suki suki
Obećava
- Poruka
- 81
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хоћемо како да не. И нисмо заборавили. Једном масон увек масон. Али, да се разумемо: Мушкарци само као сарадници у тиму, жене као нешто у шта сам спреман да уложим много тога. Не, није алузија, часна пионирска реч. Геј теме ме смарају без обзира на годиште. Космичка удаљеност и против тога ни Ајнштајн нема рационално решење. Хиљаду светлосних година...suki suki:samo pitam![]()
suki suki:samo pitam
Sto da ne ! Samo kazite u kom ste Gerontoloskom centru ?
krvolok:Treba i doživeti te godine...Bar ja znam :wink:suki suki:samo pitam
chou:samo komentarissi tako, nadam se da ccess i ti sticci do gerantolosskog centrakrvolok:Treba i doživeti te godine...Bar ja znam :wink:suki suki:samo pitam
Sto da ne ! Samo kazite u kom ste Gerontoloskom centru ?![]()
suki suki:chou:samo komentarissi tako, nadam se da ccess i ti sticci do gerantolosskog centrakrvolok:Treba i doživeti te godine...Bar ja znam :wink:suki suki:samo pitam
Necu SIGURNO !!! Naime, mene su izbacili, da lepo na miru, umrem kod kuce, pa ti sad vidi !!!![]()
![]()
![]()
suki suki:joss je radno za to, tek je pola
A, sta si ti radio tolike godine, kad nisi stigao ni da se OPISMENIS !?!
DEJANA PAVKOVIC::shock:
mi tek sada pochinjemo pravo![]()
to iz lichnog iskustva? Onda kazzi da ovi drugi ne misle pogressno, vidiss da nisu obavessteni 8)trnova ruzica:ima nas koje volimo bas ta godista :-) da, da...
sad cce ona iz inata da se javi, nije ona bass tako mala, samo je malo pocrvenelaapotekarka:Možda joj je zabranio tata da se dopisuje sa njegovim vršnjacima :wink:
Ljubim te u mamu ti tvoju!visoka:Oce moja mama ona je 61...
kazzi ovim nevernom Tomama, bar ti, ochigledno da si to proverilaHANI:Najbolje generacije u svemu.Znaju da zive,a sada su u odlicnim godinama.Ne salim se!