- Poruka
- 54.270
Ок, брате.. не само на форуму..Јел боље? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako ima spisak
Samo ovi nasi muski misle da su vrlo jedinstveni hehehe
Ne bih rekao ali naravno, to je stvar za koju ne postoji statistika niti ce postojati pa tako moze biti i da sam u krivu .Потцењујеш моћ онлајн комуникације, негде смо на 50- 50 око тога а тенденција је да се све више жена прима на такве изливе наклоности.
Не драми, знам да цимашKakva je to tipicna navika zrelijih zena da odvracaju muskarce od mladjih. Nece ti uspeti, to je tvoj nivo bla bla
Али не можеш да приступиш на исти начин, о томе пишем.Огромна је разлика.Ja na pr nisam nikad gledao na godine. Bitno mi je bilo kako se osecam pored nje. Sve ima svoje. Sa mladjom mozes da budes poletan, da se vratis u zabavu, neopterecujuc odnos. Sa zrelijom mozes da imas razgovor, pod uslovom da je ostala sposobna da klikne detinje i uzbudljivo u sebi. Ako ne, pa jbga.
Па рецимо 15+O kolikim razlikama pričamo?
Pa ne, malo malo pa na forumu savet teta muskarcima u tom duhu. Samo da ga spuste. Ko neka porodicna hronika- Miloitine? Gde si posao? U grad? Njahahaha ti u grad taki?Не драми, знам да цимаш
Зашто бих одвраћала? Само констатујем разлику у начину мувања и прихватања истог. Ја немам проблем са разликом у годинама.![]()
Isti kome?Али не можеш да приступиш на исти начин, о томе пишем.Огромна је разлика.
Ау јбт, шта ти се десило? Зашто то пакост..спуштање? Ја ти говорим шта сам ја лично приметила.Хоћеш да кажеш да грешим?Ne vidim razlog za spustanje i pakost. Ok, ako kazes da mislis da neka taktika nece uspeti i zelis da budes ortak, neki insajt, samo napred, mada nesto sumnjam.
Gresis. Gresis tonom. To je na startu znak velike greske.Ау јбт, шта ти се десило? Зашто то пакост..спуштање? Ја ти говорим шта сам ја лично приметила.Хоћеш да кажеш да грешим?
Девојци од 18, 20 и жени од 35,40 . Хоћеш да кажеш да нисам у праву?Isti kome?
Evo vidis i odmah se upotrebljavaju ekstremi kao argumenti. Pakost cista.Muskarac koji se zabavlja sa godistem svoje cerke i njene vrsnjakinje je u stanju da seksualizuje
Ima neku falinku, bez greske
Mam i obrnuto
Da ne bude da branim zenama
То је твоја пројекција, ја то немам у свом тону.Gresis. Gresis tonom. To je na startu znak velike greske.
Sve stoji sto si napisao za njuEvo vidis i odmah se upotrebljavaju ekstremi kao argumenti. Pakost cista.
Bas sam skoro pricao sa jednom devojkom oko 24 5 godina, studira jos. Divan razgovor. Znas kako me vratilo u to doba. Jbte kad se iskreno zainteresujes za nekoga, bez krajnnih namera.
Vedra, poletna, zabavna, zanimljiva, inteligentna.
Pa pazi, na prvu loptu je poprilicno slicno zapravo.Девојци од 18, 20 и жени од 35,40 . Хоћеш да кажеш да нисам у праву?
Шта су га прозивали, нисам у току изгледа па ћу ја да наебемNapokone, prozivke poslednjih dana ovde su malo uticale na tebe.
P ne znam s kakvim se ti to muskarcima mubas Natali. Tu ti ne mogu pomoci.То је твоја пројекција, ја то немам у свом тону.
Иначе и нама је доклинчио тај став ја је чекам да ме заведе јер сам невиђена фаца и ебач. Свака прича има две стране.
А јбт па наравно да су девојке дивне, зар сам написала другачије? Само су наивније, искреније, пуне маште, снова па умеју да поверују за сваког будака да је принц. То је разлика.Evo vidis i odmah se upotrebljavaju ekstremi kao argumenti. Pakost cista.
Bas sam skoro pricao sa jednom devojkom oko 24 5 godina, studira jos. Divan razgovor. Znas kako me vratilo u to doba. Jbte kad se iskreno zainteresujes za nekoga, bez krajnnih namera.
Vedra, poletna, zabavna, zanimljiva, inteligentna.
Ne. Ona zna sta njoj treba. Ne trebam ni ja ni ti da joj to govoris. Ni ja da joj glumim taticu, ni ti tetkicu.Sve stoji sto si napisao za nju
Ali ona takva mlada i poletna nije za nekoga ko moze tata da joj bude
Treba joj mlad i poletan mladic