Zene sta vas najvise seksualno privlaci kod partnera ?

?

• Ukupno glasova
    6
Ne slazem ,se , zene su vizuelne zivotinje kao i muskarci , prvo ih privuce izgled , pa onda izvali vic li izvadi novcanik.
Нетачно скроз.

Nema tu generalizacije, svaka zena je prica za sebe.

Znam neke koje otkinu na cisto fizicku lepotu i zele odmah da dignu noge, a znam neke kojima je potrebno nesto drugo da ih podstakne.

Meni sve ove teme "sta zene vole" i "sta muskarci vole", imaju isti odgovor: vruć hleb i ajvar. :D
A jos nisam video nekoga da je to odbio :D

Devojčice, dođi večeras kod mene da rešavamo eliptične integrale! :heart:

Nerd Smarty Pants GIF by Poehlmann Fitness

Nema tu generalizacije, svaka zena je prica za sebe.

Znam neke koje otkinu na cisto fizicku lepotu i zele odmah da dignu noge, a znam neke kojima je potrebno nesto drugo da ih podstakne.

Meni sve ove teme "sta zene vole" i "sta muskarci vole", imaju isti odgovor: vruć hleb i ajvar. :D
A jos nisam video nekoga da je to odbio :D
Sećaš se one moje smešne teme kad sam isprobavala kako ankete ovde rade?
Nema tu nijednog ličnog, tačnog odgovora. :D

A onda mi je bilo nefer što niko ne učestvuje :D.
:lol:
Tema kao i svaka druga, sve smo ih po 100 puta prošli ionako....

Ili je bolje da malo glasamo na temu molekularne biologije?
Relax, šala, ...

Sećaš se one moje smešne teme kad sam isprobavala kako ankete ovde rade?
Nema tu nijednog ličnog, tačnog odgovora. :D

A onda mi je bilo nefer što niko ne učestvuje :D.
:lol:
Tema kao i svaka druga, sve smo ih po 100 puta prošli ionako....

Ili je bolje da malo glasamo na temu molekularne biologije?
Relax, šala, ...
teme su sve generalno besmislene,tacan odgovor u zivotu ne postoji..ni za jednu osobu a pogotovo ne za vise.

Bio sam pijan sinoc kad sam je otvorio , sorry :D

Pa nije samo otvaranje teme, već sve što posle sledi.. posebno ova kukadija momčadi koji jure žene a one ih neće što nemaju love ! najžalosnije moguće-

Žena ne zna na šta se pali dok ne ugleda muškarca na kojeg se pali. to je jedina istina.
A kako je do toga došlo ne zna ni ona.

A moglo je i ovako: da svako zamisli svoju voljenu osobu, i onda pošteno odgovori šta mu se tu fizički dopada.
Zar to ne bi bio tačan odgovor? :D

Aha, a posteriori? to je pametnije

Pa kod poslednje koju sam zavolela recimo ruke , ramena, grudi, penis, celo telo mi je bilo lepo i mirišljavo (na muški način), ali najviše neka toplina kako me je noću grlio, a dok je budan kako je umeo da bude muško prema meni da ne objašnjavam kako, i strpljenje i to što ume da bude tih i da malo govori, i neka vrsta slabosti, i svašta još nešto što nemam pojima kako je to kod mene rezonovalo, ali se bilo potrefilo.

Aha, a posteriori? to je pametnije

Pa kod poslednje koju sam zavolela recimo ruke , ramena, grudi, penis, celo telo mi je bilo lepo i mirišljavo (na muški način), ali najviše neka toplina kako me je noću grlio, a dok je budan kako je umeo da bude muško prema meni da ne objašnjavam kako, i strpljenje i to što ume da bude tih i da malo govori, i neka vrsta slabosti, i svašta još nešto što nemam pojima kako je to kod mene rezonovalo, ali se bilo potrefilo.

Svi smo se složili da ne može biti generalizacije čak ni kad je jedna osoba u pitanju.

Mogla si u mislima odabrati jednog od njih i odgovoriti, ... dakle, opušteno.

:)

A moglo je i ovako: da svako zamisli svoju voljenu osobu, i onda pošteno odgovori šta mu se tu fizički dopada.
Zar to ne bi bio tačan odgovor? :D
za sad nemam sta da ti odgovorim ali za prethodnog-privukla me je ta neka smirenost,lagana energija,tolerancija..valjda ono sto meni fali.. za fizicki izgled stvarno ne znam..

Svi smo se složili da ne može biti generalizacije čak ni kad je jedna osoba u pitanju.

Mogla si u mislima odabrati jednog od njih i odgovoriti, ... dakle, opušteno.

:)

Naravno da je opušteno, ali ja pišem samo na temama zarad autorefleksije, drugi me mnogo iskreno i ne zanimaju, osim njihova iskustva..
Sa ovim što sam napisala i to poredim sa nekim prethodnim vezama, vidim kao što kažeš da vez s vezom nemaju. Ali ok, možda je zajednička karakteristika lepe ruke i dobar penis.

ja jos uvek razmisljam sta je mene privuklo fizicki na njemu :mrgreen: ALI .. sad sam se setila jednog drugog,nije nikad bilo nista sa njim,stariji je 15-ak godina ali kad sam ga prvi put videla... nikada nisam videla takav osmeh i oci dok se smeje,to sam prvo zapazila.. na stranu sto je i u bas dobroj formi,vezba.. po rukama iskocile malo vene,i tako.. :mrgreen:idem da ga zovem da vidim sta radi kad bolje razmislim

Back