- Poruka
- 71.637
Ko bre naivan, jesi ti luda?А јбт па наравно да су девојке дивне, зар сам написала другачије? Само су наивније, искреније, пуне маште, снова па умеју да поверују за сваког будака да је принц. То је разлика.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko bre naivan, jesi ti luda?А јбт па наравно да су девојке дивне, зар сам написала другачије? Само су наивније, искреније, пуне маште, снова па умеју да поверују за сваког будака да је принц. То је разлика.
Па то нема везе са мном, већ генерално са тим играма.P ne znam s kakvim se ti to muskarcima mubas Natali. Tu ti ne mogu pomoci.
Kao i ti sto si znao u tim godinamaNe. Ona zna sta njoj treba. Ne trebam ni ja ni ti da joj to govoris. Ni ja da joj glumim taticu, ni ti tetkicu.
Zato sto si ti takva i vezujes svoje potrebe zivotne s partnerom. Ja sam muskarac i to ne mora nuzno da bude tako paralelno. Hajdenok da mene izuzmemo, nisam sebe ni hteo da syavim kao primer, vec mikro argument primer.Msm to je lepo sto si ti sa njom pricao
Ali ne kapiram sta sa tim
Ja sam okruzena klincima od 20 godina
Pa?
Neki su i slatki i simpaticni i fini momci
Ne gledam ih seksualno
Niti bi ih zarobila
Ja volim svoje godine i svoj zivot
Ali ja imam iskustvo zivotno koje oni tek treba da steknu
Ne treba im jedna ja da prerano odrastu i propuste neke divne stvari koje ih cekaju
Ок, овде си само ти злобан данас. Ја теби не тражим помоћ, као што ти и не нудим.P ne znam s kakvim se ti to muskarcima mubas Natali. Tu ti ne mogu pomoci.
Kojim? Taj neki hladnjak? Taj lose igrabigru cim te ohladioПа то нема везе са мном, већ генерално са тим играма.
P kako ne nudis m, zar mi malopre nisi bukvalno davala savet kako da muvam starije i mladje zene i paralelu izmedju?Ок, овде си само ти злобан данас. Ја теби не тражим помоћ, као што ти и не нудим.
Eto opet, pakosno. Da spusti samo. Cak sam i naglasio- bez krajnjih namera i sugerisao kako je jednostavno bio lep i ispunjujuc razgovor. I ona odmah: e ta tr nece nja. Ako je pricala sa tobom ne znaci da ce da se uda za tebe nja. Nja njaKao i ti sto si znao u tim godinama
A i ja
Prestanite da mastate kako vas zele jer su bile samo ljubazne da procaskaju
Ne slažem se.
Meni ovo liči na dresuru i kontrolu.Ako si upoznao nekoga, prihvataš ga takvog kakav je, ne menjaš ga.Ne ispravljaš ga.
Da li bi ti voleo da tebe neko"koriguje"?
Zar ti ne bi bilo jadno?Ne bi se osećao poniženim?Nimalo?
ja ga potezem samo u odbrani casti !Ганиша мили, али ти имаш списак и то подужи..онда ни ти ниси баш за ебавање![]()
To smo i rekli u startu.E, a da vas pitam ovo.
Taj neki hladan. Da vam nije mozda palo na pamet da jednostavno ne igra igru, vec samo niste njegov tip?
Bez zlobe stvarno, svi smo mi neciji tip a i neciji nismo tip.
Pa cemu onda debata. Jer nije lik hladan, vec nezainteresovan. Garant je veoma vreo s nekom drugom.To smo i rekli u startu.
Verujem da je Paula mislila više na izraz * klimav
Svaka ti je reč bila na mestu.Ок, овде си само ти злобан данас. Ја теби не тражим помоћ, као што ти и не нудим.
Podsetili ste me na moj el spisco:
https://forum.krstarica.com/threads/sta-ne-volite-na-zenama.977185/
Treba mu heavy update.
Ovo je tačno, ukoliko važi za obe strane.Ljubav nije samo udovoljavanje.
to.mislim da se ovde ne govori o hladnoći kao posledici nezainteresovanosti, već kao obrascu koji osoba ponavlja u svim odnosima ili čak koristi kao metod zavođenja
Zbog nas dve, malo su ga poljuljali pa sada igra drugim špilom. Proći će ga...Шта су га прозивали, нисам у току изгледа па ћу ја да наебем![]()
E vidiš, čitam ovo i Nata je pisala uopšteno svoj stav, ništa lično, a ti si se osjetio prozvanim, pa pokušao uvrijeditiP ne znam s kakvim se ti to muskarcima mubas Natali. Tu ti ne mogu pomoci.
PotpusujemE vidiš, čitam ovo i Nata je pisala uopšteno svoj stav, ništa lično, a ti si se osjetio prozvanim, pa pokušao uvrijediti
Ali jednom si i mene napao slično, i to niotkuda. Silver napisao da komuniciram drukčije nakon pauze, a ti odmah napisa da me raskrinka kakva sam, a čovjek samo napisao da lijepo komuniciram.. Meni je to sve svejedno, i pohvala i tvoj napad, ali iznenadio si me tad tim žaokama, ali baš niotkuda.
E, sada vidim to opet kod tebe.
Pa hoću reći, ponavlja ti se to da znaš biti "gadan" gdje ne zaslužuje neko.
A ko si ti bese?E vidiš, čitam ovo i Nata je pisala uopšteno svoj stav, ništa lično, a ti si se osjetio prozvanim, pa pokušao uvrijediti
Ali jednom si i mene napao slično, i to niotkuda. Silver napisao da komuniciram drukčije nakon pauze, a ti odmah napisa da me raskrinka kakva sam, a čovjek samo napisao da lijepo komuniciram.. Meni je to sve svejedno, i pohvala i tvoj napad, ali iznenadio si me tad tim žaokama, ali baš niotkuda.
E, sada vidim to opet kod tebe.
Pa hoću reći, ponavlja ti se to da znaš biti "gadan" gdje ne zaslužuje neko.