrologija je osnov mnogo toga.I malo je starija od psihologije, minimum jedno 10 vjekova

Pa kažu što se tiče izbora partnera da može btii dobra vodilja
Mada bih se ja više oslanjala u one tipove ličnosti.. to mi konkretnije
Probaj da napravis dejvison i kompozit na astro.com.
To je kao "buckuris" dva horoskopa.
Tu se nekad vide stvari kojih naizgled nema u sinastriji, posebno su cesti u bitnim odnosima Sunce/Mesec aspekti, Mesec/Venera i Venera/Mars.

Druga metoda je izracunavanje kompatibilnosti u vedskoj astrologiji. Tu moze da bude 36 bodova max. Jedini par koji sam videla da ima maksimalan broj bodova su Tina Tarner i njen sadasnji muz. Ne znam koliko je tacna metoda ali je zabavno. Ima na sajtu prokerala.com

Da li pre nego što stupite u vezu ili šemu sa nekim (ili na početku veze) vas zanima koji je znak/podznak ta osoba u horoskopu?
Da li imate iskustva da vam neki horoskopski znakovi više prijaju, a neki manje? Da ste sa nekim bile češće u vezi a sa nekima manje?
Ili smatrate da je horoskop glupost i ne obazirete se? :)

Pogledajte prilog 939752
shutterstock_1007509087_1000x0.png
Ne volim nista unapred da ispitujem, iako u vecini slucajeva naslutim i pogodim znak/podznak.
Kad sam bila bas mlada, zanimala me astrologija, uradila sam natalnu kartu, tj.jedan deo, kod profi astrologa, procitala i zaboravila na to. U medjuvremenu me proslo i zanimanje za horoskope i sl.
Posle nekih 15 godina, procitam ponovo onu natalnu i vidim da se desavalo bas kako je pisalo...uopsteno, ne samo ljubav.
Desilo mi se npr. da sam upoznala devojku na faxu, druzile se, odjednom nas svi brkali, kao neverovatno koliko licimo...jesmo licile, ali smo se i slicno oblacile, istu boju kose/farbe...posle saznam da smo rodjene u istom znaku i podznaku.
I ovde na krstarici sam primetila lika, i pomislih kako licimo, oci posebno, kad i on isti znak i podznak. Ok, znam kako bih izgledala kao frajer, svidja mi se. :)
Desavali su mi se susreti kao iz filmova, racionalan sam tip, ali tad sam poverovala u karmicke veze, srodne duse...drugog objasnjenja nije bilo. Mislim na razne vrste odnosa, ne iskljucivo m/z.
Samo jedan znak ne mogu da smislim, od takvih se svesno okrenem i odem. Prosto je nemoguce da je slucajnost, previse puta se ponovilo.
Odavno se vodim samo jednim uslovom-da li mi neko prija ili ne? Za sve vrste odnosa.
A i natal mi je takav da ispada da sa svima mogu da se uklopim na nekoj razini, pa me briga koji je ko znak...osim onog jednog.

Desavali su mi se susreti kao iz filmova, racionalan sam tip, ali tad sam poverovala u karmicke veze, srodne duse...drugog objasnjenja nije bilo. Mislim na razne vrste odnosa, ne iskljucivo m/z.
Samo jedan znak ne mogu da smislim, od takvih se svesno okrenem i odem. Prosto je nemoguce da je slucajnost, previse puta se ponovilo.
Odavno se vodim samo jednim uslovom-da li mi neko prija ili ne? Za sve vrste odnosa.

Tacno, ako ti prija to je to, ili ti ne prija. Ali sta sa tim kosmickim vezama? Vezu te, to je problem. Treba se paziti toga, jer nemas kontrolu nad tim. Poremete ti svakodnevni zivot, dusa ti se veze. Astrologija daje predvidive naznake. Zbog toga je vazno.
E sad, neki kazu, opusti se i ne plasi se. Rizicno je to.

I sta cete uraditi sa tim saznanjima iz horoskopa?
Sta ce kome da zna da ce imati problema sa finansijama ili malo prijatelja? Je li to saznanje podsticajno za tu osobu? Moze li joj ikako pomoci?
U duhu teme, mene nešto i ne privlače osobe koje mi kao odgovaraju po horoskopu.
Ali eto, nekada davno imala sam jednu osobu koja je bila po horoskopu moj idealni spoj. Mi smo bili još maltene djeca ali smo se poprilično vezali. Završilo je tako da su nas razdvojili. I eto ti sad....džabe ti i horoskop. :mrgreen:
Po meni horoskop može da ti da uvid u profil neke osobe, čak manje više i perspektivu vaše veze ako je dobar astrolog, ali nekako mi je opet iznad svega da se ne može čovjek voditi tim nekim kalulacijama, već što ti je sudbina tako i bude.

Back