Horoskop u izboru partnera

1632394544009.png

Axaxaxaxaxax denzel wasington jarac wish to be scorpio ne moramo da budemo klovnovi kao ti zivane da bi ostavili trag probaj da bez ijedne rijeci ostavis trag to smo mi skorpije a mene ne racunaj u to ja se ovdje ispricah.omalovazavanje skorpija to ti je gore nego da se zakacis nato paktom
de sam te omalovazavao, reko samo da si adolescent u dusi sto se tice emotivnosti...strasno, koji kompleksi... :(

a u seksu niste nista posebno, imao post a4 format mogu da ga nadjem kaki ste... :(

de sam te omalovazavao, reko samo da si adolescent u dusi sto se tice emotivnosti...strasno koji kompleksi...

a u seksu niste nista posebno, imao post a4 formatu mogu da ga nadjem kaki ste... :(
Uzmi to kako oces omalovazio si skorpiju znak koji ima tone emocija i drami u sebi koje mora kamuflira u sebi da bi zadrzao samokontrolu je znas koliko snage za to treba to je atomska bomba koju drzis u sebi citav zivot i trudis se da je zadrzis da ne eksplodira vani jel znas koliko snage za to treba i zrelosti jesi li svjestan sta pricas skorpija slabic pa mi smo super emotivni al nismo slabi istrajacemo

Uzmi to kako oces omalovazio si skorpiju znak koji ima tone emocija i drami u sebi koje mora kamuflira u sebi da bi zadrzao samokontrolu je znas koliko snage za to treba to je atomska bomba koju drzis u sebi citav zivot i trudis se da je zadrzis da ne eksplodira vani jel znas koliko snage za to treba i zrelosti jesi li svjestan sta pricas skorpija slabic pa mi smo super emotivni al nismo slabi istrajacemo
pa sto se meni zalis kad sam bezosecajna muska sovinisticka svinja koja samo yebe i daje nogu :hahaha:

A to da nismo u seksu nista posebno zasto bi bili svi imao ruke noge produzetke muskosti al to ne pravi razliku nego mirisi tjelesni nacin na koji disemo osjecamo izbacamo energiju skorpije i ovnovi se daju 120 posto u seksu i nema jacih nije stvar snage i visine nego energije i fanatizma nama je to nacin prezivljavanja ne toliko uzitak niko ne vene bez njega kao ovan i skorpija to nam je filozofija zivota jel nam je marsovski usadjen

Back