- Poruka
- 205
Sama strast je u simbolici skorpije pa i taj seks kojega toliko spominjes je u nasoj simbolici mi vam ga dajemo od nas zavisite

cek da obrisem mleko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sama strast je u simbolici skorpije pa i taj seks kojega toliko spominjes je u nasoj simbolici mi vam ga dajemo od nas zavisite

Vidis li ti ovaj napad na moj grandionzni znak jos nas sekusalno osporavaju na cijoj si strani mojoj ili ovih anti skorpijaNe znam za njega, ali ja imam.![]()
Ti da nadogradis prvo mozak vjerovatno si neki bliznacic ili vodolijica ne dozivljavamo te ozbiljno
cek da obrisem mleko![]()
Tvojoj, ofc!Vidis li ti ovaj napad na moj grandionzni znak jos nas sekusalno osporavaju na cijoj si strani mojoj ili ovih anti skorpija
nema mesta za vise da staneTi da nadogradis prvo mozak

Carls Bronson je dokaz da smo najmuzevniji znak uz ovnove naravno ostali get off
Pa logicno je da se skorpija i djevica druze a djevica logicno tako cista da ne moze da podnese najpotentniji znak natala tako da nadji blizance i vage da te maze
micoAxaxaxaxaxax denzel wasington jarac wish to be scorpio ne moramo da budemo klovnovi kao ti zivane da bi ostavili trag probaj da bez ijedne rijeci ostavis trag to smo mi skorpije a mene ne racunaj u to ja se ovdje ispricah.omalovazavanje skorpija to ti je gore nego da se zakacis nato paktom
Pogled skorpije i mi slabici aj sada mi posalji justin timberlejka,will smita tom kruza i ostale curice
de sam te omalovazavao, reko samo da si adolescent u dusi sto se tice emotivnosti...strasno, koji kompleksi...Axaxaxaxaxax denzel wasington jarac wish to be scorpio ne moramo da budemo klovnovi kao ti zivane da bi ostavili trag probaj da bez ijedne rijeci ostavis trag to smo mi skorpije a mene ne racunaj u to ja se ovdje ispricah.omalovazavanje skorpija to ti je gore nego da se zakacis nato paktom

to ovj kepec sto je ceo zivot bio samo sa jednom zenomPogled skorpije i mi slabici aj sada mi posalji justin timberlejka,will smita tom kruza i ostale curice

Uzmi to kako oces omalovazio si skorpiju znak koji ima tone emocija i drami u sebi koje mora kamuflira u sebi da bi zadrzao samokontrolu je znas koliko snage za to treba to je atomska bomba koju drzis u sebi citav zivot i trudis se da je zadrzis da ne eksplodira vani jel znas koliko snage za to treba i zrelosti jesi li svjestan sta pricas skorpija slabic pa mi smo super emotivni al nismo slabi istrajacemode sam te omalovazavao, reko samo da si adolescent u dusi sto se tice emotivnosti...strasno koji kompleksi...
a u seksu niste nista posebno, imao post a4 formatu mogu da ga nadjem kaki ste...![]()
pa sto se meni zalis kad sam bezosecajna muska sovinisticka svinja koja samo yebe i daje noguUzmi to kako oces omalovazio si skorpiju znak koji ima tone emocija i drami u sebi koje mora kamuflira u sebi da bi zadrzao samokontrolu je znas koliko snage za to treba to je atomska bomba koju drzis u sebi citav zivot i trudis se da je zadrzis da ne eksplodira vani jel znas koliko snage za to treba i zrelosti jesi li svjestan sta pricas skorpija slabic pa mi smo super emotivni al nismo slabi istrajacemo

Pa skorpija vlada zemljama gdje je najveca stopa nataliteta pa to valjda jasno govori neke stvari trolerupa sto se meni zalis kad sam bezosecajna muska sovinisticka svinja koja samo yebe i daje nogu![]()

Neozbiljan si ne uzimamo te za ozbiljno sem onoga omalovazavanje skorpije to ti ne zaboravljamo skorpije svijeta ujedinimo se obesmislimo ovoga troleraPa skorpija vlada zemljama gdje je najveca stopa nataliteta pa to valjda jasno govori neke stvari troleru

Ne mozes to da ukapiras ogranicen si nisi skorpijasta je sa ovim covekom?![]()
ujedini se jer samo ujedinjeni mozete da doakate mojoj erudiciji i intelektuNeozbiljan si ne uzimamo te za ozbiljno sem onoga omalovazavanje skorpije to ti ne zaboravljamo skorpije svijeta ujedinimo se obesmislimo ovoga trolera

Prijatelju sto ne kazes koji si znak priznaj volio bi da budes skorpijapa to je sve na papiru, ali vidim ti si izuzetak i potvrdjujes pravilo sto ga izrekoh...i ne samo ja vec mnogi ovde...![]()
problme sa svim skorpijama koji niko ne spominje je najveci..a to je da su operisane od humora.Ne mozes to da ukapiras ogranicen si nisi skorpija