ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 19.110
Kada priča previše glasno. Česte promene ponašanja, sklonost ka nekoj drami, nesposobnost da se ponaša primereno mestu i društvu,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izbegavaj zenske Lavove!Kada priča previše glasno. Česte promene ponašanja, sklonost ka nekoj drami, nesposobnost da se ponaša primereno mestu i društvu,

a jel znas ti da kuvas?Znači, bilo gdje![]()
Ja nudim sve što želiš, a da li si ti lepa pametna, dobra, nasmejana, zgodna, vesela, nesebična, pozitivna, optimista, svesna, altruista, nežna, kulturna, mirna, jaka, fina, neporočna, iskrena, čojstvena, časna, pravedna, poštena, emotivna, fizički aktivna, mlađa od 30, i još mnooogo toga...što ja isto posedujem. Mislim, da se ne lažemo. Ako tražiš "mnogo", moraš i da nudiš još mnogo više.loša higijena, nepismenost, više od 30kg viška, loši maniri, mlađi od 35 godina, agresivno ponašanje
Kako si znala da ja baš to nemam? HahaPametovanje, manipulisanje i trpanje u lični prostor.
kako si sad zgodan kad si pisao negde da imas poprilicno visak kg?Ja nudim sve što želiš, a da li si ti lepa pametna, dobra, nasmejana, zgodna, vesela, nesebična, pozitivna, optimista, svesna, altruista, nežna, kulturna, mirna, jaka, fina, neporočna, iskrena, čojstvena, časna, pravedna, poštena, emotivna, fizički aktivna, mlađa od 30, i još mnooogo toga...što ja isto posedujem. Mislim, da se ne lažemo. Ako tražiš "mnogo", moraš i da nudiš još mnogo više.
Već si pokazala neljubaznost i neprijatnost u privatnoj poruci. Prvo treba da budeš čovek pa tek onda žena, odnosno žensko ili muško.
A i ime ti zrači negativnošću.
Izvinjavam se na iskrenosti.
Pa zgodnjikav sam, krupan. Ima malo viška, ali ne znači da nije zgodno. Nisam debeo i trom. Nego jak i prelep, kao što sam ti onda bio rekao. Hehekako si sad zgodan kad si pisao negde da imas poprilicno visak kg?
Da li znaš da kuvaš masne krpe? Hahako je rekao da ne znam da kuvam?![]()
ne volim nista masno!Da li znaš da kuvaš masne krpe? Haha
A sladoled masno = MACHO? Hahane volim nista masno!
Pa mnogi muškarci su gori od žena, samo laprdaju nešto i ogovaraju. Ljige. Da se ispovraćaš i da ih biješ u isto vreme. Haha Ja bih to u logor. HeheIzgleda bahato i bezobrazno , to je prva stavka posle koje OTPADA
Dakle, može biti kinky (poželjno), može biti bajker, poželjno je tetoviran, ali ne sme da izgleda i ponaša se bahato i onako nadmeno kao da je neki frajer
Znači treba da BUDE frajer haha, ali ne sme da se ponaša kao ćaci ekipa. To je prva stavka koju vidim čim mi neko prilazi, kako se ponaša, i ako je onako sav razbacan, hoda u ja sam frajer fazonu, samo okrenem očima i ništa od toga. Još ako počne da se hvali.. žasu. Znači, tih, diskretan i jak, sa pažljivim pogledom.
Zatim da ne priča puno. Muškarci koji pričaju bla bla bla, prevrne mi se želudac. Još ako su neke gluposti i small talk u pitanju, apsolutno se ne mogu primiti.
I tako dalje, spisak je poduži, ali ovo se prvo primeti.
ha ha haA sladoled masno = MACHO? Haha
E i zaboravio sam ove što ozbiljno shvataju horoskopIzbegavaj zenske Lavove!![]()
Odbojna je arogantnost i razmaženost. Paćenje od visine takođe.Recimo da hoćete da dejtate.
Šta vam je totalno odbojno kod potencijalnih partnera - fizički, osobine, karakter, priča i sl?
Šta može da se toleriše i kada?
Šta se može uraditi da po tom pitanju?![]()
Kako se zove ženski lav bez grive? Ćelav. HahaE i zaboravio sam ove što ozbiljno shvataju horoskop
A što, šta je sa ženskim lavovima?
Znači ja ti odgovaram? Pa što odmah ne kažeš. HeheOdbojna je arogantnost i razmaženost. Paćenje od visine takođe.
Ne može da se toleriše i ta osoba neće biti potencijalni partner ¯\_(ツ)_/¯
Taman ili svetao? Hehetaman! idealno ako je ozenjen da mu kuva zena![]()
suprotan od tebeTaman ili svetao? Hehe
Ko se bije, taj se voli. Hihisuprotan od tebe
nisam, poyyJa nudim sve što želiš, a da li si ti lepa pametna, dobra, nasmejana, zgodna, vesela, nesebična, pozitivna, optimista, svesna, altruista, nežna, kulturna, mirna, jaka, fina, neporočna, iskrena, čojstvena, časna, pravedna, poštena, emotivna, fizički aktivna, mlađa od 30, i još mnooogo toga...što ja isto posedujem. Mislim, da se ne lažemo. Ako tražiš "mnogo", moraš i da nudiš još mnogo više.
Već si pokazala neljubaznost i neprijatnost u privatnoj poruci. Prvo treba da budeš čovek pa tek onda žena, odnosno žensko ili muško.
A i ime ti zrači negativnošću.
Izvinjavam se na iskrenosti.