Totalno odbojno kod potencijalnog partnera

loša higijena, nepismenost, više od 30kg viška, loši maniri, mlađi od 35 godina, agresivno ponašanje
Ja nudim sve što želiš, a da li si ti lepa pametna, dobra, nasmejana, zgodna, vesela, nesebična, pozitivna, optimista, svesna, altruista, nežna, kulturna, mirna, jaka, fina, neporočna, iskrena, čojstvena, časna, pravedna, poštena, emotivna, fizički aktivna, mlađa od 30, i još mnooogo toga...što ja isto posedujem. Mislim, da se ne lažemo. Ako tražiš "mnogo", moraš i da nudiš još mnogo više.
Već si pokazala neljubaznost i neprijatnost u privatnoj poruci. Prvo treba da budeš čovek pa tek onda žena, odnosno žensko ili muško.
A i ime ti zrači negativnošću.
Izvinjavam se na iskrenosti.

Ja nudim sve što želiš, a da li si ti lepa pametna, dobra, nasmejana, zgodna, vesela, nesebična, pozitivna, optimista, svesna, altruista, nežna, kulturna, mirna, jaka, fina, neporočna, iskrena, čojstvena, časna, pravedna, poštena, emotivna, fizički aktivna, mlađa od 30, i još mnooogo toga...što ja isto posedujem. Mislim, da se ne lažemo. Ako tražiš "mnogo", moraš i da nudiš još mnogo više.
Već si pokazala neljubaznost i neprijatnost u privatnoj poruci. Prvo treba da budeš čovek pa tek onda žena, odnosno žensko ili muško.
kako si sad zgodan kad si pisao negde da imas poprilicno visak kg?

Izgleda bahato i bezobrazno , to je prva stavka posle koje OTPADA

Dakle, može biti kinky (poželjno), može biti bajker, poželjno je tetoviran, ali ne sme da izgleda i ponaša se bahato i onako nadmeno kao da je neki frajer

Znači treba da BUDE frajer haha, ali ne sme da se ponaša kao ćaci ekipa ;). To je prva stavka koju vidim čim mi neko prilazi, kako se ponaša, i ako je onako sav razbacan, hoda u ja sam frajer fazonu, samo okrenem očima i ništa od toga. Još ako počne da se hvali.. žasu. Znači, tih, diskretan i jak, sa pažljivim pogledom.

Zatim da ne priča puno. Muškarci koji pričaju bla bla bla, prevrne mi se želudac. Još ako su neke gluposti i small talk u pitanju, apsolutno se ne mogu primiti.

I tako dalje ;), spisak je poduži, ali ovo se prvo primeti.
Pa mnogi muškarci su gori od žena, samo laprdaju nešto i ogovaraju. Ljige. Da se ispovraćaš i da ih biješ u isto vreme. Haha Ja bih to u logor. Hehe

Recimo da hoćete da dejtate.
Šta vam je totalno odbojno kod potencijalnih partnera - fizički, osobine, karakter, priča i sl?
Šta može da se toleriše i kada?
Šta se može uraditi da po tom pitanju? 🙂
Odbojna je arogantnost i razmaženost. Paćenje od visine takođe.
Ne može da se toleriše i ta osoba neće biti potencijalni partner ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

nisam, poyy

Back