andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.949
Ovo je bas bzvz,ljudi ne trebaju da se menjaju zbog drugih.Odlučnost, istrajnost, poštovanje tebe ako si npr. izrazila želju da on smrša...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je bas bzvz,ljudi ne trebaju da se menjaju zbog drugih.Odlučnost, istrajnost, poštovanje tebe ako si npr. izrazila želju da on smrša...
Ee.. tu je znači tvoja greška. Ti "potaman" uglavnom biraju one koje znaju da kuvajutaman! idealno ako je ozenjen da mu kuva zena![]()

odbijam,zao mi je!Ee.. tu je znači tvoja greška. Ti "potaman" uglavnom biraju one koje znaju da kuvaju![]()
Žao, što ne biraju tebe, ili..? Barem (pre)ćuti da ne znaš da kuvaš..odbijam,zao mi je!

ko je rekao da ne znam da kuvam?Žao, što ne biraju tebe, ili..? Barem (pre)ćuti da ne znaš da kuvaš..ne znaš se snaći u sudbonosnim momentima.
![]()

Netačno. Treba čovek da bude otvoren za sugestiju i promenu, pogotovu ako dolazi od strane osobe koju voli.Ovo je bas bzvz,ljudi ne trebaju da se menjaju zbog drugih.
Pa nista,ako ti dragi kaze da voli plavuse iako se tebi to ne dopada,da li ces da otrcis kod frizera?Netačno. Treba čovek da bude otvoren za sugestiju i promenu, pogotovu ako dolazi od strane osobe koju voli.
To se ljubav zove.
Kad udje u prostoriju i zapljusne te njegova energijaIzgleda bahato i bezobrazno , to je prva stavka posle koje OTPADA
Dakle, može biti kinky (poželjno), može biti bajker, poželjno je tetoviran, ali ne sme da izgleda i ponaša se bahato i onako nadmeno kao da je neki frajer
Znači treba da BUDE frajer haha, ali ne sme da se ponaša kao ćaci ekipa. To je prva stavka koju vidim čim mi neko prilazi, kako se ponaša, i ako je onako sav razbacan, hoda u ja sam frajer fazonu, samo okrenem očima i ništa od toga. Još ako počne da se hvali.. žasu. Znači, tih, diskretan i jak, sa pažljivim pogledom.
Zatim da ne priča puno. Muškarci koji pričaju bla bla bla, prevrne mi se želudac. Još ako su neke gluposti i small talk u pitanju, apsolutno se ne mogu primiti.
I tako dalje, spisak je poduži, ali ovo se prvo primeti.

znam ali odbijamNeko jeste.. ja nisam![]()

Ne rešavam tudje komplekse. Ode ti u krajnost.Pa nista,ako ti dragi kaze da voli plavuse iako se tebi to ne dopada,da li ces da otrcis kod frizera?
pa i njega zabole sto ti volis mrsavije.Ne rešavam tudje komplekse. Ode ti u krajnost.

Pa sad.. da te ufati onaj pravi..znam ali odbijam![]()

joj ja bas volim da pricam.Izgleda bahato i bezobrazno , to je prva stavka posle koje OTPADA
Dakle, može biti kinky (poželjno), može biti bajker, poželjno je tetoviran, ali ne sme da izgleda i ponaša se bahato i onako nadmeno kao da je neki frajer
Znači treba da BUDE frajer haha, ali ne sme da se ponaša kao ćaci ekipa. To je prva stavka koju vidim čim mi neko prilazi, kako se ponaša, i ako je onako sav razbacan, hoda u ja sam frajer fazonu, samo okrenem očima i ništa od toga. Još ako počne da se hvali.. žasu. Znači, tih, diskretan i jak, sa pažljivim pogledom.
Zatim da ne priča puno. Muškarci koji pričaju bla bla bla, prevrne mi se želudac. Još ako su neke gluposti i small talk u pitanju, apsolutno se ne mogu primiti.
I tako dalje, spisak je poduži, ali ovo se prvo primeti.
Oćeš broj telefona da ga pitaš?pa i njega zabole sto ti volis mrsavije.

moze da me ufati u kuhinji,je se ne zalimPa sad.. da te ufati onaj pravi..čisto sumnjam da bi.. "odbijala".
![]()

dajOćeš broj telefona da ga pitaš?![]()
Ahhaaaa.. znači, znaš da kuvašmoze da me ufati u kuhinji,je se ne zalim![]()

na sankuAhhaaaa.. znači znaš da kuvaš![]()

Znači, bilo gdjena sanku![]()

Ne bi se javio, mislim da ima druga posla...

kakvo nabacivanje?Ne bi se javio, mislim da ima druga posla...
A i ne bi mi oprostio to nabacivanje nikada verovatno![]()
kakvo nabacivanje?