klara_m:Kakvi politički govori, kao za kandidaturu za preCednika
Sta kazes, politicki govori.......opet izbori :shock: .....za koga glasati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
klara_m:Kakvi politički govori, kao za kandidaturu za preCednika
opijum:E, pa ondak idemo da lovimo tog kurjaka prvoa onda pravac, Kuba i Mexiko.........da se malo "dosadjujemo"
![]()
![]()
e taaakooo,odo ja sad i da mi bidnete dobwi a ju se vrnem kad nabavite pivo i osnujete gi neki novi szr ovaj ugostiteljski objekat eve ga jopet
Beli Luk:i bweee...kakoi ste.....dodje zima i usevi uspesno privedeni kraju.bastica...e a el ovde nema nista da se popije?Kuku begam gi ja odavle,e bwe opijume di si ti a?Nema gi ni bajadere............u bwe......smrc.......
Beli Luk:A bwe lovis gi kurjaci a kaka je to cura fina bila auuuuu mexiko......tekila!!!more davaj po jednu al brez crvici......pazi ga sade taaakooo,odo ja sad i da mi bidnete dobwi a ju se vrnem kad nabavite pivo i osnujete gi neki novi szr ovaj ugostiteljski objekat eve ga jopet
![]()
ops: :wink: :-D 
Beli Luk:i bweee...kakoi ste.....dodje zima i usevi uspesno privedeni kraju.bastica...e a el ovde nema nista da se popije?Kuku begam gi ja odavle,e bwe opijume di si ti a?Nema gi ni bajadere............u bwe......smrc.......

samo ti "maco" gledaj ,gledajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj aha!!!!!!!!!!!!!!
da bude zanimljivotwigyy:Ohoho...tu su u gostima i sedamdesete..mladost i iskustvo uvek dobra kombinacija....
snezana01:Joj Beli Luku koje lepo iznenadjenje! Ja se vratila neki dan i baš se pitam ko će ovolike bajadere da pojede kad ono, ti iskoči iz baštice. Mnogo si me obradovao, da znaš. Ljubim te! (naravno i sve ostale ali Luk je LUK, i stči malo zbog lepog perčina

mar_comm:Скупља се полако друштво старо.
Па Луки, где си ти? Недостајало ми је друштво за пивце.
Снешка, и твоје слатко од трешања, и твоји пољупци,
Сви сте ми недостајали и драго ми је што се поново читамо.
Beli Luk:tko je rekel pivce??????????siguran sam da je netko pomenul to tekucino!davaj bwe,davaj:shock: (to majstoweeeeee)

I ja, i ja, ali ja ne kažem na žalost već na radost! Izvoli slatko od trešanja, sipaj nam po čašu tvoje izvorske vode i prijatno nam bilo. Naravno da slatka i vode ima za sve, samo mi je bio merak da poslužim prvo Marka. Izvolite! Ljubim vas sve, večeras Mar_comm-a najviše!mar_comm:Хвала ти, ако си мислила на мене,
Али ипак спадам у `60 и то врло ране (на жалост).
opijum:pa ja Luki iz oma rekla -stize pivce, kad ti sad spominjes neku brljuodluci se se sta oces
pivo il' brlju
![]()
Beli Luk:e pa baba pomenul zimski rezim pa reko i ja da se pwebacim na otaj jerbo zima ce el znas.........a el moze obadvoje eveee gaaa![]()

Beli Luk:uuuuuuuuuu vinooo pa jos ukufanooo joojj bwe davaj!

taaakooo crno bwe zbog radi krvna srnca jopet