Hoce li neko stvarno da se druzzi sa nama iz 60 i neke...

opijum:
E, pa ondak idemo da lovimo tog kurjaka prvo :lol: a onda pravac, Kuba i Mexiko.........da se malo "dosadjujemo" :D ;)

A bwe lovis gi kurjaci a kaka je to cura fina bila auuuuu mexiko......tekila!!!more davaj po jednu al brez crvici......pazi ga sad:lol: e taaakooo,odo ja sad i da mi bidnete dobwi a ju se vrnem kad nabavite pivo i osnujete gi neki novi szr ovaj ugostiteljski objekat eve ga jopet:lol:

Beli Luk:
i bweee...kakoi ste.....dodje zima i usevi uspesno privedeni kraju.bastica...e a el ovde nema nista da se popije?Kuku begam gi ja odavle,e bwe opijume di si ti a?Nema gi ni bajadere............u bwe......smrc.......

Luki :shock: pa ne mogu da verujem, vratio si se :-D sta bwe gde sam ja, pa ja sam tu i non-stop pitam za tebe i brinem.........sad ce pivce iz oma nemo da begas.....i kafance ce da bidne i gajbe i krigle......ta sve :lol: ;)

Beli Luk:
A bwe lovis gi kurjaci a kaka je to cura fina bila auuuuu mexiko......tekila!!!more davaj po jednu al brez crvici......pazi ga sad:lol: e taaakooo,odo ja sad i da mi bidnete dobwi a ju se vrnem kad nabavite pivo i osnujete gi neki novi szr ovaj ugostiteljski objekat eve ga jopet:lol:

Luki....e, Luki..nemo da zezis...da nisi mrdno ;) a tog jednog kurjaka moramo da navatamo, pravi neke smetnje ;) al' to cemo ocas.......a ondak provod ko u stara dobra vremena........i ispod astala da se cisti :lol: ;) ajd' sad ziveli.....da nazdravimo za tvoj povratak :D a tu je i Sneza.....bice i bajadera, a, sta kazes? ;)

Beli Luk:
i bweee...kakoi ste.....dodje zima i usevi uspesno privedeni kraju.bastica...e a el ovde nema nista da se popije?Kuku begam gi ja odavle,e bwe opijume di si ti a?Nema gi ni bajadere............u bwe......smrc.......

Joj Beli Luku koje lepo iznenadjenje! Ja se vratila neki dan i baš se pitam ko će ovolike bajadere da pojede kad ono, ti iskoči iz baštice. Mnogo si me obradovao, da znaš. Ljubim te! (naravno i sve ostale ali Luk je LUK, i stči malo zbog lepog perčina

mar_comm:
Скупља се полако друштво старо.
Па Луки, где си ти? Недостајало ми је друштво за пивце.
Снешка, и твоје слатко од трешања, и твоји пољупци,
Сви сте ми недостајали и драго ми је што се поново читамо.

tko je rekel pivce??????????siguran sam da je netko pomenul to tekucino!davaj bwe,davaj:shock: (to majstoweeeeee)

mar_comm:
Хвала ти, ако си мислила на мене,
Али ипак спадам у `60 и то врло ране (на жалост).
I ja, i ja, ali ja ne kažem na žalost već na radost! Izvoli slatko od trešanja, sipaj nam po čašu tvoje izvorske vode i prijatno nam bilo. Naravno da slatka i vode ima za sve, samo mi je bio merak da poslužim prvo Marka. Izvolite! Ljubim vas sve, večeras Mar_comm-a najviše!

Back