- Poruka
- 9.471
Dok god sam ja u centru pažnje, mnogo toga mogu da ne primetim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kolko ti je visoka curaArogancija mi je odbojna. Glupost def nije privlačna.
Fizički me ne privlače osobe niskog rasta
Recimo da hoćete da dejtate.
Šta vam je totalno odbojno kod potencijalnih partnera - fizički, osobine, karakter, priča i sl?
Šta može da se toleriše i kada?
Šta se može uraditi da po tom pitanju?![]()
Ja mislim da je ona cura, da priča za momke. Ako je tako, koliko li misli da je nisko?Pa kolko ti je visoka cura
Ako veruje u horoskopRecimo da hoćete da dejtate.
Šta vam je totalno odbojno kod potencijalnih partnera - fizički, osobine, karakter, priča i sl?
).Како се то истиче глупост, Сизифе, упути нас. Једино она античка прича када је филозоф рекао човеку који је све време ћутао - Ако си паметан, глупо чиниш, ако си глуп паметно чиниш.Odbojna mi je histerija, lenjost, glupost (i isticanje iste), nehigijena, plastika u usnama, sisama etc.
Људи једноставно не могу да се мењају, осим ситница. То је најчешћи узрок прекида веза, покушај да се партнер "промени". Узми или остави, евентуално неке ситне корекције да би обома било удобније.Ovo je bas bzvz,ljudi ne trebaju da se menjaju zbog drugih.
Vrlo rado.Како се то истиче глупост, Сизифе, упути нас.
Kao jaPa kolko ti je visoka cura
Значи то су партнерке које те одбијају? Па у праву си.Vrlo rado.
Glupost ističeš kada sa puno samopouzdanja govoriš o stvarima o kojima realno znaš vrlo malo, veruješ u pseudonauku, širiš dezinformacije, mešaš lično mišljenje i znanje o nečemu, omalovažavaš osobe koji znaju mnogo više od tebe, previše se trudiš da istakneš svoju superiornost, itd.
Ima puno načina.
А пихтије? Срж из говеђе кости? Јао.ne volim nista masno!
Па када је загрли, да изгледа као рањеник из "Битке на Неретви".Ja mislim da je ona cura, da priča za momke. Ako je tako, koliko li misli da je nisko?
uzasА пихтије? Срж из говеђе кости? Јао.

E polako sad...Inace uzasavajuce mi je bilo kada mi je jedan rekao "mali",jao Boze...Ako veruje u horoskop![]()
Nema polakoE polako sad...Inace uzasavajuce mi je bilo kada mi je jedan rekao "mali",jao Boze...
<SPAM>
ne mogu ni lajk da stavim<SPAM>
Покојни композитор Војислав Воки Костић је био и изузетан кулинар. Имао је чак и неке сјајне емисије о кулинарству на телевизији. Елем, био је у кулинарском "рату" са неком такође познатом личношћу чије сам име заборавио. У време када није било замрзивача, Воки је "победио" тако што је скупљао срж из говеђих костију (које је мало), стављао је на лед који је стално додавао и на крају је ту укупну срж испоховао. "Противник" је признао "пораз".
</SPAM>
to tepanje,jao..Nema polako
Rekao ti ,,mali"?
Valjda ti to njemu treba da kažeš![]()

Pa nije tepanje ako je istinato tepanje,jao..